Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneti23

Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni

Polecane posty

Gość Aneti23
ill to pomyłka, ja nie widziałam jak robi grilla, ale byłam nie daleko!! Przepraszam ..szybko pisze nie przeczytałam i dlatego tak wyszło

Gość nin_a
a jak znajdą sobie kogos na boku to domyślność im wraca SZOK trzeba wymagać i nie odpuszczać takich małych przewinięć bo na większych się skonczy

Aneti23 ---> nie będę się wypowiadać nt. tego grill\'a, bo nie ma sensu rozdrabniać wszystkiego na czynniki pierwsze, ale sądzę, że komunikatywność to podstawa ;) Ani kobiety, ani mężczyźni nie są wystarczająco domyślni, żeby mieć pretensje do drugiej strony, że na coś tam nie wpadła :p

Gość Aneti23
18.07] 12:59 Aneti23 ja siedziałam dalej nawet nie wiedziałam, że robi grilla!!! i uczyłam się , przyszłam po czasie! Proszę to dowód!!!

\"czyli z waszych rad wynika: Jak nie powiem zrób zakupy bo nie ma nic w lodówce to się nie domyśli żeby je zrobić tak?czy to nie jest chore?\" chore jest komplikowanie sobie zycia beznadziejnymi fochami. a co ci sie stanie, jak powiesz zrob zakupy? wolisz powiedziec dwa proste slowa, miec zapelniona lodowke czy obrazac sie caly tydzien i bzdure i uwazac, ze twoj facet zgubil mozg? on na pewno pracuje, ma mnostwo spraw na glowie i na pewno fochy to ostatnia rzecz, ktora mu sie marzy. jestem zwolenniczka ulatwiania sobie zycia, a nie komplikowania go.

Gość Aneti23
Ja podałam z tym grillem,tylko przykład żeby wyjaśnić całą sprawę..bo momentami myślę że to ja sfiksowałam...a jeszcze jedno jak mu podziękowałam że zrobił mi kiełbaskę (przenośnia) i popłynęły mi łzy (bo jak tak można ja sobie tego nie wyobrażam) to on mnie przeprasza, że rzeczywiście źle postąpił i co z tego!! skoro podobne sytuacje sie powtarzają!

Gość Aneti23
ale np. nie wiem, że jest pusta lodówka bo rano nic nie jem!! albo zapomnę powiedzieć to sam na to nie wpadnie? boshe czemu ty tak bronisz facetów?? nie mogę tego pojąć?

brawo Ill, brawo Odyna :) Skoro nie mówisz co chcesz to tego nie dostajesz :) Domyślać się można wielu rzeczy i snuć sobie różne scenariusze które przeważnie nie mają wiele wspólnego z tym co chce ( lub myśli) druga osoba.

robisz tak: prosze zrob zakupy - ok, zrobie je dzisiaj. co mam kupic? chleb to sramto - ok, kupie. zapisalem sobie. przychodzisz, zakupy zrobione. efekt: jestes zadowolona, facet jest zadowolony. tracisz czas na to: ile razy mam ci mowic, tobie trzeba wszystko tlumaczyc, bo sie sam nie domyslisz, jestes tepakiem, ty debilu bla bla bla bla mowilam ci wczoraj ze nie ma sera a to chyba powinienes sie domyslec ze skoro mowie \"nie ma sera\" to znaczy to samo co \"idz na zakupy i oprocz sera kup jeszcze chleb maslo i pomidory\" czy ty naprawde jestes taki tepy ze wszystko ci musze mowic, nie potrafisz sie domyslec ze jak mowie \"ooo jaka dzisiaj ladna pogoda\" to znaczy dokladnie to samo co \"chce jechac nad jezioro\"??? ty tepaku jeden! efekt: nikt nie jest zadowolony, kazdy ma dosyc. ehhhh zycie jest naprawde proste, tylko ludzie uwielbiaja je komplikowac. nie ma nic bardziej przykrego od faktu uslyszenia na swoj temat slow typu: jestes niedomyslny, beznadziejny. i nie trzeba czytac ksiazek i poradnikow, zeby to zrozumiec. :o

Gość Aneti23
czyli zwariowałam !!

Gość nin_a
to niedopuszczalne zeby facet nie potrafił sie domyslić że jak robi grila z aneti to ona też zje kiełbaske jak tu foch nie strzelic

jakie zwariowalam? po prostu zle postepujesz, komplikujesz sobie zycie i swojemu facetowi, to nie ma nic wspolnego z choroba psychiczna. na razie...

Gość nin_a
co wy jej wmawiaci e że to jej wina ze nie my śli za siebie i za faceta BEZ przesady ona też ma mózg i niech mysli za siebie

kazdy mysli za siebie i nie ma wyjatkow (oczywiscie w granicach, w ktorych aktualnie funkcjonujemy) mowa jest o sytuacjach, w ktorych facet \"nie mysli\" \"nie domysla sie\" - w kontekscie tego, czego oczekuje jego kobieta. nie wychodzmy dalej poza temat, bo to sie kupy nie trzyma.

Gość nin_a
najlepiej zwalic winę na siebie za to ze faceci zapominają o dobrych obyczajach puk puk w główkę ill

Gość Aneti23
ee podam przykład ill z tą pogodą to nie tak!!!ale jeśli już chodzi o ten ser..i on go je i ja przykładowo to tak trudno wpaść na pomysł kupie ser bo jutro nie będę miał z czym kanapek zjeść??ja jestem zdania że za faceta nie trzeba myśleć!! mam na to dowody chociażby mojego tatę!! nie zawsze na wszystko wpadnie...ale swoje wie

Gość nin_a
z ta szafą to jeszcze rozumiem ze sie zakrecił ale gril to juz nie wiem jak mozna byc tak nie domyślnym tylko facet to potrafi

\"brak dobrych obyczajow\" (dobre obyczaje? dziwne wyrazenie), \"brak mozgu\", \"niedomyslnosc\" - duzo tych zarzutow jak na jednego faceta.

Gość nin_a
a czy dobrym obyczajem jest najesć sie samemu podczas gdy przyjechało się z drugą osoba ? =bra mózgu w przenośnie w dznej chwili czyli niedomyślnośc proste- jeden zarzut

za daleko wychodzisz. a co to za roznica czy kupil ser czy nie, moze nie ma ochoty na nastepny dzien zeby jesc ser, moze chce zjesc na miescie itd itp. dlaczego go o to nie zapytasz? tylko z gory zalozenie, ze jest tepakiem. nie wiem, skoro jest taki glupi wyslij go do DPSu niech sie nim zajma. po co z nim siedzisz, skoro taki zly i niewychowany?

Gość nin_a
ill mam wrażenie że jestes facetem przyznaj się;)

Gość Aneti23
Wczoraj były moje imieniny przyszedł złożył życzenia kupił kwiaty i mi jęczy że chce ze mną na ryby!Ja mu mówię że nie lubię jeździć na ryby..a on swoje więc mówię to jedź!! Ale mógłby wpaść na pomysł są jej imieniny może spędzimy ten dzień razem...ale to już zostawiam bez komentarza !!!bo to było akurat trudne do skumania!

Gość Aneti23
Nigdy nie powiedziałam mu że jest tępakiem itp tez myślę że ill jest facetem!!!

Gość nin_a
każdego prawie mozna wychować wiec po co zrywać nawet słonia wytresują w cyrku to aneti może i faceta

jak znam zycie, nakrecisz sie na tym forum jak trzeba a potem facet wroci do domu bedzie wielki foch i na pytanie co ci jest bedzie zero odzewu albo burkniecie, ze nic. nagadasz sie tutaj za dwoch (nie wiem w sumie czy my kobiety mozemy sie tak nagadac zeby potem nie gadac) i nie bedziesz miala ochoty rozmawiac z tym tepakiem, bedzie z gory przegrany. mysle, ze powinnas z nim o tym porozmawiac jesli to taki powazny problem, ze niszczy ci zycie od srodka. kup mu jakis rozkiminiacz twoich mysli, moze wtedy sie poprawi?

Gość Aneti23
nin_a dzięki za słowa otuchy!! Z tym słoniem jest dobre!

Gość nin_a
powodzenia aneti ja nad swoim wcią =ż pracuję wzajemnie pracujemy nad sobą bo związek to sztuka kompromisu a nie doszukiwanie sie winy w sobie trzeba mówić co sie nie podoba zeby nie trzeba bylo wstydzić sie za kogoś w towarzystwi jak sam sie najje a o tobie zapomni

oj, dziewczyny facetem nie jestem, niestety mozecie mi wierzyc tylko na slowo. jestem po prostu bardziej doswiadczona kolezanka, ktora zmienila swoje zachowanie pod wplywem zycia... lepiej mi sie teraz zyje, jak sie nie zastanawiam co takiego jest w dna mojego chlopa ze nie potrafil kupic pomidorow jak mu mowilam ze zjadlabym ogorka a potem zmienilam zdanie, a ten glupol z ogorasami przylazl... ehhhh

Gość nin_a
ill szukaj dalej win w sobie ale nie broń bezmyślności to przecież człowiek i ma mózg to niech myśli

Gość Aneti23
ill_ nie potrafię Cię zrozumieć jak tak możesz postępować...