Martoszka 0 Napisano Październik 8, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 8, 2009 slyszalam wlasnie ze w Bwlgii nawalnice i deszcze wieeelkie byly i mowili w radiu ze Bruksele z lekka zalalo...ciastek prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2009 :) PestkaCiastek dla cory lecznicze ! Jesuu jaka burza byla wczoraj jak wracalam ze szkoly:ptak jak Pestka pisala wycieraczki nie wyrabialy:ozero widocznosci:Pjechalam 40 na godz:O kaluze okropne na drogach ze az auto tanczylo:Pbylam szczesliwa jak do domu dojachalam hihi bo blyskalo mi prosto w oczy:P a wnocy byla kolejna-az sie obudzilam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 8, 2009 :) ciekawe czy te burzy do nas dotra? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 8, 2009 spadam do roboty milego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 8, 2009 wszystkim :) no ja mam nadzieję,że dziewczyny nie przyśla nam belgijskich burz ;) u mnie póki co to słonecznie i ciepło,bo 20 stopni,chociaz ciśnienie nie za wysokie... ja od wczoraj zakopana w zdjęciach i kartach ocen tworzy się moja stronka internetowa:) i koleżanka do mnie ciagle,znajdź mi portret Alfy,potrzebuję na gwałt zdjęcie Fuki itp (foty Izzy i Almy ma na swoim kompie więc łatwiej) a to najpierw trzeba poszukać w albumie,a potem skan zrobić do tego mam zrobić historię wystawową 3 afganów i to dokładną,każdej wystawy i w kolejności w jakiej były.......siedzę więc w kupie teczek :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doradze wam Napisano Październik 8, 2009 kupcie ten slownik ortograficzny dla Pestki Martoszki przyda im sie ; bo biedne nie wiedza ile bledow robia piszac).) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 8, 2009 hugo moja cora zdrowa hehehehe,pisalam o starym swoim :p tak zalalo tunele w jednej czesci Bxl, zakaz wjazdu byl dzis za to piekna jesien ze sloncem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 8, 2009 pomaranczko ja nie wiedzialam ze kafeteria to jakis konkurs polonistyczny...czasami wale bledy temu ze sie spiesze i raczej jest to zjadanie liter z pospiechu coz...jak komus przeszkadza to niech nie czyta wogole moich blednych postow :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 8, 2009 normalnie zal hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 8, 2009 heheheheh pomaranczo mam slowniok niderlandzko-polski starczy ?? w poniedzialek mam rozmowe o prace , zobaczymy :P trzymajta kciuki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 8, 2009 ps . pomaranczo doksztalc sie , bo znakow interpunkcujnych nie stawiasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 8, 2009 woow pestka bede moocno trzymac kciuki a tak poza tym to pisze do ciebie na gygy a ty chyba znowu nic nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 8, 2009 pestka trzymam kciuki,wazne aby cokolwiek zaczac robic zeby jakos sie kulalo nie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 8, 2009 Pestka trzymam mocno kciuki :) slyszalyscie te piosenke? http://www.youtube.com/watch?v=1GHcS1AM5Q4 bbbbbardzo mi sie podoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 8, 2009 to ja też mocno trzymam kciuki!!!!!! a piosenkę już słyszałam,ale ja wolę "starą" ostrą Chylińską ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 8, 2009 przyznam, ze lekko w szoku bylam jak uslyszalam pierwszy raz chylinską w takiej wersji ale podoba mi sie jakos :D Izunia jak tam twoja stronka? :) czekam na linka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 8, 2009 zmienila styl bourodzila dziecko i chyba wydoroslala,mi osobiscie taka grzeczniejsza i milsza bardziej pasuje ale kazdy ma swoje zdanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2009 laski :) padam na ryj a jeszcze bardziej jak pomyślę ile kasy trzeba szykować i wydać na dom dzięki za wszystkie miłe maile na ten temat tak w skrócie po dzisiejszej wizycie - pokoje już rozdzielone haha na dole jest duuuuuuuuuuuuża kuchnia - nowo zrobiona , nowa zabudowa meblowa , nowe kafelki na ścianie nad blatami ,nowy zlewozmywak i bateria, podłoga pokryta jakąś pcv'ką ale też nowa więc na razie można znieść no i sprzęt trzeba będzie kupić (lodówka , pralka , kuchenka i okap nad kuchenkę iiiiiii jak wymyślę gdzie wcisnąć zmywarkę to też będzie - bo miejsca nie zostawili ale może będzie można wbudować w jedną szafkę) i to chyba wszystko z nowych rzeczy- całą resztę trzeba zrobić samemu na dole jest też salon - podłoga do zrobienia (będą panele) za drzwiami wejściowymi podłoga w hallu do zrobienia , schody na piętro do przykrycia czymś bo są gołe wc na dole też wymaga nowszej podłogi no i ściany też do zrobienia-malowanie , tapetowanie itp(i zauważyłam do wymiany klamkę w drzwiach na ogród :P ) na piętrze podłoga w hallu do zrobienia w sypialniach też - w dwóch (akurat co sobie dzieci wybrały) będą wymienione deski na nowe więc może tylko się przelakieruje(wycyklinuje czy co tam trzeba) ale to się okaże w łazience też podłoga do zrobienia i ogólnie trzeba ją doprowadzić do normalności bo płytki na ścianie jakoś tak bardzo oszczędnie położone i trochę rur na wierzchu w naszej dużej sypialni jest coś na styl garderoby nie będę musiała wciskać tam szafy no i na dole i na górze schowków i schoweczków od zarąbania - takich na przykład na kurtki żeby nie wisiały na wierzchu, na buty , odkurzacz itp , może na bieliznę pościelową i ręczniki... aaaaaaa i garaż jest - tylko wąskawy i trzeba będzie lusterka składać przed wjechaniem haha i to tyle co sama wiem z opowiadań bo przeca nie widziałam osobiście ... na fotkach widziałam bo mój małż cyknął -jutro za dnia Was postraszę tym widokiem :P aaaaałłłłłłllaaaaaaaa już mnie portfel boli podczytam teraz coście naskrobały poki oczy mam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2009 mam nadzieję że Pudełko przeżyła próbę otrucia ;) Ciastek małżowi leczniczy masażyk zafunduj ;) mata lecznicze zielsko kasa w porządku :) i super że się podobają :) mam problem z męskimi kartkami itp wolę tak bardziej kobieco ;) Izunia nie zakopałaś się za mocno w zdjęciach i folderach ? czekam na linkę do strony :) Pestka trzymam moooooooooocnoooooo kciuki za robotę !!!!!!!!!! a jak już przy tym - podwyżkę nam dali ;) całe kuurwa 7 pensów buahahaha :P Hugo i nie będzie czarów w klasie ? hahaha Euforka ja też bym pytała o prezent na taką okazję ;) ale pomysł Pudełka mi się podoba :) pomarańczę przemilczę :o u nas ziiiiiimno w nocy i rano - od kilku dni ogrzewanie w domu już hula , sezon grzewczy rozpoczęty ale wczoraj w dzień było cieplutko , słońca prawie wcale i nawet lało ale fajnie było i pora spać - ostatnio 22:30 to moja godzina do spania a i tak dziś przysnęłam :p jak wstaję o 6tej tak dziś się zerwałam o 6:50 ale 10 godzin w zapiździejewie to starczy :o jutro weekend i o 3:30 do domu :P paaaaaaaa do jutera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 9, 2009 eternity wlasny domek super,tez bym chciala,a jakos pomalutku zrobicie i bedzie git,a np jesli sami bedziecie remontowac to czynsz wam obniza lub na kilka m-cy wogole nie bedziecie placic,jak to bedzie? ja dzis lece do nowej pracy tylko 3h,ale jakos pietra mam,mam nadzieje ze babka speaking English a nie parla po fr :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 9, 2009 hehehe eternity ..strasznie to brzmi aleeee ... bedzie piknie zobaczysz :D :D i co oni z tyymi podlogami robili?? ze wszedzie do wymiany?? hihih ciastek powodzenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 9, 2009 Eternity trzymam kciuki , pieknie bedzie! :) Wiem jakie to uczucie jak portfel boli heh wczoraj chcielismy drzwi wejsciowe zamowic, okazalo sie, ze mamy 80 ktore sa drozsze od 90 i jeszcze trzeba bedzie ryc w betonie a to tez dodatkowo kosztuje :o ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 9, 2009 wszystkim :) Euforka ale drzwi wejściowe 80 to standart! wszystko co nie jest standartowe jest droższe z kolei pokoje standart to 70 Eternity generalnie najwięcej roboty z podłogą jak widzę......dechy przejedź cykliną i polakieruj,taniej wyjdzie i lepszy efekt niż panele. A jak ci się marzy inny odcień podłogi to lakierobejcą pociągnij! Stronka będzie "całkiej afgańska" bo robiona jako stronka hodowli. Jeszcze jakiś tydzień pracy nad nią minimum,potem dostaniecie linka i.....skrytykujecie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2009 :) Euforka Pestka trzymam kciuki !!!!! Ciastek czytalam w biegu i zle docztalam-sorry hihi Ostatnio dla mnie dzien za krotki:Pnawet niemam czasu tu zagladnac:( Izunia stronka napewno bedzie sliczna-juz widzialysmy pare fotek i zawsze sa piekne-czekam na linka oczywiscie:) Eternity pomalutku wszystko zrobicie-grunt ze wasze jest !:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2009 Widze ze pomaranczka nie daje za wygrana:P chyba ma jakies kompleksy:P i chce sie tu dowartosciowac:P Najlpeszym wyjsciem jest nie czytac naszych postow i isc die dalej krztalcic skoro jest taka ynteligentna;):D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 9, 2009 a jutro jak sie wyrobie z czasem to jade po lupy , niestety galy mi sie psuja i na lekcji nie widze co pisza na tablicy czasem hahahaa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 9, 2009 Izunia no moze i standardowe te drzwi ale zeby u nas wsadzic 80 to trzeba jeszcze ryc w betonie bo jak nie, to przejscie bedziemy mieli na 78 cm zdaje sie czy jakos tak czyli mamy jeszcze mniejsze bo tak kiedys budowali ponoc - powtarzam tylko co uslyszalam gosciu tez cos mowil, ze teraz w nowych budownictwach robia 90 jest ich wiecej i sa tansze no ale tak czy inaczej nie zmienia to faktu, ze sa drozsze moze z innej firmy znalazloby sie cos tanszego ech szkoda gadac Pestka no to szybko do lekarza zbadac oczy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 9, 2009 jeju z tymi drzwiami to smiech haha zeby mniejsze byly drozsze :O pestka idz idz po lupy bedziesz piknie wygladac,lepiej widziec aaa i moze bardziej ynteligentnie wygladac skoro pomaranczka twierdzi ze my analfabetki hihi;) a tak wogole to wczoraj bylo u nas cieplutko bo w poludnie w cieniu 22st. dzis juz tylko 13 i wiatr jakis mrozny...podobno od poniedzialkui deszcz ze sniegiem :O czekam na kolezanke ma wpasc na kawe i plotwczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 9, 2009 aa euforka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach