Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneti23

Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni

Polecane posty

maz czy nie maz uwazaj, bo jak bedziesz strzelac fochy o naprawde totalne glupoty to twoim mezem nie zostanie...

Gość A MOZE KTORAS
Autorko-gdybysmy my mieli pisac -o waszej powiedzmy niedomyslnosci-to cale forum mogloby byc tylko o tym a itak podeirzewam nie starczyloby czasu na opisanie wszystkiego.My jednak nie jestesmy tak malostkowi jak wy i dlatego nie robimy z tego problemu siegajacego slonca.Ty uwazasz,ze mezczyzna powinien byc jasnowidzem.Ciekawe czemu tak nie myslisz o sobie?

A jeżeli widzisz, że on po prostu nie chce, to nie gwałć faceta, tylko odpuść. Jedź z koleżanką, siostrą czy kimś kto jak Ty, lubi łazić po sklepach. Po co psuć relacje z takiego powodu?

Gość nin_a
z tymi facetami to poprostu szok jak małemu dziecku trzeba wszystko wytłumaczyć najlepiej wypunktowac a on i tak zrobi zle;)

Gość Aneti23
jak rozmawiam z nim na temat ustaleniu jakiegoś terminu to on nigdy nie ma czasu na ustalanie bo wiecznie jest zajęty! Nie uważam że facet powinien być jasnowidzem , ale być trochę bardziej domyślnym to co innego!!

jestes bardzo podobna do mojej siostry, ktora ma w zwyczaju klepac jezorem pol godziny i nie ma w tym zadnej puenty, poza tym czesto gesto robi awantury swojemu mezowi bo czegos znowu nie zrobil - a ona w dwoch milionach slow ponoc mu mowila o tym... czasami odnosze wrazenie, ze kobiety ktore sa zdumione i zaskoczone tepota swoich facetow nie maja po prostu innych, powazniejszych problemow. smutne :(

Gość Aneti23
nin_a Zgadzam się w 100% tylko mi taki facet nie potrzebny !!! cholera ale jestem zła!! jeszcze bardziej jak Wy jesteście przeciwko mnie!! Ale ok ja rozumiem każdy ma swoje zdanie!

Gość nin_a
i jeszcz poruszaj temat jasnowidztwa bhaha

nin_a: nie, facetom nie trzeba nic tlumaczyc. im wystarczy prosty jasny komunikat bez zbednych ozdobnikow. wiem, jak wyglada \"wytlumaczenie sprawy\" u kobiety (pozbylam sie tego cholerstwa) na 30 minutach klepania sie nie konczy... szkoda czasu, szkoda nerwow.

Aneti23 ale czemu jestes zla? konkretnie na co? bo nie pomogl szafy wnosic, bo nie wzial urlopu czy dlatego ze sie nie domyslil? czy warto tracic czas i drogocenne nerwy na takie glupoty?

Gość Aneti23
il_ co mialaś na myśli? "wiem, jak wyglada "wytlumaczenie sprawy" u kobiety (pozbylam sie tego cholerstwa)"

Gość Aneti23
Bo się nie domyślił, że trzeba pomóc!Skoro go prosiłam że trzeba pomóc tylko nie wiedziałam że akurat w środę to mógł wpaść n pomysł żeby pomóc

Gość nin_a
Aneti23 przeciwko tobie są faceci i laski co się pogodziły z tym że ukochany ich nie słucha;) czy trzeba być jasnowidzem żeby zajarzyc że jak ma pomóc tobie to nie może być jednocześnie w pracy wiec musi wziąć wolne jasne logiczne a oni potrzebują tu daru jasnowidzenia SZOK

to proste jak kazda kobieta mam w swoim mozgu zakodowane zeby pieprzyc o sprawie pol godziny i krazyc w myslach nie mowiac nic jasnego, nic konkretnego. mialam duzo problemow przez takie \"domyslanie sie\" zagadki slowne i co tam jeszcze. moj facet mial powoli tego dosyc, ze obrazam sie nie wiadomo o co, bo czegos nie zrobil, bo znowu sie nie domyslil itd. a problem nie byl w nim, tylko w moim zakutym lbie. o wiele przyjemniej sie zyje, jak sie zwalczy problem gadulstwa bezsensownego i oczekiwania, ze gosc bedzie czytal w myslach i po slowach: \"oooo jak mi goraco\" skuma, ze tak naprawde to prosze go o otwarcie okna i obraze sie, bo sie nie domyslil. faceci to biedaki w tym temacie, naprawde. teraz oczekuje cos od niego wiec mowie mu konkretnie, w dwoch slowach. chce, zeby skoczyl do sklepu to mowie idz do sklepu kup to i to. a nie ze aaaa a moze bym cos zjadla, a moze czekoladke a moze nie. i potem foch, bo sie nie domyslil zeby isc. a przeciez mowilam!

Gość nin_a
jasno krótko i na temat jak przedszkolanka do dzieci w przedszkolu :)

nie, Aneti, nie jesteśmy przeciwko Tobie. Po prostu znamy problem i same już go rozwiązałyśmy - to nie jest problem z niedomyślnym facetem, tylko z brakiem komunikatywności. Ale nie wszyscy potrafią się uczyć na cudzych doświadczeniach, niektórzy muszą wsadzić parę razy łapę w ogień i rozwalić parę związków, zanim nauczą się \"jak to się je\" :) Życzę Ci powodzenia ;)

nie jak przedszkolanka do dzieci, tylko jak normalny czlowiek szanujacy czas i nerwy drugiego czlowieka. to my sie zachowujemy jak dzieci, opowiadajac o jakims wydarzeniu i zaczynajac od poczatku - czyli zanim opowiem facetowi co sie stalo w pracy zaczne od tego o ktorej wstalam i co zjadlam na snaidanie, bo inaczej \"glupio zaczynac tak od srodka\" tak samo jest, gdy o cos prosimy.

Gość nin_a
a co śmieszniejsze to na początku związku lepiej im ta domyslność idzie i jak laska powie że jej gorąco to nie tylko okno otworzy ale i drinka przyniesie

Gość Aneti23
Ja pierdole ja na bank sie nie pogodzę z brakiem domyślności ..czy ja wszystko muszę mu mówić sam nie wpadnie na to żeby np. zaprosić mnie gdzieś tam? cholera jasna , normalnie ryczeć mi się chce!! a jeszcze przypomniał mi się jeden fakt: Kiedyś jeszcze w czasie letniej sesji mieliśmy jechać na d jezioro , on na ryby a ja poopalać się i pouczyć !! wywiózł mnie nad kanał ! to pozostawię bez komentarza, mało przyjemne miejsce! Mieliśmy zrobić sobie atm grilla. Ale do rzeczy ..przyjechaliśmy nad ten kanał wkurzyłam się niesamowicie ale nic wzięłam notatki i poszłam w ustronne miejsc sie pouczyć!! On w tym czasie łowił ryby i robił grilla, przychodzę po jakimś czasie i pytam gdzie moja kiełbaska, a on: A chciałaś? no kurwa mać to mnie rozpierdoliło na maksa...przepraszam za przekleństwa ale jak sobie przypomnę to mnie szlak trafia..przecież pojechaliśmy na grilla , robił i nawet nie zaproponował....to też moja wina??

Gość nin_a
trzeba być wymagajacym w tak prostych kwestiach

\"mogl wpasc na pomysl\" mogl czy musial?

Gość nin_a
aneti23 ja cię rozumiem bez przesady niech uruchomia mózg w końcu po to go mają

Gość Aneti23
dzięki nin_a bo już myślałam, że zwariowałam

Gość nin_a
a wy babeczki za duzo poradników się naczytałyście oz komunikacji społecznej ja nie mam ochoty uczyć faceta prostych zasad

Gość żeby obsługiwać obrażalskie
królewny na ziarnku grochu, którym nie chce się nawet otworzyć buzi i powiedzieć czego chcą? :D :D Już to widzę, będzie tłum chętnych do żeniaczki... :classic_cool:

Gość Aneti23
nin_a ile masz lat? i ile jesteś ze swoim facetem?

faceci uruchamiaja mozg czesciej niz nam sie wydaje - ba, czesciej niz my. to, ze nie kumaja glupot swoich kobiet ktore bawia sie w zgadywanki jak male dzieci nie swiadczy o tym, ze brak im inteligencji. to my, swietnie wyksztalcone nie potrafimy sie poprawnie komunikowac. nie wiem, ile macie lat i jak dlugo w zwiazku.... ale na usta sie cisnie: pozyjecie, zobaczycie

Gość Aneti23
----->żeby obsługiwać obrażalskie skoro pojechaliśmy razem na grilla z zamiarem jedzenia kiełbasek to tak trudno wpaść na pomysł że ja też chcę skoro sobie robi? Albo chociaż zapytać? Nie lepiej się samemu nawpieprzać!

Gość żeby obsługiwać obrażalskie
a ty spytałaś go czy chce kiełbaskę, czy coś do picia? :D Chcesz lokaja czy partnera?

Gość Aneti23
--->ill a co Ty sądzisz o sytuacji z grillem?znowu wyolbrzymiam?