Martoszka 0 Napisano Grudzień 15, 2008 ahaha a czemu dumny i blady ja mysle ze albo to albo to hehe ale wiecie co juz nie wiem ktora ma gorzej czy ta co w szkole grypa czy ta co wszawica ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 15, 2008 oj Hugo stary ma pierdolca normalnie, gorzej jak dziecko! chodzi zajarany jakby conajmniej melona w totka wygral. a u was spokojnie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Martoszka jak ty w tych trepach bedziesz tancowac???? toc one ci ze stopy zleca, bo zadnego paska nie ma. PS moja mloda zachwycala sie twoim paluchem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Mindy moj juz przezywa ostatni mecz hihi bo w naszym rejonie to wszyscy Genk kibicuja-marzy mu sie by znow wygrali 4-0 hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 15, 2008 puk puk ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 15, 2008 test :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 15, 2008 oo heheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 15, 2008 to mial byc test stopki hihhi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 15, 2008 eej jakim paluchem...nie kumam a te buty mają przy pięcie w srodku gumke,sama potem nawet zobaczylam i trzymają sie nogi hihi pestka no wlasnie test...jak ci poszedl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 15, 2008 aaa ze jeden pomalowany tak smiesznie? no byly wszystkie ale w skarpetce zlazly hihi na swieta luc sylwka se zrobie u nog i rąk tak ze mucha nie siądzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 16, 2008 aaa test no nie wiem dowiem sie chyba w srode ,tylko jedna kartka byle heheeh ale dosadna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 16, 2008 Pestka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 16, 2008 aa sie nie przywitalam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 16, 2008 wszystkim:) i biegne głowę pod kran włożyć....toc z tłustymi włosami na miasto nie pójdę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 16, 2008 Izunia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 16, 2008 no i dupa dzwonilam by zrobic rezerwacje do pl i na piatek juz nie bylo miejsc:( wyjade dopiero w niedziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pestka-4I Napisano Grudzień 16, 2008 zunia Hugo no Hugo ja sie nei dziwie jak dzwonisz tydzien przed tylko , to miejsca juz pozajmowane heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 16, 2008 ooo a to jakies ulomne wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 16, 2008 kiedys dzwonilam dzien przed swietami i byly jeszcze miejsca a jak wczesniej dzwonilam to jeszcze nie robili rezerwacji:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 16, 2008 dziwne bo autokarem to i trzeba miesiac wszesniej zamawiac jak np. Martoszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 16, 2008 a czym Martoszka jechala? ja sindbadem-moze co firma to ma inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 16, 2008 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3935188 bueeheheheh jesoooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 16, 2008 a nie pamietam ale bylo duzo autokarow i kazdy bylo trzeba zererwowac wczesniej tymbardziej na swieta i wakacje .. no ale mniejsza z tym no abys miala miejscz hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 16, 2008 hahahah pewnie ten temat to prowokacja:D hahaha no juz mam miejsce zaklepane-wiec w niedziele jade:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 16, 2008 hej hej ja dopiero ...albo juz w doma noo ja jechalam Orbisem i wczesniej zamawialam ale to pewnie zalezy od tego ile ludzi jedzie i jaka firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 16, 2008 hmm jak ja przybylam to wy wybylyscie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 16, 2008 laski :p, zakupilam dzis ozdoby na choinke, bedzie czerwono-zloto ;-) nie no Mindy,juz mi wysypka po nocy zniknela a mialam na calym brzuchu i plecach,a leb czysty bo sprawdzalam i malej tez,ale z samego wrazenia to mnie swedzial na sama mysl hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 16, 2008 czego jeczysz Martoszka, toc ja przylazlam tez :p, no chyba ze gadac ze mna nie chcesz ;-):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 16, 2008 Martoszka:) potlukl mi sie sloik i roztrzaskal na kafelkach w kuchni-wlasnie latalam z odkurzaczem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 16, 2008 no ta, zatkalo kakalo :p, to ja tez spadam jak tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach