Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneti23

Chcę pogadać, potrzebuję pomocy!!

Polecane posty

Jestem ze swoim chłopakiem a właściwie od nie dawna narzeczonym 4 ,5 roku układało nam się super do czasu gdy on odkrył swoje wielkie zamiłowanie do ryb. Teraz każdą wolną chwilę spędza na łowieniu ryb..dodam, że nie mieszkamy i nie mamy za wiele czasu dla siebie.Oboje pracujemy on w systemie zmianowym 12-nastki..teraz nie ma dla mnie czasu tak jak kiedyś...czyżbym już nie była dla niego najważniejsza.

ty chyba rzeczywiscie masz ze soba problem :o

Ja bym sie cieszyla :] Jeszcze jakby przyniosl od czasu do czasu jakies lupy :] kiedys mezczyzni na dlugie dni wybywali z domu na polowania, a kobiety wiernie czekaly :) Bardziej moze na lupy niz na samego mezczyzne :D Uwielbiam ryby :] Lepsze takie hobby niz inne ;)

ill_ nie chce mi się z Tobą dyskutować na ten temat!! bo i tak się z Tobą nie dogadam!! Pewnie uważasz że jestem walnięta!! OK niech Ci będzie !! Ale on ostatnio wybywa na całe dni...albo w pracy albo ryby..nie ma mowy o wspólnym wypadzie..no chyba, że na ryby...

koles jednym slowem ciezkie ma zycie szaf nie nosi, pozera wszystkie kielbachy z grilla, lowi ryby kurcze, oddychac tez moze w okreslonych godzinach?

Aneti23 to jedz z nim na ryby bedzie Cie pozniej na rekach nosil, a Ty bedziesz mogla powiedziec, ze skoro Ty robisz cos dla niego to on tez moze dla Ciebie kobieto trzeba byc elastycznym

Dobra koniec dyskusji, bo ill_ mnie to zagryzie!!! Jest jakaś cięta na mnie!! Nic nie można napisać pod jednym nickiem bo zaraz Ci pół życia wypomną..wyszło że jestem najgorszą egoistką

Dobrze, że facet ma hobby, ale powinien tak rozplanować czas, żeby i wyskoczyć na ryby, i mieć czas dla Ciebie.