Martoszka 0 Napisano Grudzień 18, 2009 o ladnie teraz ja sie zacielam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 18, 2009 no tak ale pusta , bo nic nie moge napisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 18, 2009 a moja choinka już na balkonie :) ja mam co roku zywą,stoi sobie w kącie salonu i nikomu nie przeszkadza.....no może troszke utrudnia wyjście na balkon ;) przy okazji kupiłam już sobie jemiołę,wielka i z dużą ilością koralików zostało mi tylko dopieścic mieszkanie,ubrać choinkę,popakować prezenty i.....czekać na święta u mnie dziś -11 i wiatr więc odczuwalna temp to chyba -20 (jak dla mnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2009 bo się kafe ulepsza to się zacina - albo nie wpuszcza ... na NK nie wiem - ostatnio wiadomość pisałam w listopadzie brrrrrrrrrrr -22 toż na samą myśl można zamarznąć na zaś u nas ma być "baaaaaardzo niska" temperatura (jak podają w prognozach ) bo AŻ -6 :P chłopaki już jeżdżą i sypią drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 18, 2009 a tak w ogóle to mam wkurwa .... nie wiem skąd , nie wiem czemu - na razie siedzę cicho , nie odzywam się ale jak mi kto na odcisk nadepnie to może być nieciekawie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 18, 2009 Chyba -14 pod wplywem temp kupilam kocosweter prawie do kostek;) na nk nie wiem bo wczoraj usunelam profil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 18, 2009 pudelko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 19, 2009 kocosweter to całkiem niezły pomysł ;) u mnie nie musi być -14 żeby mieć pod ręką chociaż koc :D zmarzluch jestem nieziemski :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2009 u mnie -10 za oknem :O drogi biale z mrozu brrr Potem poczytam zaleglosci-uciekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2009 wszystkim :) u nas "rzeź niewiniątek" !! w marketach brakuje wózków,ludzie w kolejce po nie stoją choinki sobie wręcz wyrywają jak to dobrze,ze ja już wszystko mam jadę czarne wybiegać,niech korzystają ze sniegu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2009 u mnie -7 brrrrrrrrrrrrrrrr ja na wigilie . sobie tylko rybke , kapuche i pierogi zrobie i bedzie git :D reszte tez wsio mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 19, 2009 a barszczyka nie ??? ;) ja też się nie wysilam bo gości w wigilię nie będzie a na czwórkę wiele nam nie trzeba a potem świątecznym akcentem będzie ciasto które dla odmiany upiekę zamiast kupić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 19, 2009 u nas w radio ten weekend nazwali "panic weekend" :D zakupy last minute cholera ja się w sumie wybieram do centrum ale nie na typowo świąteczne zakupy - jak się wystraszę to po prostu wrócę do domu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 19, 2009 ja przyjechalam wlasnie ze szkoly i jestem po 2 testach...oczywiscie oda zaliczone i jest git :D u mnie -14 i tez marzlam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2009 Martoszka gratuluję!!! w Poznaniu taka masakra,że aż w radio o tym mówią :P wypowiadała się babka,która 20 minut jeżdziła po parkingu w Makro w poszukiwaniu wolnego miejsca i w końcu pojechała szukc szcześcia w innym markecie! normalnie w Makro jak jest 1# miejsc zajeta to już jest bardzo dużo....a dziś 20 min w poszukiwaniu jakiegoś wolnego u mnie -11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2009 1/3 miejsc zajętych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 19, 2009 nie no ratunki mam - 16 a ma byc jeszcze wiecej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 19, 2009 Izunia a slyszalam wczoraj w radiu ze w Poznaniu szyny popekaly od mrozow ...to prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2009 znajomi sa juz w PL jada stad na swieta i wlasnie mi pisza , ze maja -16 stopni ... dzizysssssss wspolczuje im a mieszkaja kolo B-B :) gdzies tam eternity barszyk moze i bedzie , jak znajde w jakims sklepie , my tez tylko we 4 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2009 ja wiem,że we Wrocławiu szyny popękały i niektóre pociągi opóznienia miały jako czas nieograniczony wpisany!! choinka stoi w stojaku,ale jakoś weny brak aby ją ubrać.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2009 u nas dzis po 8 rano bylo -9,5st, mala miala wigilie w polskiej szkole,prezenty juz zakupione,kupilismy telefon, ale nie Hello Kitty LG ROZOWY :p i jakies inne ustrojstwa jeszcze-drobne rzeczy ale wiecie co,ja kryzysu nie widze w sklepach full ludu,babka przy nas wydala 400e na Nintendo DSI x 2szt,to gdzie tu recesja........... choinka tez dzis zakupiona i juz cora ja ubrala,jutro ostatnie zakupy rybka warzywa na jakas salatke, bedzie wsio,jeszcze pewnie w czwartek wyskocze do sklepu po pierdoly (tak sie mowi) a zaplace majatek ;-) wyszlam dzis na kawe do znajomej ;-),z mala bo ona ma syna w tej samej klasie w polskiej szkole i mieszkaja niedaleko nas, a wrocilam pooooooooooooooooooooooooooooooooooo 0,5l zubroweczki a coooo :p,o dziwo dzieciaki bawily sie zgodnie a niby chlopak i dziewczyna ,aaa i R zly nie byl znaczy swieta ida jak nic, chlop ludzkim glosem mowi hehehe:D;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2009 sledziki bede miala z PL,dzis do siory dzwonilam ma zakupic i podac bo przesylke ma nam nadac brat R (z dekoderem telewizji N),wiecie jaki problem z nadaniem paczki, dzwonilam do Orbisu w mojej miejscowosci i dzis o 6 rano brat R pojechal nadac przesylke, dekodek toc koooorwa nieduza,wiecie ze nie wzieli - bo nie i koniec....znalazlam kamionetke ktora wlasnie jedzie do Bxl we wtorek wyjezdzaja,mam nadzieje ze uczciwy chociaz i przesylka dotrze zakupilam farbe,bede jutro leb farbowac,oczywiscie na czerwono chociaz za czarnym teskno,ale kto wie....................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 19, 2009 hehe ciastek dobre ze faceci zaczynaja gadac ludzkim glowem hihi przynajmniej sie rozgrzalas przy zubrowce...mi by sie przydala bo juz mam -19,5 ciekawo do ilu dobije?bo ciagle rosnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2009 Martoszka wspolczuje,ja pamietam takie mrozy,ale teraz jak czasem mowie z w PL ma byc -20 to odpowiadaj "co za kraj" oni tutaj jak idioci,jak snieg zobacza to jezdza jak lelaki doslownie,dzis malo co bysmy mieli tyl skasowany ale gosciu skrecil w slup.........oni na oponach letnich jezdza to co sie dziwic a druga rzecz jazdy po sniegu nie znaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2009 noz kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwa napisalam posta i mi wcielo, jutro napisze bo juz mi sie nie chce powtarzac :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 20, 2009 ale mam sniezyce za oknem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 20, 2009 wczoraj bylo - 22 teraz - 14 spadam do szkoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2009 to ja ze swoim -3 to upał mam ;) nic nie sypie- słońce świeci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Martoszka gratki !!!! a my wczoraj dopiero bombki kupiliśmy - mój mąż postanowił że będzie choinka w innych kolorach niż w zeszłym roku i nawet powiedział że ją ubierze ! teraz nie wiem czy przez poprzednie lata to ja decydowałam o choince zanim ktokolwiek zdążył mrugnąć :P czy mu się co odmieniło :P a ludzkim głosem to jeszcze nie tak do końca gada - jeszcze nie wszystko jarzę :P haha a moja mama co roku powtarza że się ojciec wreszcie odezwie ludzkim głosem od święta (a wiecie jakie mam nazwisko panieńskie :D :D :D :D :P ) Ciastek chlorku mały ;):D ja muszę sobie zakupić advokata- taka tradycja że w ciągu roku raczej nie pijam a w wigilię po kolacji zawsze z mamą lałyśmy sobie po kieliszeczku :) jak mój stary wróci z pracy to jeszcze muszę wyskoczyć do centrum - sama , bo wiecie nie wszystko da się zakupić z "ogonami" ;) to już i tak mijając jeden sklep przypomniało mi się o czymś z listy więc ich przerobiłam że idę spojrzeć na kozaczki żeby poczekali pod sklepem bo tłum :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach