Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kaaaaaaaaaa

skok - jak wygl膮da rekrutacja?? jakie zarobki??

Polecane posty

Go艣膰 kookoooo
NO PEWNIE 呕E NA SZKOLENIU MO呕NA JU呕 SI臉 ZORIENTOWA膯 CZY TO KOMU艢 PASI CZY NIE ALE TAK NAPRAWDE JAK PRACA W TAKIM SKOKU WYGL膭DA TO WYCHODZI DOPIERO W PRAKTYCE A TRUDNO 呕E NP. KTO艢 W CZASIE PRACY JU呕 W SKOKU DOSTAJE LEPSZ膭 PRACE I NIE MO呕E SIE ZA BARDZO WYCOFA膯 ANI ZERWA膯 UMOWY BO MUSI IM ZA SZKOLENIE ZWR脫CI膯 CHOCIA呕 MO呕E W INNYCH PRACACH TERAZ TEZ TAK JEST ZE SIE TAKIE UMOWY DZIWNE PODP[ISUJE NIE WIEM. WSZYSTKO TE呕 P脫殴NIEJ W TAKIEJ PRACY ZALE呕Y OD TEGO JAKIE KIEROWNICTWO JAK W KA呕DEJ ZRESZT膭,ALE PRACA W SKOK-u TRZEBA SZYBKO OBCYKA膯 SAMEMU R脫呕NE DZIA艁KI UBEZPIECZE艃, KREDYTY,HIPOTEKI

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kookoooo
A JEDZIESZ NA TO SZKOLENIE?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eudajmo
pracujesz w SKOK-u? Jak Ci sie pracuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bebek22
Mi na rozmowie powiedzieli 偶e lojalki si臋 nie podpisuje!!! Z tego co wyczyta艂am to kiedy艣 tak by艂o ale ju偶 nie jest!! To by艂oby dziwne gdyby pracodawca jeszcze przed podpisaniem umowy mnie ok艂ama艂!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eudajmo
A czyta艂a艣 wypowiedz na bankier.pl? Laska wypowiada si臋, 偶e mia艂a by膰 kierownikiem normalnego oddzia艂u, a na drugiej rozmowie powiedziano jej 偶e ma by膰 to plac贸wka firmowa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 micha艂 czewa
a wybiera sie kto艣 na szkolenie do w艂adys艂awowa?? ze 艣l膮skiego?? ja mam w czwartek drugi etap rozmowy i jak dobrze pojdzie to pozniej powiedzieli ze jest szkolenie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eudajmo
tak, w marcu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi...czewa
do eudajmo: jakie by艂y pytania na drugim etapie?? mam jutro drug膮 rozmowe... i jak z kas膮? negocjowa艂es/a艣 czy zaproponowali tyle ile pisze sie na ankiecie na pierwszej rozmowie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eudajmo
Nie negocjowa艂am, napisz adres meila to Ci wszystko napisz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 isztarr
Je艣li mo偶na... to poprosz臋 r贸wnie偶 o info w tym temacie :-) Eudajmo a przygotowywa艂a艣 si臋 do rozmowy z oferty bankowej Stefczyka? Z g贸ry dzi臋kuj臋 za odp. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi...czewa
mialem dzis druga rozmowe i pytali mnie o to np. kim jest f. steczyk ..takie g艂upoty... o produkty tez sie pytali... ogolnie dziwne wrazenie odnioslem co do tej rozmowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nivis123
W Stefczyku zarabiacie 1200 na r臋k臋 czy brutto? S艂ysza艂am, 偶e tam sa lepsze zarobki ni偶 w Chmielewskim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Eudajmo
piszcie na bibip@o2.pl, tak b臋dzie bezpieczniej ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skoczka12
Do agniecha30 pracujesz ju偶 na stanowisku kierownika w Skok Stefczyka? I jak wra偶enia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kejti888888
Zaczn臋 od tego, 偶e na rekrutacji nie wymagaj膮 偶adnej wiedzy o SKOK-u Stefczyka, k艂ad膮 nacisk na obs艂ug臋 klienta. S膮 3 etapy rekrutacji: 1. grupowo 2. rozmowa z kierownikiem regionalnym 3. rozmowa z kierownikiem plac贸wki Je偶eli chodzi o szkolenie na kt贸rym by艂am to p艂ac膮 za wszystko, nie podpisuje si臋 偶adnej lojalno艣ci贸wki, je偶eli nie zdasz to nie dostajesz umowy i po prostu nie pracujesz. Na szkoleniu mo偶na by艂o si臋 wiele nauczy膰, trenerzy byli super i tak szczerze powiedziawszy tao ch臋tnie pojecha艂abym drugi raz nay takie szkolenie a wiedza, kt贸r膮 tam uzyska艂am przyda mi si臋 tak偶e w 偶yciu no i w pracy. By艂am pewna obaw,a teraz nie 偶a艂uj臋 niczego, wi臋c je艣li si臋 ma ch臋膰 do pracy to warto. A zarobki?? Jestem baaaardzo zadowolona:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blebleblebleble222222
a co tu taka cisza????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blebleblebleble222222
a co tu taka cisza????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej no wla艣nie
jakie zarobki??? plisssssssssssssss

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierownikkkkkkkk
a na jakim stanowisku Ci臋 interesuj膮 te zarobki???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oczywi艣艣艣艣cie
oczywi艣cie na stanowisku doradcy klienta :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierownikkkkkkkk
doradca, dysponent czy kasjer?? sprecyzuj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oczywi艣艣艣艣cie
mnie interesuje doradca :-) chocia偶 podobno te stanowiska tzn doradcy i kasjera si臋 przeplataj膮, tak mniemam z powy偶szych post贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FajoS
Kopernik - 1400 brutto + premie, na s艂abym oddziale mo偶na wyci膮gn膮膰 ~1500 netto/m-c. Na dobrze prosperuj膮cym oddziale 2x tyle ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A jak...
wygl膮da sprawa w wielkopolskim skoku stefczyka? Chodzi dok艂adnie o miasto Gosty艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jjjjjjjjj
a by艂 kto艣 na rozmowie w SKOK ARKA (Cz臋stochowa)?????jak to wygl膮da艂o no i jak si臋 tam pracuje bo co艣 mi podejrzanie cz臋sto chc膮 nowych ludzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bajma
A jak z prac膮 w Opolskim SKOK ? Jestem Ciekawa waszych opinii , bo akurat zaprosili mnie na druga ju偶 rozmow臋.Jakie s膮 tam warunki i jak jest na szkoleniu ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 momotek
pracuje kto艣 w skoku adamskiego? jakie tam s膮 zarobki i jak wygl膮da rekrutacja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja pracuje w skoku adamskiego
do jakiego miasta sk艂adasz aplikacj臋?

Udost臋pnij ten post