Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kulaj czukerek

Zeżarłam wszystkie kukułki

Polecane posty

Ide lulku Dobranoc!!! Jutro pielenie ogrodu mnie czeka, a moze spadnie deszcz :D Pozdr. i buziaczki

Gość więc.....jemmy
nie uwierzyłabym, że tyle można zjeść przez cały dzień: 3 pączki z czekola, 2 pączki z tofii, rozek z jabłkami i 2 drożdżówki z tofii... :( słuchajcie ja to kupiłam już i na sobotę, ale nie wytrzymałam!!!!! O ROZPACZY! czy ktos jest w stanie policzyć ile to kalorii, a do tego jeszcze 2 jogurty i jajecznica z 2 jajek

Gość więc.....jemmy
zapomniałam wspomnieć o 4 kawkach ze śmietanką i kilku tik takach, 3 herbatach ze słodzikiem buuuuuuu :(((((

Gość więc.....jemmy
ale ja zaczynam myśleć, że się uzależniłam od ciasta drożdżowego i te aluzje w biurze... :(

Gość więc.....jemmy
dopóki paliłam wcale nie lubiłam słodyczy

ale za to jaka przyjemnośc w trakcie jedzenia. nie jedz w biurze to nikt nie będzie Ci dogryzał;) W końu człowiek musi na coś umrzeć, my zejdziemy na przeżarcie

ja dzis zajadam bounty takie z bierdronki:):) ale zawsze zcekam ze słodyczami az moje dziecko usnie :) wtedy jem szybko i jak najwiecej:)

Gość ja dzisja zjadłam prawie
calą czekoladę;)

i kilka kukułek oraz niezliczoną ilość sałatki z makaronem i warzywami,nie licząc kilku kanapek z masełkiem,ogórkami małosolnymi,jajkiem i majonezem:-PDo tego kilka herbat(czarna z cukrem,czarna bez cukru i zielona tez bez cukru),kompocik i red bull;)i WCALE nie mam wyrzutów sumienia:-PRaz sie żyje!:-D

już nie mogę doczekać się niedzielnego obiadku;)Jestem chyba uzalenziona od jedzenia,na szczescie jeszcze tego nie widac po figurze:-PNo ale starm sie ograniczac....tylko,ze ciekzo mi to wychodzi:-oNo ale rzucilam na dobre chipsy:-D

Gość ja dzisiaj zjadłam prawie
ja wprost kocham jeść;)Na diecie wytrzymałam kiedyś pół dnia:-PNa szczęście odchudzac się nie muszę,nie chce schudnąć,staram się utrzymac stałą wagę co nie przeszkadza mi w jedzeniu:-D:-D:-DDo strasznie chudych tez nie nalezę,mam cycki,biodra i tylek jak kobieta a nie jak 11 letni chloptas:-P Prawda jest tak,ze im bardziej starasz sie schudnąć,im częściej liczysz kcal tym bardziej tyjesz:-P Pozdro dla wszystkich kobiet lubiących smakowite jedzonko🖐️

Gość SMACZNEGO

Gość również życzę smacznego
wszystkim którzy jedzą lub będą jedli:-)

A ja pochłaniam chipsy serowo -cebulowe z biedronki , ale te takie grubo krojone:D Pychota:d smacznego wszytskim:D

Ja wlasnie zajrzalam :) Wlasnie wszamalam paczke Lay\'sów o smaku ziemniaków z ogniska....Myslalam,ze beda lepsze :O