Izunia 30 0 Napisano Październik 23, 2009 wszystkim :) ja kiedyś już gotowałam zupę dyniową,jeden raz w życiu :) pamiętam,że się dynię w kostki kroiło,po ugotowaniu miksowało na mus i mleka się dodawało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 23, 2009 Izunia dokladnie:D ja jeszcze dalam marchewke,cebule i ziemniaki hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 23, 2009 ma ktoq takie cos?? dziala ? jak myslicie? http://www.allegro.pl/item780563769_depilator_laserowy_rio_laser_od_firmy_f_vat_raty.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 23, 2009 nie umiem dyniowej:D ide na wodke:D szkolne spotkanie:D ale nie klasowe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 24, 2009 pestka nie wiem jak to cusik dziala i czy wogole dziala hehehe,jak dla mnie to zbyteczny i niepotrzebny wydatek zreszta drogi po cholerze,no ale jak kto woli :p pada descyk kufffa ,spac nie moglam od 2, najpierw jakis jelop lazil z dzieciakiem i dzieciak darl sie cos o jakims samochodzie,to sie rozbudzilam potem patafian z 3 pietra wracal nabzdyczony i sam do siebie gadal,szarpal za drzwi windy,oczywiscie sie nie otworzyly bo nacpanemu albo pijanemu ciezko zatrybic ze winda moze stac kilka pieter wyzej i trzeba ja sciagnac nie ,a jak juz zaczynalo mi sie chciec spac to byla 6,30 i trza wstawac bo mala na 8 do szkoly,ja cie pitole no ;-) eternity jak tam u Ciebie,jak idzie remoncik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 24, 2009 no jo komu zbyteczny komu nie :P w porownniu chodzenia na zabiegi do kosmetyczki to jest tani :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 24, 2009 :) Pestka ja nie znaju-ale i tak wole do kosmetyczki biegac hihi Ciastek Ty to masz ciagle przeboje z tym patafianem ! Wiecie ze dzis w nocy sie zegarki przestawia? hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 24, 2009 witam ja juz wrocilam wlasnie z wykladow mialam pierwszy test i...zaaaliczylam ...jeden za mna (jedna osoba nie zaliczyla) ten byl z dermatologii a za 2 tyg. bedzie z anatomii.....buuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 24, 2009 a moim zdaniem ten laserowy depilator to fajna sprawa mi by sie przydal,no tyle ze cena troche za duza :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 24, 2009 Martoszka gratulacje ! następny też pójdzie gładko :) Ciastek dziś odeśpisz ;) godzinę dłużej :D Pestka nie wiem czy działa to cuś tam z linka cena dość wysoka ale u nas kosztuje tyle samo po przeliczeniu z tym że tej firmy są i inne urządzenia depilujące , tańsze i w sumie to nie wiem czym się różnią - nie zainteresowało mnie na tyle żeby sprawdzać różnice jak chcesz to zobacz sobie tutaj http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/4427854/c_1/1|category_root|Health+and+personal+care|14418350/c_2/2|cat_14418350|Hair+removal+and+waxing|14418449.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 24, 2009 coś dupiasto działa ten link wejdź na stronę główną , zakładka 'health & personal care' , 'hair removal and waxing' a remoncik ? dopiero w sumie dziś zaczęty - w tygodniu postaraliśmy się o materiały ale czasu zbytnio nie było , mąż z pracy praktycznie zaraz po dzieci leciał do szkoły a potem za niedługo po mnie do pracy , zanim się zrobiło zakupy to już późno dziś połatane dziury w ścianach , zrobiony sufit w hallu (trzeba było go potraktować małą strukturką bo tragiczny był do samego pomalowania), zjechana farba ze ścian w salonie (jakaś zmywalna tam była a będzie tam kładziona tapeta więc trzeba było zmatowić),pomalowany sufit w salonie aaaa i jeden "schowek" przeciągnięty farbą ale bez pytania mnie o zdanie :p i będzie i tak inaczej trzech facetów się tam rządziło(ja miałam trochę zaległej roboty tutaj w domu) i jeszcze się ze mnie nabijali że się czepiam o kolor farby na sufit - dałam do ręki cztery próbniki farby żeby kupić podobną ale po minie widziałam że dla faceta wyglądały wszystkie tak samo - dla mnie jest różnica w odcieniu 'roman white' a 'crushed cotton' :P i coś mi się zdaje że jeszcze nie raz strzelę focha :P:P:P:P jutro będzie tapetowanie - na pierwszy ogień salon i co się zdąży potem 3 dni całe na robotę jeszcze będą bo T ma urlop ,za to ja zapierdalam od 7 do 7 :O , ale mam urlopa od czwartku i dopiero we wtorek do roboty jak będę miała wszystko przygotowane to mogę coś pomalować i posprzątać z grubsza tyle do roboty tam jest a chcemy jak naszybciej się wnieść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 24, 2009 Martoszka gratulacje :D :D i trzymam kciuki za nastepny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 24, 2009 eternity dzieki za link :) wiem juz sprawdzilam ile chodzi na ebayu w UK i BE :D noo super robota mowisz sie lekko ruszyla :) bedzie oki :) na swieta moze juz bedziesz gotowac obiadki w pieknej kuchni :D mi sie zawsze podobal zlew przy oknie :D kojarzyl mi sie z horrorami hahaha , zmywasz sobie a tu jakis ktos ci zaglada i buuuuu hahahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 24, 2009 cholera mnie strzela jeszcze bo w szkole najbliżej mają miejsce tylko dla młodszej a trzeba je przenieść obie nie zdążyłam już zapytać w tej co trochę dalej bo wczoraj ostatni dzień i się wszyscy szybko zmyli do domów dopiero w poniedziałek mogę coś zdziałać choojnia :o tyle dobrze że do secondary mamy papiery z głowy bo z tą zmianą adresu trochę było zamieszania bo niby już mamy nowy adres ale nie tak do końca - wczoraj w urzędzie załatwiłam z jedną fajną babką i o to już jestem spokojna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 24, 2009 buehehe Pestka no teraz na parterze to mogę zobaczyć jakiegoś ryja za oknem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 24, 2009 kuchnia to w sumie już w połowie pikna - jeszcze trzeba podłączyć kuchenkę i pralkę i wstawić lodówę no i wykończyć jakąś zasłonką itp a na święta to już na pewno ! najpóźniej do połowy listopada mamy zamiar się przenieść ! do 19tego jest zapłacone jeszcze za to mieszkanie (miesiąc zaczęty trzeba zapłacić w całości :o ) a za następny miesiąc nie mam najmniejszego zamiaru opłacać dwóch :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 24, 2009 laaa dzis przestawiamy zegarki wiec pospie dluzej a mam na 8 na zjazd :O przypominam z 3 na 2gą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 25, 2009 uuu eternity nieciekawie , oj to nie moga nadprogramowo jedno dziecko wziac?? nic im nie bedzie :P Martoszka wiemy wiemy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 25, 2009 jeju ratujcie przyjechalam ze szkoly i dal o sobie znac wirus zoladkowy na dwa fraty ten pewnie co moj malymial po 10 minutach wymiotowania corka tez poleciala...obie biegamy na zmiane...szok boziu jak mnie brzuch boli i zdycham wracalam ze szkoly i mowie do kolezanki ze jakos mi niedobrze chyba od tego zapachu akryli i zeli na paznokcie bo dzis byla narazie pokazowka jeju niech to juz sie skonczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 25, 2009 :) Martoszka gratuluje i wreczam ziolo leczniczeoby jak najszybciej przeszlo !!!! Pijcie duzo i wypoczywajcie ! Eternity jak trzeba bedzie to soj na gnojami i pilnuj by pomalowali jak Ty chcesz ! W koncu Ty tam bedziesz mieszkac-a faceci wiadomo -nie rozrozniaja kolorow hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 25, 2009 uuuuuu Martoszka wspolczuje :( sie wymeczysz jak cholera :( pamietasz ja sie meczylam 2 tyg w PL w zeszym roku .. cholerstwo jedne , ze tez nie wymyslili na to jakiegos lekarstwa albo co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 26, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 26, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 26, 2009 :) Ciastek Od jutra ide do pracy-bylam na rozmowie pare tygodni temu,po tygodniu oddzwonili -ze jestem przyjeta-ale przechodzilam kursy,zaliczalam testy itd Bede pracowac w Center Parcs-osrodek wypoczynowo-rekreacyjny Mozna tam wynajac domki letniskowe,jest kryty basen,kregle,sklepy,kawiarnie i duzo atrakcji dla dzieci Ja bede pracowac jako sprzedawca-od razu ide na gleboka wode:Pbo jutro od 9-18 30 tam bede:P i mam lekko cykora hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 26, 2009 Hugo gratuluje i trzymam mocno kciuki :) Martoszka a Tobie to sie ziolo nalezy za pozytywnie zaliczony test ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 26, 2009 wczoraj odbyl sie wielki final zuzlowy, nasz falubaz zostal mistrzem polski :) ale byly emocje szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 26, 2009 hugolina gratulacje i trzymam kciuki zeby jutrzejszy dzien zlecial bez problemow ;-) moj R w domu ,od soboty ledwo chodzi tak go kregoslup boli nie moze sie schylic,do lekarza trzeba a ja niedlugo do roboty ,bleeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 26, 2009 hugo gratulacje z przyjecia do pracy...mysle ze bedzie ciekawa no ale i dlugo bedziesz tam w pracy...to codziennie? ja dzis juz lepiej sie czuje choc jeszcze oslabiona i zoladek boli corka wyglada jak smierc i nie przeszlo jej do konca ale choc protestowalam postanowila isc do skzoly bo ma konrurs jakis w szkole sa w grupie 3 osoby i jak by nie bylo jednej to by byla dyskwalifikacja...nie wiem jak ona wysiedzi tam dzisiaj :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 26, 2009 Dzieki za gratulacje bede pracowac na pol etatu,grafik dostane jutro -wiem tylko ze czesto trzeba albo w sobote albo w niedziele pracowac:P bo wtedy wiadomo jest wiecej turystow Martoszka zdrowiejcie szybko!moze jak bedzie po konkursie to sie moze zwolnic do domu? Ciastek niech Twoj nie czeka tylko go do lekarza wygon ! Moze ma jakis stan zapalny-moj tak kiedys mial i nie mogl z lozka wstac,wygonilam go do lekarza i po 3 dniach wyzdrowial hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 26, 2009 Euforka przyznam sie szczerze ze niemam pojecia kim jest ten co wygral hihi ale wierze, ze byly emocje ! Zaraz Wam wkleje linka to zobaczycie co to jest center parcs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach