Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda383

pomozcie czy to moze byc ciąża????????????????????????????????

Polecane posty

Gość mloda383

kilka miesiecy temu miala operacje wyrostka i od tamtej pory mam nieregilarny cykl miesiaczkowy a ale tez mialam zapalenie pecherza w ciagu ostatnich 3 miesiecy i od tych 3 miesiecy nie mam juz misiaczki a wspolzylam z chlopakiem i boje sie ze jednak jestem w ciazy i niewiem co mam robic a nie jestesmy jeszcze na to gotowi bo jestesmy zbyt mlodzi czy te choroby moga zaklucic moj cykl prosze pomozcie mi chcialabym jeszcze dodac to ze ani razu chlopak nie spucil mi sie w pochwe tylko daleko od niej! i to z 1-2 min przed wytryskiem wymowal swego teges.....a po za tym tylko ze 2 razy zrobilismy to bez zabezpieczenia. i akurat jestem w takiej sytuacij ze nie moge zajsc teraz do apteki ani ginekologa chociaz by sie palilo i waliolo a bardzo bym chciala bo juz nie wiem co myslc dziekuje wszystkim za odpisanie

mloda - zrób test i będziesz miała odpowiedź, tu nikt Ci na to nie odpowie, bo nikt nie wie

Gość mloda383
pomocy :(

Gość Kamara....
Jasne że możesz być w ciąży skoro się nie zabezpieczacie...plemniki są też w płynie wydostającym się z penisa przed właściwym wytryskiem. Nie wiem jak byś chciała by ktoś ci pomógł-trzeba było myśleć...

Gość mloda383
haloooooooooooo...................:(

możesz być w ciąży to że nie skończył w środku nic nie oznacza.. Z penisa podczas stosunku wydostaje się ejakulat w którym są plemniki. Zrób test