Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 a mnie dalej intryguje po co te linki tych zwierzakow no, chiba nie zasne ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 myśl Ciastek ,myśl heheheh :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 no baaaaaaaaaaaaa baronowa ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 Eternity chyle czola szefowej imprezy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja tu w polowie sprzatania i prania byla, a tu taaaaaaaaaki stres no, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastek NO STRES:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 hehe dobra , dobra już nie cukrujcie ;) nie szarogęszę się tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 17, 2008 ciastek mnie z kuchni tez sciagnieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Eternity ide robic zupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 17, 2008 i ja wracam do swoich zajec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 17, 2008 hahah nioe no zsikam sie zaraz haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 bueheehh wez jola nie rozsmieszaj hahahhahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 17, 2008 ta jola to jakas podejrzana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 Jola wiesz, zadziwiasz mnie dziewczynko ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 nabijam ... i lece bo mi sie ziemniaki zjaraja ghhahahhah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 17, 2008 jestem z wami ale tez wracam do kuchni jeszcze tu wroceeee hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 i powiem jeszcze Tobie Jolu, że ja Ci zabronić pisać ani czytać tu nie mogę ale uważam, że siejesz zamęt.. to wszystko co mam Ci do powiedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 w sumie i nawet jako autorka topiku nie moge zabronic nikomu tu pisac bo to publiczne forum i topik nie jest prywatny ale zgodzę się z Euforką - Jola siejesz zamęt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 wytlumaczmy dziewczynie o co chodzi, bo pewnie nie zrozumie Jola raz piszesz zrozumiale i bystro, drugi raz piszesz jakbys nie wiem bujala w oblokach i nie kumasz totalnie nic, masz ,jak piszesz 42 lata, ale zachowujesz sie na .......nascie, ciekawi mnie jak znalazlas ten temat obecny? albo udajesz niekumata, albo jestes a wiele bardziej bystra niz nam sie zdaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastek dobre podsumowanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 zapewniam, że takich szukać nie będziemy i cieszę się, że zrozumiałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 Jola Ty sie nie obrazaj, bo i tak pewnie zaraz wrocisz, ale wytlumacz nam no moze taka po prostu jestes, w porywach.......bo my myslimy ze cos tu nie gra po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciastek ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii niech idzie sobie przepraszam, ze jestem taka ale ostatnio za dużo złych rzeczy miało miejsce.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 a ja powiem tak pod Joli nickiem pisza 2 osoby-proste ja moge komus tez podac moj loging i ktos pisze jako ja dlatego wypowiedzi sie roznia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 ide jesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 stawiam się na topiku!!!!!!!!!!!!!!!! i obiema rękami podpisuję się pod tym co dziewczyny pisały na temat Joli!!!!! poza tym nie podoba mi się to,że Jola jest z nami najkrócej ale za to świetnie krytykowała zatarg z Leną....bo to tak nie ładnie się \"kłucić\" ;) sama się przyznała,że nie wie o co poszło zasada jest prosta - jeśli nie wiesz o co chodzi to się nie wtrącasz!!!! nie nalezy się pchać między wódkę i zakąskę!!!! i na litość boską -bądź kansekwentna!! jak się obrażasz i żegnasz to ........ZNIKAJ!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 17, 2008 no...a jak chcesz zostac tozostan i pisz z sencem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 17, 2008 to ja w tej piosence "pojawiam sie i znikam, i zniakam, i znikam, mam na twym punkcie bzika, mam bzika,mam bzika. daj sie soba nacieszyc,nacieszyc,nacieszyn......;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja się juz Jolą nacieszyłam......starczy mi na długo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Listopad 17, 2008 Jeju jeju ile nowych nabijaczek :D ale tu fajnie wesoło buziol dla Wszystkich, u nas i tak leje więc gorzej juz nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach