Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek20-dlatego jestem sam

Boję się mieć dziewczyny, bo nie przeżyłbym tego, jakby nie była dziewicą

Polecane posty

Gość Prawiczek20-dlatego jestem sam
Pisałem, że miałem jedną poważną dziewczynę, i to bardzo atrakcyjną, ale niestety musiałem ją zostawić, bo mając zaledwie 19 lat miała już 4 partnerów seksualnych :( A powodzenie wsród koleżanek raczej mam, ale one już nie są dziewicami :(

Gość Nwodo
Spadaj z tego forum padalcze prowokatorze jeden Jesteś zerem i tylko tu możesz zabłysnąć

Gość no prosze ja jestem dziewica
17 lat i mam zamiar byc. pasuje? mowie serio/

Gość do fder
myślę tak samo jak ty. popieram. jeśli wiem o jakiejś dziewczynie, że nie jest już dziewicą to dla mnie ona jest aseksualna i nie istnieje dla mnie i w życiu bym do niej nic nie poczuł

Gość do fder
poza tym też mnie zgina myśl, że moja kobieta mogła komuś wcześniej robić loda, zwłaszcza z połykiem. nie mógłbym się nawet całować z dziewczyną, która już komuś robiła loda, a co dopiero dać jej tego loda do robienia

Gość dziewica co nie zachwyca
Ja jestem dziewicą ale jestem bardzo przeciętna z twarzy, rozmiar biustu - oczywiście A. Ale pewnie nie zwróciłbyś na mnie uwagi, bo na co dzień jestem spokojna i skromna. Mam bogate wnętrze, ale żeby się na kogoś otworzyć, muszę najpierw dobrze go poznać. Ty pewnie zwracasz uwagę tylko na laseczki - musi być piękna, prosto z solarium, z dużym biustem, żeby ci jej koledzy zazdrościli no i oczywiście dziewica. Z takim podejściem nigdy nikogo nie znajdziesz. Poszukaj raczej wśród szarych myszek - takich jak ja. Mój kolega kiedyś powiedział, że marzy o tym, żeby jego dziewczyna była dziewicą, ale jednocześnie żeby lubiła wyrafinowany sex. Nawet nie zauważył sprzeczności w tym co powiedział. Chcecie dziewczyny, która byłaby wyuzdaną dziewicą. Ha ha - powodzenia!!!

Gość ownbehevior
Hej mam dziewczyne starszą od siebie i snakomicie rozumiem to. Była z innym przede mną przez pare lat i tak mnie to boli... Znakomicie sie rozumiemy i wogóle nas system wartości jest podobny. Lecz jak jestem sam cieżko mi sie z tym pogodzić a kocham ją nad życie i co mi poradzicie:(...

Gość Kapitan Klos Hans
Kup sobie glupku dziewicza wagine w sexshopie i bedziesz mial dziewice, jak ci sie znudzi kupisz nowa ale pierwej wejdz do lekarza psychiatry cha cha cha cha cha cha cha

Gość ale problem
a musisz się z pierszą partnerką żenic :O ja bym NIGDY W ŻYCIU się nie ożenił z pierwszą partnerką a wiesz dlaczego ponieważ dzisiejsze dziewczyny oszukują mówią że są dziewicami a to przeważnie kłamstwo :(

Gość tez-prawiczek
sory, ze odswiezam temat sprzed roku, ale mam problem, ze tez boje sie, ze moja przyszla dziewczyna nie bedzie dziewica, ale ja sie przyznaje - to dlatego, ze boje sie, ze nie zaspokoje swojej partnerki, nie mam za wielkiego (zaledwie 16cm), ale dobra mowia, ze grubosc jest wazniejsza, ale ja mam naprawde bardzo chudego :/ no ale dobra mowia, ze technika najwazniejsza, ale ja raczej nie mam dobrej techniki, bo jestem prawiczkiem, no i co ja mam poradzic? jak ja mam szukac dziewczyny z obawa, ze ona nie bedzie ze mna zaspokojona? a bardzo bym chcial miec juz dziewczyne, w zyciu z zadna nie bylem, zadna mnie nie chciala, to jest drugi problem, ze mam problem z podrywaniem dziewczyn, jeszcze wiekszy, zeby zostala ona moja dziewczyna (bylem na paru randkach, pare razy sie calowalem, ale zawsze ode mnie uciekaly) i mam dwa problemy ze zdobyciem dziewczyny 1 nie umiem tego zrobic, a 2 wiekszosc moich rowiesniczek (mam 17 lat) nie jest dziewicami, a wiekszosc ma i tak chlopakow, ktorzy maja powyzej 20lat, a jak sie jakas zdazy wolna to ja sie boje, ze jej nie zaspokoje, trafilem kiedys na dziewczyne, ktora byla dziewica i byla piekna, fantastyczna, idealna, osobowosc wymarzona, wszystko jak chcialem, zakochalem sie, ona mowila, ze mnie tez kocha, ale niestety tez ode mnie uciekla, bo wszystko zepsulem i po jakims czasie znalazla sobie jakiegos zolnieza, dobra w zasadzie to ja ja caly czas kocham i jest 3 problem w znalezieniu dziewczyny - jestem zakochany w innej i jezeli taka dziewczyna nawet ze mna chciala byc (co jest malo prawdopodobne, ale jakby), byloby nie w porzadku jezeli kocham inna, mocno nie w porzadku, a ja sie nie umiem odkochac, nie umiem poprostu, nie wiem ja juz chyba skazany jestem na samotnosc jezeli ktos to przeczyatal to dziekuje, przepraszam, ze temat odswiezam, nie oczekuje zadnych rad, chcialem gdzies to napisac poprostu pozdrawiam

do tego co odświeżył temat:P witam kolege, założyłam sobie dziś profil na kateferii i przeglądając tematy, że tak powiem przypadkowo weszłam na ten;P no więc hmm...jeżeli sobie znajdziesz dziewczyne z którą zdecydujesz się być, zakochasz się w niej, ona ciebie również pokocha to nie bedzie patrzyła na rozmiar twojego członka...:P nawet jeżeli dziewicą nie bedzie, może poprowadzi cię przez tą sfere miłości fizycznej i wspólnie jakoś przez ten twój pierwszy raz przejdziecie. jesteś jeszcze młody, powiem ci, że dużo chłopaków w twoim wieku jest jeszcze prawiczkami, tylko na codzień raczej nie przyznają sie do tego:P co do twojej miłości o której nie możesz zapomnieć...może po prostu ci sie wydaje, ze jestes taki w niej zakochany? mam nadziej,ze uda ci sie poznac kogos odpowiedniego:) pozdrawiam;)

Gość do podbiktki ten topic
dlatego nie warto zeby facet bral slub z pierwsza partnerka, jesli ona dziewica nie bedzie

Gość Cybergirl
Fakt, iż dziewczyna nie jest dziewicą o niczym nie świadczy. Takiego jestem zdania, ale Ty masz prawo się ze mną nie zgodzić... Zazwyczaj każda dziewczyna, albo zdecydowana większość chcę uprawiać seks z tym \\\"jednym jedynym\\\", mimo iż może wydawać się to staroświeckie. Jednak żadna z nich nie może uniknąć ryzyka, że facet z którym się prześpi po prostu jej nie oszuka. Żadna panienka nie jest, nie była i nigdy nie będzie jasnowidzem!!! To wcale nie tak, że dziewica jest \\\"cacy\\\", a niedziewica \\\"be\\\". Te dziewczyny pewnie wcale nie różnią się ideologią, tylko jedna jeszcze \\\"tego\\\" nie zrobiła, bo nie spotkała chłopaka który by ją tak umiejętnie rozkochał, żeby aż zaciągnąć do łóżka, a druga już takiego spotkała, już \\\"to\\\" zrobiła i teraz tylko pozostaje pytanie, czy facet ją oszukał, czy faktycznie kochał... Skoro oszukał, to czemu ona jest winna???!!! Może naiwna, może głupia, ale nie puszczalska!!! Ponadto znam przypadki, kiedy dziewczyna pozwala wielu chłopakom na przeróżne wymyślne \\\"macanki\\\" i nazywa się dziewicą! Z kolei inna chodzi długo z jednym facetem, nie zgadza sie na seks, a kiedy już po jego licznych zapewnieniach (jak to on ją kocha i na pewno sie z nią ożeni) zgodzi sie( w przekonaniu o jego wielkich wobec niej planach), on ją przelatuje i przeskakuje na kolejny kwiatek... Dziewczyna pewnie nigdy nie wydaruje sobie tego błędu, no ale cóż już nigdy nie będzie dziewicą... I w dodatku kiedyś spotka tego \\\"jedynego\\\" i będzie musiała się do tego przyznać,... a on co ma na to odpowiedzieć? Rzucić ją??? I poszukać sobie technicznej dziewicy, która byćmoże macała się z kim popadło?!!!!!

Gość Cybergirl
No ciekawe jakie jest Wasze stanowisko w tej sprawie...

o kochany.... ja ma latać za tobą??!!! Nigdy nie latałam za żadnym facetem :P , co do pierwszej lepszej- twój wybór...

Gość przerzucaj pliki do 500 MB
A swoją drogą ciekawe, gdyby się nie-cnotce trafił prawiczek, i chciałby później spróbować (tak jak ona wcześniej) jak to jest z innymi osobami, to czy by sie zgodziła ?

Zdrada to po ślubie, jak jej przysięgniesz wierność. Dopóki nie przysięgasz nie ma zdrady. Może być jedynie nielojalność. Ale czy warto być lojalnym wobec kogoś, kto sam nie jest lojalny w stosunku do nas ?

W tych sprawach już na pewno nie. Czasu raczej nie cofnie.

Podsumowując , jak to już tu było kiedyś napisane: niech się prawiczki łączą z cnotkami, a ruchacze z puszczalskimi. Inaczej będą czuć się pokrzywdzeni.

"przerzucaj pliki - Zdrada to po ślubie, jak jej przysięgniesz wierność. Dopóki nie przysięgasz nie ma zdrady. Może być jedynie nielojalność. Ale czy warto być lojalnym wobec kogoś, kto sam nie jest lojalny w stosunku do nas ?" a jak ona mogla byc nielojalna wzgledem CIebie skoro nawet z Toba nie byla?...