Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2008 dzięki za ziółko!! szkoda,że się tak nie da.....jaka to by była oszczędność na czasie i środkach czyszczących!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 ale bysmy wtedy mialy lenia giganta ! :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2008 czyli ten ciągle osiadający kurz to tylko dla naszego dobra? ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 Izunia pal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 16, 2008 Bry:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 16, 2008 Slonko mam:Dale na dworze nie bylam:Pwiec niewiem jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 16, 2008 :D u mnie słonko i zimno....nawet gdzieniegdzie są małe łachy śniegu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 16, 2008 Hugolina dzięki za zioło!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 16, 2008 Izuniano ja mam nadzieje ze u mnie juz sniegu nie zobacze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 16, 2008 nabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 16, 2008 zdaze tylko pomachac bo wlasnie znajomi wpadli no to macham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 16, 2008 Eternity to ja tez macham:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 17, 2008 no to bede pierwsza w niedziele :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 17, 2008 to ja druga hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 17, 2008 to ja trzecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 17, 2008 ale lece juz bo mam gosci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2008 Macham w niedzielę!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2008 Zmoją psicą dziś zaczęłyśmy sezon wystawowy :) Z Torunia przywiozłyśmy złoto i CWC :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 17, 2008 Izunia pogratuluje Tobie i Izzy rowniez tutaj :) gratulacje !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 Izunia GRATULACJE:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 wczoraj mialam piekne sllonko:Ddzis tez mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 wcinam pomidory:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 mniam mniam.............; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 spita jeszcze??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 to dobrze;)hihi sobie zaraz stronke zlapie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 18, 2008 :D Dziękuję za gratulacje!!!!! Cieszę się,bo moja Izzy z rodzoną siostrą na ringu wygrała!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 18, 2008 Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach