hugolina 0 Napisano Luty 5, 2008 cieszuniam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2008 klikuniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2008 waluniam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 5, 2008 hej nabijam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 5, 2008 i jeszcze raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2008 the best:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 5, 2008 i jeszcze raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 5, 2008 i kubeczek herbatki z rumem :D |_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 5, 2008 i jeszcze odrobinka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 5, 2008 nigdy sie nie dowiem jak swiadomie pogrubiac stopke :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 5, 2008 jest tam ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2008 jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2008 The best dawno Cie tu nie bylo! :) Hugolina i nalesnikow troche :) do herbatki z rumem moga byc :) zawijane w ruloniki @ @ @ @ @ @ @@ @ @ @ @ @ @ @ @ zawijane w trojkaciki {> {> {> {> {> {> {> {> {> {> {> {> {> {> {> {> smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2008 nalesniki sa z dzemem truskawkowym :) w sumie innych niz z dzemem nie lubie ale bardziej od truskawkowego smakuja mi z porzeczkowym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2008 pukam na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 6, 2008 to i tu zapale :D:D dzien dobry pora wstawac!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 6, 2008 Hugolinka mam tu dla Ciebie ziolo swiezo mielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 6, 2008 :) wlasnie pije kawke:Di mam nalesniki od Eternity hihi i ziolo od Euforki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 6, 2008 kawka wypita -zbieram sie-jade do makro bo lodowka pusta hihi ale dzis u mnie wieje loo matko:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2008 u mnie sie dzien znow zaczal sloncem ale jak przebiegnie i jak sie skonczy to nie wiadomo wczoraj wszystko na zmiane :o deszcz slonce wiatr skonczylo sie deszczem jak szlam spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2008 nadal swieci slonce i chmur nie widac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 6, 2008 Lenka:)gdzies byla jak Cie nie bylo? Ja wrocilam z makro:)hehe zawsze tyle nakupuje a lodowke mam mala i potem sie glowie jak to wszystko upchac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 6, 2008 u mnie z pogoda jak u Eternity raz slonce raz pada i wieje strasznie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2008 Hugolina chcialas napisac jak u eternity wczoraj dzis caly czas u mnie sloneczko pokazuje ze 9 stopni ale jak dla mnie chlodno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 6, 2008 no hihi zjadlo mi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2008 taaa zjadlO :P sama pewnie wciagnelas ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 6, 2008 Lena za stronkea to by te male problemy znikly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2008 Lena za stronke i na problemy ale poradzisz sobie bos silna kobieta ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach