***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Muli mi cos:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 no jak zaczelam to bede ciagnac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 eternity za dobra wole :) to sobie troche pofuksuje po ulicach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 A Wam?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 :P:D bede miec na wiosne z glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Eternity masz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 dzieki :) Dea dodasz troche kolorku do szarosci :) Lena co nam???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 no to mamy czterobis .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 hihi tak, rozbarwiaczem bede :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Zima nasz organizm potrzebuje wiecej zapasow,jak latem,bo wiadomo,ze nasz tluszcz ma nas grzac w zimie,latem pocimy sie,zima marzniemy... Ja nigdy zima nie szaftnelam diety do konca,ciagle bylo mi zimno:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 to sie wymadrzylam co:P hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 eeeee to przy angielskiej zimie dieta mi nie przeszkodzi :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 E tam,ja wole na wiosne:D Wtedy to sie az chce :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 cztery do podzialu, widze ze Eternity dwa zagarnia. okey dziolchy, za 12 minut do domuuuuuuuu!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 No to ja tez dam:D kazdej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 a ja to bym z domu wyszla ale ni ma po co i gdzie to bede siedziec :P podziergam rekawki do swetra - juz zaczelam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 No teraz prawie juz za 7 :) Milego wieczorku w domku:D I do potem lub juterka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 ech nio ! a ja sie mialam nie dzielic ale gupio tak jak kazda wyciagnela ziolo :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 A ja zaraz mam telef.:):D A potem musze troche w papierkach pogrzebac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Ja se moze w koncu zejde na dol do sypialni i sie wezme za moja szafe!! Musze zimowe klamoty powiesic na wieszaki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Moze limicik dzisiaj natrzaskam do okraglej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Jeszcze tylko 74 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 ja sie jeszcze czaje z reorganizacja szafy bo dosc cieplo-laski moje smigaja jeszcze w krotkim rekawku i na to sweterek tylko ja jeszcze w czolenkach zaiwaniam ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Szok!! Normalnie,a ja juz w oficerach!! Dzisiaj mialam zakiet skorzany,ale mnie ladnie wygwizdalo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Z Tchibo zamowilam dwie kurtki,cieple:D Takze juz jutro bede miec;) Buty letnie juz dawno mam pochowane;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 9, 2007 no to pa do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Papa Dea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 pa Dea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 ;) Herbatka juz wypita:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2007 tak sie zastanawiam czy masz to samo na tchibo co na uk wrzuc linke do swojego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach