Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucyk77

bylo ale jak poznac ze facet cie zdradza?

Polecane posty

Gość katechinka
to byloby dosyc trudne, bo facet nie pracuje 8 godzin przy biurku tylko ciagle podrozuje i pewnie moze wychodzic i pracowac kiedy chce. Detektyw to najlepszy sposob.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmn
śledzenie samemu jest dosyć trudne, nadal myślę, że na tyn etapie najlepsze jest wyciągnięcie przez detektywa billingów, od razu będzie wiadomo, a potem ewentualnie detektyw, żeby porobił zdjęcia

Gość a wiecie ile może kosztowac mi
esięczny billing u detetktya i czy jest możliwość wyciągnięcia go dla telefonu na kartę?

ja nie wiem, ale na pewno dużo taniej niż wynajmowanie detektywa na sledzenie znajdz w swojej okolicy, podzwoń i popytaj z tel na kartę też można

Gość kucyk77
to były wyciągi z maja. ja kompletnie nie pamietam, gdzie on wtedy był, czy tez mówił, ze był. wyciągi z innych kart ma prawodobnie w pracy. nie moge go sledzić, bo po pierwsze on lata po calym swiecie (wiec trudne raczej i kosztowne) a po drugie zapewne zaraz bym sie wsypala. nie nadaje sie na szpiega kompletnie :) a teraz musze sie przyczaic na kilka tygodni. Stirlitz wiedział, ze Mueller wiedział, ze Stirlitz wie ;)

śledzenie raczej odpada w tym wypadku, chyba, że jak ktos pisał wcześniej - możesz go wystawić, czyliwyjechać w weekend, nawet na jeden cały dzień, powiedzieć mu o tym wcześniej, żeby zdążył sobie zaplanować coś i na ten jeden dzień wziąć detektywa

a co do wyciągów to z czerwca też już powinien mieć

Gość kucyk77
mam taki plan wyjadowy na parę dni pod koniec sierpnia. to będzie idealna okazja. co do wyciągów, to dopiero lipcowe cos mi powiedzą, bo dopiero teraz zaczym się przyglądać uważniej. wczesniej nie jestem w stanie niczego dokladniej zweryfikować. alez my jestesmy przebiegle ;) dziekuje Wam za wsparcie. bez was miotalabym sie samotnie w poczuciu, ze jestem wariatka albo patlogiczna zazdrosnica.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

a facet i tak jak chce to się perfekcyjnie zamaskuje i choćbyś na głowie stawała niczego mu nie udowodnisz :D

Gość do eyzed
nie pierdol , sale sadowe sa pelne takich cwaniakow co sie maskowali , a zonka i tak swoje udowodni :P I rachunek wystawi....

i coś się tak zjerzyła :p myślisz , że wszystkie przypadki trafiają na salę sądową? To mało wiesz i krótko chyba żyjesz.Osobiście znam sporo przypadków,że żona nie dowiedziała się nigdy i nic się nie stało :D Gościu lub gościówa się wyszaleli i rozeszło się po kościach ,a krzywda się nikomu nie stała. Co oczy nie widzą ,sercu nie żal :D

Gość do xyzed
spierdalaj po raz drugi , pedale

Gość do xyzed
prawdziwy facet nie siedzi na babskim forum - PEDALE

a prawdziwa kobieta nie używa takiego słownika :P Więc kim ty jesteś? Oszczędzę innym epitetów pod twoim adresem bo nie warto się tobą mazać :D :p :classic_cool:

Gość omd
To może mała prowokacja w stylu CBA. Podstaw koleżankę, zobaczysz jak się zachowa. Nie ważne czy wcześniej cos kombinował teraz będziesz znała jego podatnosc na zdradę. Albo zaprzejaźnij się z jego kumplem, pamiętaj, ze nie ma męskiej solidarności, przy odpowiednim podejściu wszystko Ci wyspiewa, albo przynajmnie naprowadzi na ślad.

Gość omd
To może mała prowokacja w stylu CBA. Podstaw koleżankę, zobaczysz jak się zachowa. Nie ważne czy wcześniej cos kombinował teraz będziesz znała jego podatnosc na zdradę. Albo zaprzejaźnij się z jego kumplem, pamiętaj, ze nie ma męskiej solidarności, przy odpowiednim podejściu wszystko Ci wyspiewa, albo przynajmnie naprowadzi na ślad.

Gość do xyzed
"prawdziwa kobiete" walisz po rogach , pedale

Gość do xyzed
"prawdziwa kobiete" walisz po rogach , peadale

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kucyk, co słychać? jak sytuacja?

Facet moze sie swietnie maskowac, zgadzam sie(patrz Wlosi, prawie kazdy zdradza), dlatego wlasnie najlepiej wynajac detektywa. Jezeli facet zdradza na terenie Polski, to nie ma mozliwosci, aby detektyw go nie przylapal. Gorzej jak facet zabiera jakas lalunie i leca razem za granice. Wtedy detektyw musialby ich przylapac na lotnisku... Co do powiedzenia: Czego oczy nie widza, temu sercu nie zal..Szkoda, ze faceci nie rozumieja, ze zdradzajac i nie mowiac zonie okradaja ja doslownie z zycia. Jak samochod ci ukradna, kupisz sobie nowy, a zycia nikt ci nie zwroci i to jest wedlug mnie najgorsze swinstwo jakie mozna zrobic kobiecie.

Gość emylaaa
Podchodzisz do tego bardzo rozsądnie i to mnie cieszy. zbyt wiele jest do stracenia żeby dac sie nakryć na jakiś grzebaniach i nienaturalnym wypytywaniu. choć sama nie wiem czy bym wytrzymała z taką świadomością do końca sierpinia9 czyli do Twoich wyjazdów). mysle że detektyw to najprostszy i najbardziej skuteczny sposób. a ile taki detektyw kosztuje?? wiecie dziewczyny ? bo ja nie mam pojęcia.

Gość kucyk77
witajcie, nie mam zadnych rewelacji do zakomunikowania. przez caly weekend skunks zachowywal się poprawnie, a dzis wyjechal i wroci dopiero w srode. jestem pewna, ze sie teraz bardzo pilnuje. co albo oznacza, ze jeszcze mu na mnie zalezy, albo... sama nie wiem co, bo skoro ma romans, to nie ma sensu tego ciągnąc. powiem Wam szczerze, ze jestem juz zmęczona tą sytuacją i chyba zafunduję sobie trzy dni wytchnienia. mysle, zeby obejrzec sobie jakies filmy, zadbac o siebie, barc dlugie kąpiele i chodzić na spacery. nie myslec o tym przez chwile. no, chyba ze cos znomu wzbudzi moje podejrzenia.

co do zdobycia bilingu telefonicznego z komórki to nawet detektyw nie da rady. Chyba że do sądu na rozprawę. A za śledzenie mojego męża przez 3 dni , który jeździ po całym województwie chcieli 2000 zł. Stwierdziłam że na \"dziada\" nie będę traciła pieniędzy.

Gość bardzo bardzo niepewna...
Kucyk powiem Tobie ze ja mam podobna sytuacje,zyje w ciaglym stresie ja mam 26 lat maz 28 mamy 3 letnia coreczke...Zawsze bylo miedzy nami ok do czasu....przeprowadzilismy sie od moich rodzicow do jego rodzicow...Tu zalozyl wlasna dzialalnosc gospodarcza internet droga radiowa...Zmienil sie niesamowicie,stal sie jakis zimny ,ale nie na samym poczatku,to sie dzieje od miesiaca a nawet dwoch kiedy poznal jedna klientke dziewczyna ma 22 lata mieszka niedaleko najpierw zaczely suie rozmowy na gg ja je oczywiscie widzialam ale coraz czesciej z nia rozmawialpozniej zaczal kasowac archiwum odzyskiwalam te rozmowy bo znam sie troszke na tym...Nie bylo w nich nic szczegolnego ale zaczely sie emotki-buziaki...Zaczelam mu mowic o tym ze mnie to wkurza takie cos i rani a On zwalal wine na mnie ze sie go czepiam a on nic zlego nie robi ze to jest tylko dobra znajoma,ale ja nie dawalam za wygrana tak mnie to wpezdilo w depresje ze szok...Napisalam do tej dziewczyny ale ona powiedziala mi ze nigdy by nic takiego nie zrobila taka niby dobra dusza na taka wyszla..Niby jest ok jak sie go nie czepiam caluje mnie przytula tak jakby kochal Ale od tygodnia zaczal ukrywac tel przede mna nosi go wszedzie a ona o dziwo przestala sie do niego odzywac na gg wiec nasuwa mi sie jedno pisza i dzwonia do siebie napewno tylko jaka to jest znajomosc????? Boli mnie to ,niby tu jest czuly ale ten ukrywany telefon..... Daje mi do myslenia cos musi byc nie tak.... Tylko co wogole dodam jeszzce ze jak o niej wspominam to mi robi awanture ze mu nie ufam ze on nie bedzie zyl w zwiazku gdzie nie ma zaufania zebym sie wyprowadzila,on ma juz dosc i chce rozstania o tak mowi ....Ja zaczynam plakac mam straszne nerwy przepraszam go staram sie lagodzic sytuacje,wszystko to robie bo go kocham,aciezko jest odejsc jak sie kocha Ale jak bede miec dowod ze jest cos nie tak odejde pomimo wszystko dlatego chce sie przekonac zdobyc dowod i miec czarno na bialym chce poznac cala prawde Wiec widzisz tak samo gryze sie jak jego mam sprawdzic co zrobic,a on jest tak bystry ze strasznie trudno mi cos wyweszyc I stoje w miejscu.... Trzymaj sie cieplutko pozdrawiam

Gość sztuka teria
Bardzo, bardzo niepewna, jak odzyskalaś skasowane archiwum? Bardzo mnie to interesuję, bo jestem w podobnej sytuacji

Gość sztuka teria
tak, detektyw kosztuje 500 zlotych za dobę śledzenia plus dodatkowe koszty

Gość bardzo bardzo niepewna...
Sztuka Teria jest taki program bardzo prosty do odzyskiwania archiwum gg http://www.archiwagg.prv.pl wejdz na ta stronke i tam jest sciagnij wersje 1.12 zapisz to na pulpicie i na tym pulpicie po zapisaniu pojawi sie taki folder w formie ksiazki kliknij na to i tam bedziesz miala takie cos jak arch.exe wez na to klikij dwa razy jak na to klikniesz otworzy sie Tobie okienko i w takim pasku bedzie napisane podaj plik lub zakodowana wiadomosc i masz tam obok takie 3 kropki klikasz w nie i tam Ci sie otworzy dostep do dysku wiec klikasz w dysk c , document and settings, komp, gadu-gadu,i profil uzytkownika,i tam w tym profilu masz archiwes wiec w to klikasz dwa razy i w tym pasku to Ci sie zapisuje a pozniej bierzesz odkoduj plik czekasz az Tobie odkoduje zamykasz wszystko wchodzisz tak juz przez kompa na ten dysk c i tak dalej jak wczesniej tlumaczylam no i e tym profilu uzytkownika bedziesz miala pod spodem archiwes takie cos jak biala ikonka jakby zapisana kartka i tam wchodzisz i masz cale archiwum :)) Jak sie Tobie nie uda to podaje swoj numer gg bede Tobie na biezaco tlumaczyla gdyby cos nie poszlo Pozdrawiam:)) 11877241-to moje gg