hugolina 0 Napisano Październik 26, 2009 http://www.centerparcs.be/VL/BE/parken/erperheide na dole sa takie zielone linki-jak sie kliknie to pokaze atrakcje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 26, 2009 Hugo gratulacje ;) bedzie goed :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 26, 2009 ciastek a zeby to byl najpierw konkurs to by bylo OK ale niestety jest po lekcjach :O dzwonila corka ze lepiej sie czuje tyl;ko brzuch ja sciska przyjaciolka jej zwymiotowala na matematyce na korytarzy...nie dobiegla do kibelka...ech z tymi wirusami :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 26, 2009 Martoszka jaki konkurs???chiba ja nie w temacie hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 26, 2009 Martoszce chodzilo o Hugo hahaah i sie jebla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 26, 2009 ooj to mialo byc do hugo bo pytala wlasnie o to hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 26, 2009 macham,że żyję Eternity widzę,że remont rozpoczęty! Masz rację,faceni nie odróżniają subtelnych różnic w kolorach Martoszka zdrowotne na tego wirusa niech dolegliwości szybko miną!! Hugolina gratuluję pracy!! Euforka żużel całkiem mi obcy,ale wierzę że się działo! Ja ciągle w zdjęciach siedzę,teraz muszę wybrać foty do galerii Almy i wspólne...i wreszcie będzie koniec :) Pozostanie jeszcze wybranie serwera......czy któraś może mi coś fajnego poradzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 26, 2009 ja tylko z picasy korzystam .. wiec nie podpowiem http://www.dobreprogramy.pl/Windows-Movie-Maker,Program,Windows,11546.html tym programem np. mozna zrobic filmik ze zdjec fajny :) z podkladem muzycznym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 26, 2009 hugo gratulacje nie mam sily:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 26, 2009 oj Izunia ja tez raczej Ci nie pomoge kiedys korzystalam z ovh z tych bezplatnych byl jednym z najlepszych (moim zdaniem) bez reklam co najwazniejsze, bez limitu transferow, ftp i takie tam ale z tego co widze teraz jest wszystko platne http://www.ovh.pl/serwer_wirtualny/ :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 26, 2009 gdzies na forum wyczytalam, ze chwala sobie z tych bezplatnych ten - http://www.110mb.com Jesli sie zdecydujesz na platny to wybor jest duzo wiekszy i wtedy to juz nie ma znaczenia bo przeciez glownie chodzi o to zeby nie bylo limitu transferu, brak reklam no i zeby smigal dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 27, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 27, 2009 :) Rano mi kot prezent do domu przyniosl:Pzawsze z rana otwieram drzwi,zeby mogl sie isc zalatwic Wchodze potem do pokoju a tam mysz! :O przyniosl ja-zyla i chcial sie z nia bawic hahaha narobilam wrzasku i kazalam mojemu by ja wywalil:P Ok uciekam hihi odezwe sie wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 27, 2009 Hugo niezla niespodzianka :D zawalu bym chyba dostala :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 27, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 27, 2009 A tu co taka cisza? Melduje ze zyje:D choc padnieta jestem:P Nie bylo tak zle:D najgorsze tylko jak francuzi cos do mnie gadali a ja ich nie rozumialam hahah,jutro mam na rano -lece pod prysznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 28, 2009 no i Hugo jak tam bylo??? gadaj wiecej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 28, 2009 Hugo pierwszy dzien najtrudniejszy, teraz to juz z gorki bedzie :) grypa mnie dopadla :o ale siedze w pracy.. jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 28, 2009 Pestka jestem na 7 rozdziale ;) nawet dobrze sie sklada ze na kompie mozna czytac bo jak nie ma co robic w pracy to mozna poudawac ze sie pracuje :) Skad wiadomo, ze to ona napisala ten 5 tom? moze to ktos sie podszywa za nia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 28, 2009 musze dzis jakies znicze kupic zeby pozniej juz nie latac po sklepach w piatek moze bede miala wolne fajnie by bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 28, 2009 jak tam ,co tam, wlasnie Hugo opowiedz jak wrocisz jak drugi dzien pracy ja nie moge sie doczekac wyplaty :p ciekawa jestem ile mi wyjdzie za m-c,ale zobaczymy wczoraj mialam stresujacy dzien hehehehe, mielismy spotkanie u nas w domu z przedstawicielem prywatnego ubezp chodzi o dentyste i szpital facio z DKV,stary jak w poniedzialek siedzial w domu to wczoraj mowi -ide do pracy,a ten tydz do 18h a facio o 16h mial przyjsc,cale szczescie ze po ang szprechal,ale tak napitalal ze szok musialam sie skupiac zeby skumac co mowil czasem hehehe,przez godzine nawijal ;-) no i chyba sie zdecydujemy w sumie jesli chodzi o nasza trojke Hospitalia+ miesiecznie wyniesie 107e ale w przypadku gdy bedziemy w szpitalu nic nas nie interesuje zaden koszt w 100% placa wszystko,kwestia tylko czy bedziesz w tym szpitalu nie heheheh,no ale jak sie zdarzy.... a potem polecialysmy z mala do sklepu bo zachcialo jej sie butow Conversa wsio w biegu dobrze ze w sobote nie do szkoly to bedzie luzniejszy weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 28, 2009 ktora ma chec na zupe buraczkowa :p,mam caly gar :D patrzcie co wymyslili na temat sledzika na NK :D:D:D "TurboDymoMan wkurwił ponad 8 750 000 ludzi , Śledzik zawstydził TurboDymoMana wkurwił ponad 13 milionów ludzi . Śledzik nas wkurwia zawstydźmy jego twórców!!! Skopiuj to na swojego Śledzika on nie zniknie ale oni będą wkurwieni" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 28, 2009 Ciastek ja poprosze :) umm zjadlabym talerz buraczkowej :P z tym ubezpieczeniem to nie wiem jak tam u Was ale gdyby to przelozyc na nasze warunki to troche duzy koszt miesieczny a buty pewnie sa czadowe, sama kiedys mialam takie za kostki uwielbialam je :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 28, 2009 u nas w gazecie nawet skomentowali tego sledzia na nk http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091027/KRAJ/775772353 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 28, 2009 za godzinke moge isc do domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 28, 2009 hejka zapracowane i zaganiane laski to nie maja czasu pisac a ja dzis bede robic za ochrone:) kolezanka idzie na randke, a ze facet w necie poznany to trzeba jej pilnowac:D:D:D chyba małża wyciągnę też , zawsze silniejszy jest:D;) a tak na serio umowilam sie ze do niej zadzwonie w trakcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 28, 2009 euforka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 28, 2009 euforka niby niewiadomo heheh ale chyba dlatego nieskonczyla bo sie wkurzyla ze wycieklo .. ale kto to wie??? nie wiem :D ale czytalam co mi tam :D co do ubezpieczenia to mi wystarczy normalne , nie mam zamiaru lezec w szpitalu , a nawet jesli to wole zaplacic jednorazowo 300 euro niz tyle iles co miesiac .. zupy kcem , bo nie mam nic na obiad jeszcze hyhyhyhy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 28, 2009 aaa Pudelko , mam tu kolege co w PL kreci z laska z Twojej branzy :D moze sie znacie? heheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 28, 2009 pestka firm z mojej branzy na peczki;) ale z tym ubezpieczeniem to ja wole co miesiac, niechby cos sie stalo powaznego (odpukac) to moze nie byc mnie na to stac a to podejrzane gdzies http://www.20min.ch/ro/entertainment/videos_buzz/story/Leur-mariage-fait-le-tour-du-web-13661919 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach