the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 no tez tak mysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 albo jestem dzieckiem lysego listonosza :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 smiley pal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 tylko sie nie spal za bardzo zebys do domu trafila :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 Smiley palta ja ma geste wlosy ale zawsze mialam dluzsze-tylko raz bylam scieta na chlopaka Mam to w genach:Dbo u mnie w rodzinie wszyscy maja grube:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 czekam az moj wroci z jedzonkiem:Di tez bede objedzona hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 juz mi jezyk wisi:Phihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 odchudzac sie bede od poniedzialku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 wszystkie uciekly?buuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 fajnie ci z tymi wlosami :) ja mam takie mizerne, zreszta widzialas :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 ja nie dalam rady czekac i opchnelam porcje barszczyku mniam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 ee fajnie i nie fajnie:Pbo nie moge kazdej fryzury zrobic-bo szopa bede miala:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 wiec je albo na pianke daje albo prostuje hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 kolega mi narobil smaku na piffko :) ale okazalo sie ze nie moze przyjechac. chyba zaraz pogonie pana P do sklepu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 ooo przypomnialas mi-mam jeszcze barszcz z knorra w torebce hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 normalnie wstyd - zapomnialam jak sie wycina ciasto na uszka :) walkowalam i gniotlam 4 razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 skanuje kompa i mi muli:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 eee to juz bedziesz miala wprawe na nastepny raz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 ok uciekam:)jedzonko przyszlo:Dhihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 mniam mniam potem zajrze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 szkoda ze moje jedzonko ma nogi tylko do wychodzenia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2008 ale natrzaskałyście!!!! moi goście pojechali....tak spokojnie się w domu zrobiło jakoś.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 ej a Wy dalej o jedzeniu? ja szamam orzeszki w czekoladzie :p dieta jak mowi Hugolina od poniedzialku ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 a z tymi wlosami i ich obicnaniem dzieciom to roznie bywa ciotka mojej bratowej tez swoje dzieciaki obcinala zawsze krociutko i jedno ma piekne geste wlosy a drugie nadal jak myszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 ale za to zgodze sie co do wplywu faz ksiezyca :) to prawda nie tylko jesli chodzi o wlosy ale rowniez o zycie codzienne- nawet takie blache sprawy jak pranie - w jeden dzien wypierze sie ladnie i bez problemu zejda wszelkie plamy a innego dnia wychodzi jakies takie niedoprane nawet czyszczenie mebli i roznych rzeczy w domu idzie lepiej i na dluzej na przyklad pozostaje blysk w jedne dni a w inne nie tylko nie mam kalendarza ksiezycowego The best -jesli mozna wiedziec -jak Twoja Mama sprawdza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2008 to ja bym chciała dostać taką datę dobrą do sprzątania,raz posprzątam i przez miesiąc żeby czysto było ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 Izunia hahahah no az tak dobrze to z tym ksiezycem nie ma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach