Ciastek 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło: - No i k**wa gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pie**olona wiosna do k**wy nędzy? Co za poj**any kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to k**wa wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba napie**ala jakby ich tam w górze poj**ało... Niby ponoć wiosna już jest, k**wa - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, k**wa, k**wa,k**wa ... A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie: - Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz.. my od lekarza wrocili, stary ma tydzien zwolnienia,chcial dac 2,ale R zaczal marudzic ze do pracy musi isc :p,lekow nadostawal na kregoslup zalecil mu kupno jakiegos stolu do cwiczen badz basen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 29, 2010 brrrr jakas durna reklama z cifa lata:P tez mam snieg:Oznowu:Pjuz mam go dosc -bo nawet jak na be to juz go za duzo hahaah Wiecie mojemu kotu odbija:Pwlaczyly mu sie amory-chodzi i miauczy i naoluje hahaha do domu nie przychodzi-siedzi w ten mroz na dworze i sie wydziera-oby mi jakies panny tu nie przyprowadzil:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 hehehe hugo znaczy wiosna idzie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Izunia wszystkiego najlepszego :D :D 100 lat jak chcesz alboi ciut mniej -wiecej :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Izunia sto lat...sto lat sto lat...sto lat sto lat...sto lat sto lat...sto lat sto lat...sto lat sto lat...sto lat sto lat...sto lat sto lat...sto lat sto lat...sto lat sto lat...sto lat sto lat...sto lat sto lat...sto lat sto lat...sto lat sto lat...sto lat sto lat...sto lat sto lat...sto lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 30, 2010 mam dzis egzamin wiec czymajta kciuki :) do potem...zaraz jade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Izunia spełnienia marzeń i czego sobie sama jeszcze zażyczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Martoszka trzymam kciukasy ! ale bez kciuków też pójdzie ;) słońce mam ale zimno ale nic to spadam szaleć w chacie - sajgon nieziemski , pranie w kolejce i jeszcze goście wieczorem może się wyrobię miłego dnia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Izunia STO LAT STO LAT najlepszego u mnie sniegu po kolana:Pale wlasnie slonko wyszlo:D Martoszka trzymam kciuki !!!! Ja zaraz jade szukac stroju dla malej na karnawal-w tym roku musza sami robic-wczesniej robili w szkole,wiec ide na latwizne heheh moze cos znajde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Izunia wszystkiego naj...naj...naj... martoszka polamania dlugopisa ;):D hugolcia ciekawe co znajdziesz za przebranie;) kuzwa jaki mam nielad na lbie za dluga grzywka na bok tez sie nie chce ulozyc ,wogole calosc tez trzeba chyba nawiedzic fryzjera :) moja kotka na ostatnich lapkach,pewno niebawem bede porod odbierac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 30, 2010 heh snieg napindala jak szalony:D a juz tak suchutko bylo .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 30, 2010 :) Izunia wszystkiego naj naj najlepszego! 100lat w szczesciu i milosci i spelnienia wszystkich planow i marzen :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Martoszka trzymammmmm moja Gabi ma w tym roku chinke czy tam japonke :P a Dawidek bedzie piratem ahhahahahaa :P i u mnie sniegu brrrr duzoooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Wrocilam i kupilam:D hahaha moja z kolezanka maja takie same:D nawet peruka jest:D zrobilam im zdjecie w domu-jak wrzuce zdjecie na kompa to Wam wysle hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 30, 2010 ok jestem padnieta ale zaliczylam 3 osoby na mnie zaliczaly masaz a mam @ i normalnie zaraz sie wykrwotocze hihi...tak mnie ukrwily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 30, 2010 i dzieki za trzymanie kciukow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 30, 2010 heh martoszka a ja ale sie ryplam bo napisalam polamania dlugopisa hehe jakbys test jakis miala pisac :P oczywiscie gratulacjyjki:) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 i ja dolaczam sie do zyczen Izunia sto lat i spelnienia wszystkich zamierzen i planow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 30, 2010 hahaha noo pisemny mialam wczesniej dzis mialam praktyczny hihi mialam 3 pytania...latwe: -wymienic choroby wtórne paznokci -wykonac regulacje brwi na klientce -i masaz twarzy klatki piersiowej technika:ruch wibracyjny,glaskanie koncowe i ruch hipnotyzerski hahaha fajne pytania nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 30, 2010 martoszka ten ruch hipnotyzerski mnie interesuje :D ale to musi byc boskie:) najbardziej z masaży uwielbiam mizianie po plecach echhh ... :D:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 30, 2010 haha nooo moj maz tez to najbardziej lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 31, 2010 yhyhy fajne testy z masowanoa cialka ihihihihi dobranoc :D :D Bylam dzis u Mindy ... Tomasek jest sliczniutki i w ogole taki taki hihihihih kochaniutkiiiiiiiiiiii :D :D :D se bym go zabrala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepunia*jamelka Napisano Styczeń 31, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2010 mam biało za oknem qrwa kiedy będzie ciepło i sucho ? Martoszka gratki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 31, 2010 to i ja spoznione dla Izuni sto lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 31, 2010 no i gratki dla Martoszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 31, 2010 i jade do kolezanki do szpitala tak uczcila swoje urodziny ze po wczasach lezy w szpitalu:P miala bajkowe wczasy, tyle ze spadla z pontonu, prosto pod srube ma rozcieta noge i prawdopodobnie zlamana kosc srodstopia szczescie ze noga a nie glowa bo nie do szpitala bym wtedy jechala :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach