hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 Eternity to dobrze-poczekaj jeszcze troche i w koncu sam z nim porozmawia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2008 masz za stronke i limicik :D mniej troche bo sie ujarasz nieziemsko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2008 ale moje najgorsze podejrzenia sie sprawdzily - on to sobie wyobrazal ze jak mlody zacznie pracowac to znajdzie sie wieksze mieszkanie bo sie bedzie mogl mlody dokladac sprowadzilam go troche na ziemie moim stanowiskiem w tej sprawie - nie wyobrazam sobie ze on bedzie mieszkal z nami nie wiadomo jak dlugo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 dzieki i tutaj hihi ujaralam sie na calego -musze troszku zasuszyc hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 to moze lepiej niech on wraca do siebie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2008 hahah no , zle mu nie zycze ale wolalabym zeby jednak sie nie nauczyl tego jezyka (btw przez ostatni tydzien nic nie tknal :o )i nie dostal roboty i trzeba bedzie go odeslac bo nie musimy sie godzic na utrzymywanie go dluzej niz powiedzmy dwa miesiace :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 dobrze ze swojego na ziemie sprowadzilas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 to niech sobie oglada ta pl tv heheh Jezyka nie opanuje i wyslesz go w pizdu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2008 wlasnie oglada :P daleko od noszy :o a wczesniej pierwsza milosc :o i spal do 12:30 :o a jak wczoraj ogladalam nowe odcinki gotowych na wszystko to stwierdzil ze to ten poryty film :o ech ...szkoda gadac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 niech jedzie do pl zrobi jakis kurs by sie podszkolic jezyka i wtedy niech przyjezdza szukac pracy a u Was niema jakies szkoly jezykowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 tutaj tez puszczaja -gotwoe na wszystko i tez ogladam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 ja to wredota jestem:Dod rana bym tak halasowala w domu heheh ze napewno by tak dlugo nie pospal:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2008 jest , ale za ta trzeba zaplacic te darmowe kursy zlikwidowali bo ludzie nie szanowali ze maja taka mozliwosc ale sorry my nie zamierzamy mu tego finansowac bo nie mamy gwarancji ze i tam cos pojmie a mamy swoje dzieci ktore chcialyby chodzic na rozne kursy i kolka zainteresowan wiec mam komu dac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2008 hahahah a Ty myslisz ze ja to na paluszkach chodze? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 ee myslalam ze sa darmowe:) pewnie ze nie bedziesz go sponsorowac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 no ale skoro spal tak dlugo....hm ja bym muze nafull puscila:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 do tego okno w tym pokoju z rana otworzyla bo przeciez trzeba mieszkanie przewietrzyc;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 ja nawet niewiem co to za serial-daleko od noszy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2008 kiedys byla darmowa - brat mojego T chodzil do niej ale rzeczywiscie ludzie olewali chodzeniena te zajecia ,nie starali siei sie skonczylo :P z tego co mi wiadomo to niektore zaklady pracy maja u siebie takie kursy ale dla obecnych pracownikow a zeby sie dostac do pracy i moc sie isc doszkalac to jednak jakies podstawy trzeba miec juz opanowane :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 hehe tak samo jest u mnie te wszystkie turasy sa wysylani z zakladu pracy mieszkaja po 10lat tutaj i nie znaja jezyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2008 hahahha ja znam tytuly bo chcial nie chcial mam widok na tv aleo fabule mnie nie pytaj ! :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 tez maja za darmo-ale chodzic musza bo jak nie zalicza to wyleca z pracy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 hehe sam tytulmi wystarcza:Pfabuly nie jestem ciekawa:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2008 hahaha podejrzewam ze nawet jesli bym spojrzala o czym to to i tak nie bylabym w stanie przekazac Ci fabuly :P takie ambitne rzeczy normalnie leca na tym polsacie ze az! :P zwlaszcza polskie sitcomy albo pseudositcomy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 ja tam niemam pl tv hihi przynajmniej jezyk szlifuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2008 ja na polskiej tv ogladam tylko Ally McBeal,Gotowe ostatnio bo nowa seria, czasami ,jak mi czas pozwala, to po Ally leca Chirurdzy i Jordan to tez spojrze bo lubie to na Foxlife a poza tym leci praktycznie na okraglo Discovery(no chyba ze siedzi mlody przed kompem-ta tv mamy na komputerze) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 glodna jestem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 rozbilam sie:Ohehee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 marny pilot ze mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2008 buehehehe ze mnie tez marny :P Hugolina Smiley no ja wiedzialam ze na poczatku wchodzilaby opcja ze mlody sie doklada do obecnego mieszkania albo kij z tym dokladaniem -odklada na kaucje i pierwszy czynsz i niech spada ale tez nie za dlugo :P ale dalam dzis T do myslenia zreszta wydaje mi sie ze problem mieszkania nie istnieje bo mlody predzej stad wyleci z powrotem do Pl :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach