hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 PUK Eternity cos sie nie pokazuje:(niewiem czemu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 niewiem pisalam jej na gg ale cisza:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 wiem wysle jej zaraz smsa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 czajniki gdzie sa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 zaraz zobaczymy ktora wyskoczy:Dhehee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 aa jednak moja:D wyslalam smsa do Eternity:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 dzieki za ziolo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 a ja wciskam cos do jedzenia na sile ale i tak wszystko mi podchodzi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 nie dam rady jesc ech:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 aa ihihi dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 :) Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 1, 2008 Eternity:)dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 oj trzeba postukać troszeczkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 i nabić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 to ja trzasnę ;) kurka u mnie na zegarze na lapku jest dopiero 34 a post Leny wcześniej już był 35 - coś źle chodzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 no i mój poszedł że 37 cholerka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 czajniki przyszły , nabiły po jednym a teraz się czają :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 uda się ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 ahhahahaha wiedziałam że nie zdążę masz Lenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 1, 2008 zgadzam się na remis ;) dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 dla czajników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 widzę,że ja w tyle z nabijaniem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 1, 2008 no to do roboty się biorę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach