eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 a zeby bylo jeszcze smieszniej to \"chodzilismy\" ze soba jakies 7-8 miesiecy i go rzucilam :P ale po 1,5 roku znow bylismy razem - jakos oboje nie moglismy o sobie zapomniec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 o to koleznanki tez siedza na NK?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 gratulacje za stronke i ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 hahahah mam stronke-nie czajona serio hihi tak sie przejelam wspomnieniami ze zapomnialam o stronce:D The best lap za podkladke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 Hugolina The best bo my to w sumie juz sobie foty powysylalysmy zeby wiedziec z kim piszemy tak wiec brakuje nam Ciebie do kompletu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 Etrnity hihi nio bylo Wam pisane byc razem The best nio hihih siedzimy na naszej klasie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 hugolinka - nie dostalam :( jakbym cos dostala to napewno bym odpisala, podziekowala, moze pocztowke wyslala :) wysylaj jeszcze raz emi_constr@o2.pl w sumie to troche dziwne bo kolezanka wysylala zdjecia slubne i tez nie doszly :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 przeciez napisalam ze dalam jej moj adres maila ale nie odpisala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 to moze wprowadzimy troche rozrywki i zaczniemy sie szukac? zaczynamy od drobnych podpowiedzi i zabawa sie kreci :D oczywiscie smiley juz sie nie pobawi ze wszystkimi :P chyba ze cos przeoczylam i juz wszyskie sie znaja na nk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 hehe no Eternity tez juz mam:Dwiec jak znajdziesz jedna to bedziesz miala reszte:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 hugolina - ja juz sie zgubilam z tym adresem :p za duzo ziola :P i ciasteczek haszowych :P zacznijmy od poczatku. kiedy wyslalas mi tego maila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 ale ja nie wiem o was az tyle. mam raptem cos ze 200 wpisow a topic dlugi ze hoho. moze chociaz miescinke dostane?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 na NK juz sie wszystkie znamy :D The best nie pitol tylko wysylaj fote jak wygladasz ! w ten sposb bedziemy mialy prawidlowego maila do Ciebie i na pewno juz wtedy dojdzie od nas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 no to masz moja na pierwszy ogien - Telford :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 oj jakis miesiac temu chyba mail byl z gmaila a teraz nie moge cie dodac:(jakies mi urzadzenie blokujace wychodzi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 o juz wiem eternity wysle Ci moj adres maila:) a ty do mnie i bede miala Cie wpisana hihi wtedy Ci napisze jak mozesz mnie znalesc na NK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 gdzie to foto chcecie?? jeszcze nie mam zadnego normalnego fota :P zreszta po focie i tak mnie nie poznacie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 na weekendzie cos znajde i wkleje. promise :) na razie ide sciemniac bo maz wpadl na inspekcje w czasie lunchu a tu ...... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 nie wklejaj publicznie tylko nam na maila privatnie slij ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 hehe moj wpadl kolo 10 rano hahah a ja bylam jeszcze w pizamie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 Eternity a ja na ta fote dupki czekam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 mnie po fotce juz tez nie poznacie:Oszczegolnie po statnim farbowaniu tych wlosow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 czekam......czekam........czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 hahahaha zaraz poszukam jakiejs foty z technikum oprocz tych co juz na Nk sa :) gdzies mam taka ze studniowki jak wszystkie pokazujemy czerwone majtochy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 to ja kcem hahahah pranie juz wywiesilam hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 jak na maila to zaraz czegos poszukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 ale za to mam kupe prasowania:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 maz juz poszedl uff :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 niecierpie prasowania :P:P:P kupuje rzeczy ktore sie nie mna, albo wieszam pranie z woda bez wirowania. czasem nawet spodnie z kantem sa OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 dawaj , dawaj The best! :) uch ,prasowanie :o jak sie w koncu wezme to na pewno jakies 1,5 godziny mi peknie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach