Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kaaaaaaaaaa

skok - jak wygl膮da rekrutacja?? jakie zarobki??

Polecane posty

witam, podobnie jak inni wyje偶d偶am na szkolenie do W艂adys艂awowa w terminie 13-25 czerwca. Prosz臋 o kontakt mailowy (aneta17175@wp.pl lub anetaziemczak@o2.pl) z jakich miejscowo艣ci wyje偶d偶acie, ja jad臋 z Wroc艂awia i mi艂o by by艂o mie膰 si臋 do kogo odezwa膰 przez te kilkana艣cie godzin podr贸偶y. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Koszt podr贸偶y w艂asnym samochodem na szkolenie jest zwracany, ale wy艂膮cznie do kwoty r贸wnowa偶nej biletowi PKP intercity II kl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skok-szkolenie
to super!!!! bo ja jad臋 samochodem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shatanqa@hotmail.com
Interceptor - mam do Ciebie pro艣b臋 czy m贸g艂by艣 skontaktowa膰 si臋 ze mn膮 poprzez e-maila? Je艣li tak z g贸ry by艂abym wdzi臋czna :) shatanqa@hotmail.com pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

jad臋 na szkolenie 13,062011 je偶eli kto艣 r贸wnie偶 zmierza do w艂adys艂awowa bede wdzieczna o wiadomosc lena.litman@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 13czerwiec
do skok szkolenie;) Z jakiego miasta smigasz samochodem chetni do艂膮cze do ciebie i podzielimy koszty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 13czerwiec
ja Krak贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maniek0706
Witam, Jad臋 na szkolenie do W艂adys艂awowa w terminie 13 czerwca ze SKOKU WPS脫LNOTA, poszukuj臋 os贸b, z kt贸rymi m贸g艂bym wsp贸艂podr贸偶owa膰, zastanawiam si臋 r贸wnie偶 nad jazd膮 samochodem, bo koszty podobne, a szybciej. Potrzebowa艂bym wtedy 3 osoby, aby podzieli膰 si臋 kosztami. Czy by艂by kto艣 zainteresowany?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maniek0706
zapomnia艂em jeszcze doda膰, i偶 wyje偶d偶am z Krakowa!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lidia m
witam wszystkich serdecznie. r贸wnie偶 jad臋 na to szkolenie (13. - 25.06.). jestem z ma艂ej miejscowo艣ci Krotoszyn. nadal my艣l臋 czy poci膮g czy samoch贸d. na pewno koszty podr贸偶y samochodem s膮 zwracane? piszcie lidiamolska@interia.eu mo偶e si臋 jako艣 zgadamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lidia m
a tak w og贸le wiecie co艣 wi臋cej na temat tego szkolenia? ja dosta艂am informacje na maila, dokumenty kt贸re musz臋 zabra膰 ze sob膮, jakie艣 druki do wype艂nienia, informacje co do miejsca - willa dominik, i og贸lnie co do szkolenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szkol膮ca si臋
zaciekawiona nie ma bezprzewodowego internetu i nie wiadomo kiedy b臋dzie, dost臋p jest tylko w salach komputerowych, do kt贸rych b臋dziecie mieli dost臋p po zaj臋ciach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przed szkoleniem
do Szkol膮cej si臋 mam do Ciebie kilka pyta艅 1. czy te wyniki bada艅, kt贸re robi si臋 przed szkoleniem s膮 od razu czy przychodz膮 w trakcie, 2. czy kto艣 w Twoim terminie nie zaliczy艂 tego egzaminu 3. i takie najmniej wa偶ne ile os贸b jest w jednym pokoju. Z g贸ry dzi臋kuj臋 za odpowiedz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szkol膮ca si臋
egzamin podobno wszyscy zdaj膮, oka偶e si臋 czy to prawda jak ju偶 b臋dziemy go mie膰 z g艂owy bo zdajemy jutro, je偶eli chodzi o badania to ja mia艂am za艣wiadczenie zaraz po wizycie ale mo偶e masz jakie艣 inne i przyjd膮 w p贸藕niejszym terminie, co do ilo艣ci os贸b w pokoju to wszystko zale偶y od tego z jakiego jeste艣 skoku i miasta bo z tego co zauwa偶y艂am to staraj膮 si臋 lokowa膰 w艂a艣nie osoby, kt贸re mieszkaj膮 w tym samym mie艣cie albo b臋d膮 pracowa膰 w tej samej firmie, pokoje s膮 1,2 i 3 osobowe tak偶e mo偶e si臋 okaza膰, 偶e dostaniesz jedynk臋, przydzia艂 w jakim pokoju jeste艣 jest narzucany z g贸ry wi臋c nie zale偶y od pani, kt贸ra b臋dzie Ci臋 meldowa膰 tylko pewnie od centrali:) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolka000
Witam, ja te偶 z krakowa bed臋 jecha膰. Maniek napisz kontakt na maila to si臋 zgadamy co do wyjazdu. A czy 9 wybiera si臋 kto艣 do Wrocka na podpisanie umowy i badania kt贸re b臋d膮 si臋 10?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oooooolllllaa
Karolka a do jakiego SKOKu idziesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolka000
Do skok wsp贸lnota aczkolwiek teraz juz tak tego pewna nie jestem. Znacie jakies szczeg贸艂y pracy ? Paln贸w presji?warunk贸w? Moja firma zaproponowa艂a mi podwyzk臋, wi臋c pensja kierownika skoku z odpowiedzialno艣ci膮 i obowi膮zkami staje sie marna. Jedynie stanowisko wyglada dobrze w papierkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda207
Witam! wla艣nie zaproszono mnie na szkolenie 13 czerwca b臋d臋 wyje偶dza膰 z 艁odzi moj adres magdap207@wp.pl

Udost臋pnij ten post

hej, jade na szkolenie 13.06 z okolic wielunia w艂asnym samochodem je艣li kto艣 bedzie chetny zapraszam podzielimy koszty , gagatekewa@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olga..
Hej, ja te偶 wybieram si臋 na to szkolenie 13.czerwca. wyje偶d偶am z warszawy cz kto艣 mo偶e te偶 jedzie z warszawy? olgafonder@o2.pl

Udost臋pnij ten post

hej czy jedzie kto艣 mo偶e na szkolenie do w艂adka ze skok zachodnia nowy oddzia艂 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olga..
a sk膮d jedziesz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meggieeeee
ja mam isc na rozmowe w czwartek 9.06 i nie wiem czego mam sie wogole spodziewac o co pytaja? i wogole jak to wyglada? wiem tylko ze rozmowa trwa ok 2,5godziny.. co sie tam robi przez ten czas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninaaa11111
Czy kto艣 ma jeszcze wolne miejsce w samochodzie i jedzie na 13czerwca np z Krakowa lub Katowic?

Udost臋pnij ten post