Martoszka 0 Napisano Luty 3, 2010 dla dawidka zdrowotne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2010 no wlasnie ma ... ja z tego wszystkiego zabyla epunia sto latttttttttttttttttttttttttttt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2010 Pepunia ... mialo byc .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2010 Hugolina kota pod pachę i do weta!! może cos zjadł,jakąś trutke....nie wiem,zgaduję.....niech go wet obejrzy i cos zaradzi Pepunia wszystkiego NAJ!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2010 Pepe najlepszego Wlasnie szukam jakiegos weta w poblizu W niedziele moja cora ma wystep-pierwszy od tej nowej szkoly tanca hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 3, 2010 to i ja i ja pepunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Luty 3, 2010 Izunia, za kija nie moge twojego maila znalezc podeslij mi prosze :) Tez sie dolaczam do zyczen *** STO LAT *** troszke sie glupio czuje i chyba brudzia zaproponuje niektorym z Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 3, 2010 hehehe mnie dea znasz z innego topiku, ale tylko troszkę bo się rzaaaadko tam pojawiam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Luty 3, 2010 ooooo, no to czapka Sherlock'a na leb i zaczynam myslec ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2010 Dea ja tez twojego maila nie mam,dziewczyny mają....niech któraś podeśle namiary na mnie,proszę!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Luty 3, 2010 :D:D:D:D Pudelko, stary lisie ;) Izunia, znalazlam cie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Luty 3, 2010 wyslalam - a maila mam pod nickiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2010 wlasnie znalazlam na ebayu ktos sprzedaje podobne buty do moich za 1/3 ceny stoja.. ciekawe czemu , jak dla mnie to najwygodnizesze buty jakie w zyciu mialam ... http://cgi.benl.ebay.be/Superbes-bottillons-MUSTANG-cuir-gris-noir-39-com-9_W0QQitemZ260546321598QQcmdZViewItemQQptZBEFR_Chaussures_pour_femmes_2?hash=item3ca9c55cbe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 3, 2010 Dea tez chce Twego maila!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laski dopiero obiad zjadlam,bylam dzis w robocie a po robocie, na 3 pietro, moj R od wczoraj juz walczy z pokojem malej,dzis zdarlismy tapete stara, KOOOORWAAA TAM 3 WARSTWY BYLY, dobrze ze od znjaomego pozyczylismy specjalna maszyne do zrywania tapety na pare,mamy wziac jeszcze cykliniarke do parkietu,nogi mi w dupe wlaza a jeszcze 2 pokoje i malowanie, kuzwa w korytarzu tez ta jebana tapeta jest ale powiedzialam R ze sie zachlastamy to zrywac pojdzie chyba na to tasso i kolor i tak mamy roboty po choooju,chlopy juz dzis wanne osadzili, w kiblu w polowie jest juz glazura, ,na koniec bedzie malowanie drzwi i kaloryferow ale to juz drobnostka...ech dobrze ze moj na zwolnieniu,chociaz z kregoslupem to powinien odpoczac a nie naginac,ale co zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 3, 2010 skasowalo mi bladz pepunia STO LAT CIOTKA!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Luty 3, 2010 dziekuje dziewczynki za zyczonka i plose czestujta sie slodkim:D ……… ( …… ( ……( …… ( …………… () --- () --- () --- …………… || -— || — || — ………… .{*~*~*~*~*~*~*} ………@@@@@@@@@@@@@ …… { ~*~*~*~****~*~*~*~ } … . @@@@@@@@@@@@@@@ … .{*~*~*~**~*~*~*}**`***)****)** …{ *~*~ * ~*~* }*`*`*`*`*`*)`**)` …{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ })** …@@@@@@@@@@@@@@@@@ ……………… … )---------( ………… ____ ,-----------, ___ …… … /_________________\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Luty 3, 2010 wazonów mi zabraklo do tych kwiaciorkow od was :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Luty 3, 2010 dea erw no to chlup \_/ z kubanka :D brudzia wypijmy:) ciastek nic mi nie mow na temat 3warstwowych tapet ze sredniowiecza my sie tak wpienilismy ze w koncu kupilismy plyty nida-gips czasnelismy na wszystkie sciany i gladziuchno wszedzie ;) hugolcia a jak kotek?moja kicia kiedys byla taka chora przez 4dni nic nie jadla lezala z jezyczkiem na wierzchu i niewiadomo bylo co jej jest,i potem nagle jej przeszlo,ale wiesz lepiej niech wet. ja obejrzy wam powiem ze chliplam 3lampki urodzinowego szampana i mom niezle szmery hihi ;P bedom spiewy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 3, 2010 aaa to spiewaj...spiewaj hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2010 ale mam wkurwaaaaaaa normalnie albo kogos ususze alboo sie wyniose na bezludna wysoa kuuuurrrrwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 3, 2010 pestka co jeeeest??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Luty 3, 2010 uuuu Pestka kto cie zdenerwowil????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2010 Ciastek robota pelna para widze ! Pepe bylam u weta-to byl podobno jakis wirus ! dostal zastrzyk i jest lepiej,juz sie martwilam bo on nie mogl jesc,pic itd Ale juz po strachu-panikara ze mnie heheh Pestkazapal na nerwa ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2010 Dea ja tez niemam maila od Ciebie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 4, 2010 aajjj wkurwila mnie jedna osoba ... normalnie chyba przejde na zwierzeta , bo ludzie to maja jakies wymagania z dupy hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 4, 2010 poza tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 4, 2010 Pestka mam nadzieje, ze nerw przeszedl a jak nie to ziolko na relax ;) jak tam Dawid? Pepe wszystkiego naj! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 4, 2010 Pepunia wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń tyle zdążyłam poczytać - zajrzę później :) miłego dnia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach