Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dobra duszka

Decydujecie sie na welon czy też nie?

Polecane posty

Gość panczurka
No ja mam raczej wizję, że drżą mi ręcę i upuszczam obrączkę na ziemię, albo - co gorsze - mdleję przed ołtarzem (byłam wynoszona już z kościoła 3 razy) :( Wiesz z tym welonem to zawsze można gdzieś o coś zahaczyć - to prawda. Na imprezę na bank zdejmę welon, bo może go ktoś przydepnąć (byłam kiedyś świadkiem takiego zdarzenia), a ja nie chcę potem mieć zdjęć z podartym welonem :( Ale do Kościoła i do zdjęć to na pewno nie odpuszczę. Aha - no i oczywiście również podczas nocy poślubnej się przyda hehe :D. U mnie będzie więc długi, ciągnący się welon ;) A co do opaski to nie wiem jeszcze, czy otwarta, czy zamknięta - byleby lepiej trzymała :) Myślę, że powinnaś spróbować przymierzyć welon - tym bardziej, jeśli Cię kusi. Potem możesz żałować całe życie. Przecież przymierzenie nic nie kosztuje ;) A salony Madonny są i w Warszawie, i w Gdańsku, i w Pozaniu, i w Krakowie. Tylko lepiej umówić się najpierw telefonicznie na dzień i godzinę, żebyś nie musiała czekać. Moim zdaniem warto spróbować! :D

Gość nicktaki
Tia, żeby jeszcze uzbierać te 1800... ;) Zdzierstwo niesamowite.

Gość panczurka
No to idź do krawcowej (ale nie tej od cekinów :P hehe) może zgodzi się uszyć welon ze zdjęcia (najpierw sobie poprzymierzaj, w jakim najlepiej się czujesz) - nie będzie może taki lekki i zwiewny, jak te hiszpańskie, ale będzie kosztował jedno zero mniej (ja płacę 150 zł za welon 2,5 metra obszyty koronką zamiast 1750 zł). No musisz dcyzję podjąć sama. Ja jestem pewna, że chcę mieć taki welon. Może właśnie dlatego, że mierzyłam i widziałam jak to wygląda. Ale może jak Ty przymierzysz, to Ci się odmyśli? Ja napisałam maila do Madonny z zapytaniem o cenę welonu i mi odisali, więc wiedziałam od razu, że już nie mam po co się tam pokazywać. Ale może ten wybrany przez Ciebie jest tańszy (mój miał sporo drogiej koronki na obszyciu). Zrób jak uważasz. A że zdzierstwo to zgadzam się w 100% ...

Gość nicktaki
Dokładnie, te nieszczęsne koronki tyle kosztują. No nic, zobaczymy, będę mierzyć wszystko co wpadnie mi w ręce ;) A powiedz, z jakiego materiału będzie uszyty Twój? Szyfon?

Gość panczurka
hmmm... dobre pytanie :D Myślę, że to tiul, ale nic sobie nie dam uciąć :P