Martoszka 0 Napisano Listopad 17, 2008 szkoda ze nie konie...konie są pikne aa pestka ma kolo swojego domu konie jeszcze prąd mnie kopnął bo ogrodzenie pod napieciem hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepsi-cola 0 Napisano Listopad 17, 2008 A bazar na Kawaleryjskiej ....:D Full wypas ....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 dlatego mówię,że mam orginalne wspomnienia od Atlasa w łeb oberwałam jak chciałam się do zdjęcia ustawić (od razu piszę,że to pomnik w zamku) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 idę obiad jeść...będę za chwilkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 konie mam dalej ale sa tez kangury,owce itd hihihi Martoszka gdzie paluchy pchala ze Cie pokopalo hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Izunia smacznego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 kuniec filma! nie prasuje dalej. hugo no nie mowilam ze mi kto slonce za..bal! pestka! oddawaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 17, 2008 hahah kto ma HBO niecgh wlaczy,zajefajna bajka idzie ruska....dla doroslych hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 17, 2008 jade po malego do przedszkola....do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 wilk i zajc? oj Martoszka ty zberezniku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 no jo mam obok ale te male koniki a nie normalnie konie hehehhe kopnal powiadasz?? to po co pazury pchalas hihihih nono tam pod napieciem ogrodzenie hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Hugo póki Twoja hyhy ;) no i już mam trochę do nadrobienia czytania :D wiecie kobietki ,dajecie kopa :) latało mi ,oj latało ale mnie zmobilizowałyście i nawet pranko zrobiłam i zmywarkę wyładowałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 podczytałam :) Ełku i okolic to ja nie znaju ale wiem gdzie na mapie je ;) koniki i owiecki i krówki to miał sąsiad z sąsiedniego bloku w Pl (koło moich Rodziców bo u siebie to ja w sąsiedztwie sarny miałam ) a niby też miasto hihihi i to nawet przy głównej ulicy przelotowej na Jelenią Górę heheh ( no tylko że z tyłu domu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja to mam wkolo maly zwierzyniec hehehe Eternity i tak trzymaj ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 już najedzona Hugolina stronkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Hugo no Ci się skojarzył ten ser ,fuj ! u nas się śmieją z jednego znajomego Polaka z pracy że zupę sam sobie dosala spod pachy i uwielbia naleśniki z serem bo dostatek bleeee flaki mi się przewróciły w tej chwili :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 o tej porze bajka dla dorosłych ????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 eternity bleeee az mi sie oliwki cofnely:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 dzieki za ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Eternity proszę....toć pisałam,że po obiedzie jestem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 sooooooorryyyyyyyyy [wstydzi się ] Izunia o obiedzie to napisałaś w tym samym czasie ,nie zauważyłam to piszmy szybko - będzie następna stronka i nie będzie widać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 hhahaahah o fuuuuuu ale lepsze to ze sam zre niz by mial czestowac tym innych hahhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 kiedy ta stronka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 ale się brzydko teraz u mnie zrobiło :o zaczęło siąpić taką gęstą mżawką :o a termometr mi oszalał bo pokazuje że 9 stopni jest ciekawe gdzie ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja to przyszłam się zrelaksować...bo mnie jeszcze kąpiel Taliba dziś czeka :O chwilowo Talib kilometry przy rowerze z panem zalicza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 jeszcze kawałek Pestka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 dzis do szkoly zobaczymy czym pan sie wykaze mysle ze kazal naml pisac w swoim jezyku opowiadanie i potem bedzie kazal na nl przetlumaczyc hahahahaah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 no to relaksuj się Izunia :) masz ,zajaraj siły doda na walkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 no niech juz ta nastepna stronka bedzie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 17, 2008 wiesz eternity ja nie licze bo i tak mi sie posty w oczach rozmywaja jak po nich jade hahahahhaahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach