Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneti23

Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni

Polecane posty

a ty nie moglas sie domyslec, zeby mu powiedziec, ze chcesz kielbaske? on musial za ciebie myslec? ty sie nic nie domyslilas? :o

Gość Aneti23
ja siedziałam dalej nawet nie wiedziałam, że robi grilla!!! i uczyłam się , przyszłam po czasie!

czy wyolbrzymiasz? mysle, ze szukasz dziury w calym. nie macie z facetem innych powaznych problemow, czy tak?

Gość Aneti23
Ill zaskoczyłaś mnie maksymalnie!!! Twoje wypowiedzi skłaniają mnie do pomyślenia że jesteś facetem ....no kurcze robił sobie a mi nie zrobil bo mu nie powiedziałam!! a jak wyjeżdżaliśmy z domu to było jasne jedziemy na grilla

Gość nin_a
ja mam 23 latka a ze swoim facetem jestem już 8 lat

zaraz, zaraz teraz to juz sie mieszasz w zeznaniach mowisz, ze jechaliscie nad jezioro z zamiarem: ty sie uczyc, on zlowic ryby i grilla zrobic. zawiozl cie nad kanal, przelklnelas ta gorzka pigulke bo przeciez mogl sie domyslec, ze chcialas nad jezioro. mowisz, ze on zostal lowic ryby i grillowac a ty poszlas sie uczyc w ustronne miejsce. to jak to w koncu jest? wiedzialas ze chce zrobic to i to czy nie? to jak on przemycil tego grilla ze go nie widzialas? strasznie trudna jestes

Gość Aneti23
tak samo jakbym u mnie w domu jadła przy nim obiad a mu nie zaproponowała bo nic sam z siebie nie powiedział, to już jest chore!

Gość UWAGA PROWOKACJA
PROSZĘ SIĘ ROZEJŚĆ!!!! PROSZĘ SIĘ NIE GROMADZIĆ!!!!! NIE MA TU CZEGO OGLĄDAĆ!!!!

Gość nin_a
aneti23 te kobiety to chyba są nienormalne o kurczaki pieczone gdzie wy żyjecie

Gość o kuczak pieczony
i jak tu nie współczuć facetom??????? :O :O :O

Gość Aneti23
Może i jestem trudna, ale bez przesady!Ja uczyłam się ...troszkę od niego ..wiedziałam go i to że rozpala grill ale nie byłam daleko

jestem 100% kobieta w zwiazku, znam temat od podszewki i krytykuje sama siebie jakis czas temu - wiec moze dlatego odnosisz takie wrazenie :P nie wiem, chcialabym ci uswiadomic ze robisz problemy bez powodu. i byc moze dlatego, ze innych powaznych problemow nie macie? ktos, kto ma duzo spraw na glowie nie zajmuje sie pierdolami, nie robi tragedii z blahostek. moze warto wyjsc poza czubek wlasnego nosa i zaczac analizowac swoje zachowanie, bo na razie myslisz tylko o tym, co ON zlego zrobil. a nie co ty zlego zrobilas. myslisz, ze wzgledem niego jestes czysta? mylisz sie. zapytaj go, to ci powie. nie chce cie obrazac, mam nadzieje ze przemyslisz te wszystkie wypowiedzi \"przeciwko tobie\" :)

aaaa no to wszystko jasne mieszkacie osobno, pewnie taki zwiazek pro forma na razie. trudno, wspolczuje facetowi!

Ondyna - marnuje, dokladnie ;) jak to sie mowi? z wiekiem... no, niewazne :P

Gość nin_a
ill_ to ty jesteś trudna jak takich prostych rzeczy nie rozumiesz, jak robię sobie coś do jedzenia to dobry obyczaj wymaga aby zapytać osobę mi towarzyszącą czy zje ze mna

Gość Aneti23
Wiem że nie jestem aniołem, ale on mówi mi jeśli jest coś nie tak !!! czyli Ill mam rozumieć że jakby twój facet nie zrobił ci kiełbaski z grilla bo poszłaś gdzieś tam np. wykąpać się..a jechaliście w zamierzeniu że będziecie jeść to byś się nie wkurzyła tak? i jeszcze jedno ? czyli na drugi raz ja tez ,mam nie zrobić tej kiełbaski bo nic nie powiedział, że chce chociaż jechaliśmy w zamierzeniu że będziemy jeść

Gość nin_a
a ja współczuję kobietom które tolerują taką bezmyślność i jeszcze sobie wmawiają ze to ich wina

Gość nin_a
patologia jakaś

Gość Aneti23
Moim zdaniem komunikatywność swoją drogą!! a domyślność swoją !! Wychodzi na to, że my kobiety musimy myśleć podwójnie za siebie i za facetów!!

mowie - zostaw mi np. dwie i zostawia. zwykle jemy razem, wiec takiego problemu nie ma ze gdzies sobie pojde i potem foch bo wszystko zezarl. ale to troche inna sytuacja, okazuje sie ze raczej reprezentujesz raczkujacy zwiazek, gdzie mi do tego, mamy inne poglady inne doswiadczenia w zyciu i tylko pozostaje mi zyczyc, zebys nie musiala za ostro weryfikowac swojego zachowania i obudzic sie z palcem w nocniku. madry Polak po szkodzie, z dupy traby nie zrobisz.

Gość Aneti23
nin_a ja też mam 23 latka jestem w związku 4 lata ..kiedyś było inaczej !! Był zdecydowanie bardziej domyślny a teraz......

Gość Aneti23
Ale zrozum że ja nie wiedziałam, że on właśnie wtedy robił tego grilla!! to jest choree, zero kultury itd

Gość nin_a
nawet słonia róznych sztuczek nauczysz to i faceta mozna domyślnoci nauczyć ;)

Gość Aneti23
czyli z waszych rad wynika: Jak nie powiem zrób zakupy bo nie ma nic w lodówce to się nie domyśli żeby je zrobić tak?czy to nie jest chore?

Gość nin_a
ANETI23 TAK WŁAŚNIE JEST NA POCZĄTKU SĄ DOMYŚLNI WIĘC POTRAFIĄ TYLKO PÓZNIEJ PRZESTAJA SIE STARAĆ

cytuje: \"wiedziałam go i to że rozpala grill ale nie byłam daleko\" potem, ze nie wiedzialas... zaprzeczasz sama sobie, wiesz co, gdybym byla twoim facetem i przeczytala te bzdurne zarzuty, byloby mi wstyd jak nic. 23 lata i takie myslenie o swiecie? :o

Gość Aneti23
oo tak przestają się strać i wszystko mają w dupie!! a wielbiciel jako facet co o tym myśli?

Gość nin_a
nie rób zakupów jak nie będzie miał co zjeśc to sie domysli i na przyszłość zrobi;)