hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 ja mialam wlasnie blond z brazem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 a co to sa jasne refleksy hahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 ja to bym chciala zeby mi w koncu odrosly i zrobilabym na braz troche zaluje ze znow scielam na krotko ale na dlugie to znow mam za cienkie :o ech ..nie dogodzisz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 a ja mam za grube:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 refleksy - blond z brazem tylko na odwrot-wiecej brazu a mniej blondu albo ciemny/naturalny blond z bardzo jasnym blondem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 a i wymyslilam ze dzis jemy nie zdrowo:Phamburgery dla nich a dla mnie hot-dog z kapusta i cebula:Dhahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 a to tak mialam ostatnio w pl robione hihi tylko nie znalam nazwy hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 hahaha raz na jakis czas mozna ;) ja mam jeszcze kebeba w zamrazarce ale tylko dla mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 Hugolina ja mysle ze to sie inaczej nazywa a ja mowie refleksy bo jak sa jasniejsze to rozjasniaja jak refleksy swiatla kurna u mnie nie potrzebuja krolikow doswiadczalnych :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 no to ja juz wolalabym dojechac 2autobusami albo pociagiem nawet ze 2godziny do jakiegos dobrego fryzjera niz dac sie farbowac moim kolezankom :o to juz chyba moj maz zrobilby mi to lepiej bo pod moje wskazowki :P one by ze mnie zebre albo borsuka zrobily :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 e no to pewnie ze sie nie oplaca tluc kawal drogi moje z fryzjerkami nie maja nic wspolnego :P:D a i nawet szwagierce ktora jest fryzjerka bym sie dotknac nie dala bo ksztalcenie sie i doskonalenie zakonczyla wraz ze szkola iles lat temu :P:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 znow czajniki pospaly :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 fryzjer - temat rzeka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 jestem ulepiona, najedzona i zjarana :) ciekawe kto umyje gary :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 dzieki ,masz za podkladke idem po herbate bo cos mi sie chlodnawo zrobilo a ogrzewanie chodzi :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 eternity >>> masz troche zapasow porobilam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 ten ostatni kolorek ze zdjec robil mi maz :) i co nie wyglada naturalnie? fryzjerow nie lubie. co prawda znalazlam tu jednego dobrego ale 100funtow za wizyte mnie nie przekonuje do nastepnego razu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 a ile taki Toni kosztuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 pewnie :P zawsze jak ja przychodze to sie wszyscy zmywaja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 tzn ze robisz tam za modela?? oj chyba podziekuje i postoje. moje wloski mi mile. pojde tylko w przyszlym tygodniu chlastne grzywke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 dziewczyny a wiecie ze.................. o wlosy powinno sie dbac zgodnie z fazami ksiezyca. sama praktykuje to od paru lat i musze przyznac ze dziala. jak sie obetnie wloski we wlasciwym dniu to ladnie rosna, sa mniej zniszczone i oslabione. jak sie obetnie w zlym to stoja jak zaklete i nie rosna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 jak obcielam we wlasciwy dzien to wlosy urosly mi 10cm w poltora miesiaca :) normalnie nie wierzylam. a jak sobie chce zaoszczedzic na fryzjerze to obetne w zly dzien i mam z glowy na pare miesiecy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 ja wtedy obcielam w Wigilie :) a na urodziny szwagierki na poczatku lutego juz mialam dlugie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 teraz dzien na obcinanie to 19 do 22 lutego. mama mi sprawdzala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 nie to ogolnie dla wszystkich :) ten dzien jest dla wszystkich obcinaczy, zeby wloski ladnie rosly:) a swoja droga scinacie corkom wloski? bo moja mama hodowala te moje mysie ogonki i teraz mam bardzo cienkie wloski. a kuzynka mamy scinala dziewczynom na chlopaka az do komunii i maja sliczne grube wlosy. moja szwagierka tak samo. jak byla malutka to doslownie 3 klaczki a teraz ma wlosy duzo gestsze, grubsze i dlugie. normalnie sliczne i 2 razy tyle co moich :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 ja swoim dzieciom napewno bede scinac na krotko. a nie dawac czekolady az do stalych zebow zeby nie cierpialy tyle co ja :P to tyle z postanowien. mam nadzieje ze o nich nie zapomne jak juz bede miala te dzieci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 zartujesz :) tesc 3 klaczki na krzyz, w dodaku wylysialy przed 35 rokiem zycia, tesciowa tez srednie. nie wierze w geny :) moja mama miala sliczny gruby warkocz, tak z 5 razy tyle co moich wlosow a ja co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 hello! stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 stuk stuk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach