hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 u mnie tylko jakies 8 stopni jest:Oale jest slonko i nie pada:)choc wieje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 Lena:) ja dzis nawet przed budzikiem wstalam:)-choc za czesto sie to nie zdarza hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 oj tam raz dluzej pospalas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no hejka wszystkim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 latam po necie, zaraz będę latać po chałupie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 oczywiście niewyspana jestem... jak zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no to idę do kotłowni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 Emmi heheh redbulla sie napilas ze latasz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 cudna pogoda :D Jak ja lubię ja słońce świeci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 zaraz sprawdze czy naprawde poszlas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 stronka sie konczy hihi wiedzialam ze bedziesz sie czaic heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 moża powiedzieć że ja jestem redbulem :P Elegancko mężowi ciśnionko podnoszę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Ja? eeee tam, nie mam po co się czaić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 udalo sie:D eee ja to bez redbulla potrafie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 tja zadna sie tu nie czai ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ja ekspresowo wszystko robię, nawet dorzucanie do pieca ;) byłam byłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Ja już dzisiaj stronkę zaliczyłam na innym topiku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 mnie bawią cyferki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 a skoro o nich mowa... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Ooo! jak ślicznie ...650 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 ja stawiam za limit:) 11 600:) I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 czas na śniadanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 lap za te 650:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 ok ja musze narazie uciekacdo potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 nie cerpię grejfrutów :P ale smacznego jak lubisz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 uroki macierzyństwa pieluszka ble-fuj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach