Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdff

NIE WUIERZYCIE W TO DZIEWCZYNY ALE MAM KUMPELE KTÓRA ...MA 25 LAT I...

Polecane posty

Gość dlaczego mamy nie uwierzyc
No i to przynajmniej jest konkretna rada...

to bylo do osoby powyzej...

Gość pomozciemi ..
aaaa tam moja babci anigdy nie byla a zdrowajak pieron ..tylko jak rodzila to ja widzieli tam:)

no wlasnie :) Zreszta przeciez na cos trzeba umrzec, nie? :D za pare lat i tak nasz swiat ulegnie zagladzie :]

Gość Blublum
Jestem w stanie w to uwierzyć... Ja też ostatnio byłam zszokowana, kiedy moja koleżanka (26 lat, od 5 lat z facetem, współżyją itp.)poszła pierwszy raz do ginekologa pół roku po ślubie i to "tylko" dlatego, że zaszła w ciążę... dziewczyna wykształcona, z dużego miasta... dla mnie szczyt to głupoty i nieodpowiedzialności, ale z drugiej strony to jej sprawa...

Gość w gronie koleżanek
pomozciemi .. --> a to i tak dobrze, bo moja babcia pięcioro rodziła sobie sama w domu

Gość abonament 50 złotych czy 60
jak to wyksztalcona??z jakiego miasta?to niemozliwe zeby lask iz miast nie chodzily w tym wieku .to nie wiocha.

Gość sdsdff
dziewczyny ale ta mojakumple ai tak jest dobra bo nie wsplzyla nigdy a ta co piszesz ze ma 26 lat i wpólzyje od 5 lat dopiero poszla to szok..

Gość Blublum
No szok! A laska z Wrocławia... i to jest w 100 % prawda!!! Sama byłam w szoku... A co do tej babci... no nie porównujny... w XIII wieku kobity też rodziły same w stodole :)

Gość qdqewdq
włos się jeży jak pomyślę że mam 30 lat i jeszcze nigdy nie robiłam profilaktycznej tomografii, a może mam już guza mózgu i umieram a o tym nie wiem nie to żebym źle się czuła ale te badania profilaktyczne... a potem trzeba będzie prześwietlić płuca, zrobić profil genetyczny, wszelkie możliwe badania i zaszczepić się na wszystko na co się da, włącznie z chorobami egzotycznymi, a i trumnę kupić na wszelki wypadek bo też nie mam... podsumowując, sdsdff, ty zdrowo walnięta jesteś

Gość teraz jedzenie jest skażone
i jakos babki nie chorowaly na takie rzeczy wiec porównujmy.:)

Gość Ludzie zawsze psiocza
qdqewdq ---> O wlasnie!!! Jak juz profilaktyka to w calym zakresie :D

Gość Blublum
" I jakoś babki nie chorowały".... hm... no wcaaale ni chorowały, tylko jakimś dziwnym trafem średnia długość życia kobiet w tym czasie to jakieś 30 lat... A co do profilaktyki to nie porównujmy cytologii, która u współżyjących kobiet jest badaniem takim jak badanie krwi, z tomografią...

Gość qdqewdq
dlaczego nie? sądzisz że ludzie nie miewają guzów mózgu? one mogą pojawiać się bardziej bezobjawowo niż problemy z narządami płciowymi... a jednak bez powodu nikt nie robi badań

Gość qdqewdq
poza tym autorka daje przykład młodej dziewczyny, która z nikim nie współżyła, i zapewne nie ma powodów do obaw (bo gdyby coś było nie tak, poszłaby do lekarza), natomiast to autorka wydumała sobie że "onamoze miec raka juz macicy" (!) ;DDD

Gość w gronie koleżanek
moja babcia, która nigdy nie była u ginekologa, nie żyła 30 lat, tylko 76, a zmarła na zapalenie płuc, nie pomogły antybiotyki ani XXI-wieczna medycyna :p

Gość moje 2 kolezanki
22letnie i kuzynka 24eltnia tez nigdy nie byly. 2 z nim od wielu lat wspolzyje.

Gość moja babcia tez nigdy nie byla
i zmarla w wieku 96 lat ;)