eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2008 ale ja w polbutach juz smigam ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2008 zreszta do samochodu i z powrotem i po sklepie albo do autobusu do centrum handlowego i z powrotem to sie nie namarzne w nogi specjalnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 ja mam wiecznie zimne stopy:Ojuz takie mam krazenie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 dlatego ja lubie kozaczki dlugo nosic hiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2008 ja tez mam najczesciej zimne stopy ale miec zimne stopy a jak jest zimno w stopy to roznica bo nie zawsze czuje zimno jak mam zimne stopy -sa po prostu zimne i tyle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 hehe racja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 najbardziej to w nocy marzne -dlatego spie w skarpetkach:Dhihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2008 ja mam swoj osobisty piecyk w lozku ;) T ma zawsze cieple stopy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 no ja taki piecyk tez mam:Dtylko ze ja moge dwie godziny pod koldra siedziec a nogi lodowate:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 Eternity rzuc rosolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 jezyk mi ucieka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 chyba jutro ugotuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 zrobilam sie glodna od tego gadania o jedzeniu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 ide zrobic kawke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 pije kawke i stawiam\\_/:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 18, 2008 a ja stawiam za swój limit częstować się drinami!! \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ do kawy też pasują ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 18, 2008 Hugolina masz zioło do kawy i drina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 hehe dzieki:)pyszna kawa z wstawka;) tu tez dam ziola za limicik Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 Eternity ja na ten rosol czekam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 no i pukam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 wale;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 trzaskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 to idz pilnuj hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2008 gg mi nie dziala:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2008 Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach