Izunia 30 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Pestka czyżby jakiś mebel erotyczny ;):) jak tu się wstydzisz to na gg napisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 15, 2008 oo jaaaaaaaa no to Izunia najpierw ... ...:) ... ... ... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ... a teraz ja zaa------------- 9999-------- taki nietypowy hihihihihi ... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 15, 2008 hehehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Izunia tylko komu ten mebel, sobie czy dla starego heheh :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 15, 2008 hahahah no i nie zaznaczylam ptaszka hehe no to jeszcze razzzzzzzzz ... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ...... ...:) ... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Pestka dziękuję i za twój limit!!! \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Ciastek a mi się wydaje że to jest taka rzecz dla obopólnej przyjemności ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 15, 2008 noo pestka super limicik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Pestka Izunia i za fatum:D podzielic sie grzecznie:) ] Ciastek lecznicze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2008 gdzies kolo mnie jakis wypadek musial byc bo juz 3 wozy strazackie na sygnale jechaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 15, 2008 kuzwa w doope zmarzlam, stalam pod szkola, dzis zabralam mala wczesniej,bo normalnie ma tance do 16.00 ale ze po chorobie wiec darowalam jej tym razem, zachodze do szkoly a oni wycodzili z gimnastyki akurat i caly leb mokry normalnie szok,opatulilam ja mocno zeby powtorki nie bylo tfu tfu tfu Jutro staremu sie upiecze nie bedzie mial spotkanka z pania, bo jada do kina na Madagaskar 2 :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 15, 2008 no to sie ciastek wygrzewaj :P aaa wyslalam, wam foty moich butow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 15, 2008 wciagnelo mnie, zobaczcie http://www.youtube.com/watch?v=BlhFK2Gc1Nw&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 15, 2008 jezuuu, mam gesia skore normalnie, jest kilka czesci tego....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Martoszka juz odp na @:) ja chce isc wlasnie z mala na Madagaskar2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 15, 2008 no ciastek ja tez to oogladalam .. heheheh niezly ma glosik hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 15, 2008 no,niezle obejrzalam wszystkie 6 czesci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Ja obejrzalam tylko 2 czesci Pestka powodzenia na tescie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 15, 2008 w weekend w tv szedl Madagaskar , \"czy sa tu jakies czlowieki\" :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 15, 2008 ja jezdem ale przelotem zaczynam przypominac moim malym gnojkom zeby skonczyli oglącac bajki bo zaraz spac ale nie chcą sie ruszyc wczoraj troche posiedzieli i dzis ledwo wstali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 15, 2008 hehehe Martoszka to byl cytat z filmu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 15, 2008 ´ a ja mam lenia giganta!!!!!!!!!! od samego poniedzialku :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Mindy widze, ze "chyba bedziesz chora" kurde cos mnie leb swedzi, dzis mala przywlekla papier ze szkoly ze wszy sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 15, 2008 no cos niemrawa jestem, kark mnie pobolewa, moze mnie przewialo gdzie? pan maz mnie natrze na noc mascia i moze mi przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Ciastek, sprawdaj malej glowke co wieczor! wszy wedruja po skorze glowy i ok1wm od ich nasady, patrza czy nie ma bialo-perlowych jajeczek poprzylepianych do wlosow(skora+1cm od skory) zobacz czy nie ma wysypki na karku, jakby potowki. oj to moze ty masz bo czytalam ze cie co wysypalo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 15, 2008 hehe Mindy jak piknie nazywasz swoją meze na pan hihi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 15, 2008 mnie tez przez okolo dwa dni łamało ale jakos mi przeszlo na szczescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 15, 2008 no jak mi palma odpierdoli to mowie "panie mezu zrob ..." hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2008 buu Ciastek u Ciebie u malej wszawica w szkole a u mojej grypa zoladkowa !! Mindy lecznicze-cos nas lapie teraz jedna za druga jakies chorobsko:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Mindy jak tam w domu nastroje po wczorajszym meczu hihi chodzi dumny i blady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach