hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 mi sie francja kojarzy z brudem hihih a tylko dlatego ze moj jest nauczycielem fr i czesto tam bywal i mowi ze tam syf jest !!! robie moim obiad a dla mnie zrobilam salatke grecka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 dzis u nas w gazecie byly zalaczone okulary trojwymiarowe i pare obrazkow do ogladnia i moja cora siedzi w nich i przezywa:Dhehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 witam z lapka mojego dziecka moj komp zostal mi skonfiskowany do nauki tabliczki mnozenia, bo ten program nie dziala na lapku.sorry z gory za literowki bo ja z jej lapkiem nie bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 jak mi dziwnie na tej klawie!!! aaaa no i francja jeszcze mi sie kojarzy z filmem"allo allo" hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja tu kudre kabel przemontowalam i zadna cipa ze mna nie chce gadac!!!!!no ladnie:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 CICHO SKONCZYLA! IDE SIE PRZEKABLOWAC ZPOWROTEM HIHIHI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 17, 2008 Mindy no saltke jadlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 jak zwykle litosci nie macie witam sie poznym popoludniem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 Mindy stronkowe ja historię suczki na dogomanii czytałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 17, 2008 jeju, jestem spowrotem u siebie, a i stronke zgarnelam na malej lapku hahahaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 ok doczytalam :D Mindy lap pomacham tez specjalnie do Ani i Pepsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 a te okulary 3wymiarowe to takie jak kiedys byly czy teraz sa inne? :D Hugo smacznego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 no i co? gdzie zesta polazly? ja jestem to zadnej ni ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 ja jestem tu i na dogo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 a co to dogo? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 znalazlam sposob na spajka :) rozlozylam mu kocyk u siebie w pokoju i wchodzi i spi na nim :) i nawet dzis mu sie zapomnialo i powedrowal pod samo okno po panelach :) robi chlopak postepy! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 nudzi mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 dogo - dogomania :) a widzisz!!!! :Dcieszę się z jego postępów!!!! już niedługo będzie stukał swymi \"obcasami\" po wszystkich panelach!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 aaaaaaaa mozliwe :D mam taka nadzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 aaaaaaaaaaaaa mozliwe, mam taka nadzieje czy tu nadal mozna bezkarnie nabijac? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 no patrzcie noooooo jakie oszustwo :D pokazalo, ze wyslalo ale nie bylo no to zem jeszcze raz nastukala a teraz sa oby dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 musisz się szefowej spytać ;) bo troszku nam się profil topika zmieniał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 ale sie zmienial czy sie wlasnie zmienil? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 się zmienił...od dziś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 no to trzeba zalozyc jeszcze jakiegos nabijaka prawdziwego ;):D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 17, 2008 za 30 min moze juz K bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Mindy Izunia no nie ,nie tylko do Ciebie -przecież wszystkie napisałyśmy z czym się kojarzy ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 a co do nabijania to chyba każda się zgodzi z tym że trochę ciężko będzie nam wtedy przebrnąć przez wszystkie \"stukam\" \"nabijam\" \"pukam\" i inne klikania do postów z konkretną treścią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 17, 2008 Euforka super że psinek coraz bardziej odważny z tymi panelami ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 17, 2008 toż napisałam,że status topiku od dziś się zmienił ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach