Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretta

W piatek wrocilam z wakacji....

Polecane posty

Gość margaretta

i stwierdzilam,ze jestem beznadziejna:O:O:O:( Okazalo sie,ze 1. chlopak, ktorego podrywalam przez wieksza czesc czasu ma dziewczyne (dowiedzialam sie o tym w przedostatni dzien mojego pobytu:O) 2. schlalam sie jak swinia i calowalam sie z chlopakiem, ktory na 2 dzien udawal,ze mnie nie zna i do konca pobytu na moj widok odwracal glowe w 2 strone. Zeby bylo ciekawiej w osttani dzien dowiedzialam sie,ze takze ma dziewczyne:O 3. mam 22 lata, czyli jestem stara krowa a zachowalam sie jak 16 letnia tepa solara:O :(

Gość sdsdsdsdsds
faktycznie jestes tepa skoro dla ciebie wakacje to wyrywanie facetow

Gość enzoriko
rzeczywiście nadajesz sie tylko na jeden raz

Gość margaretta
a jeszcze jednemu facetowi, chyba cyganowi bo nie wiem nawet skad on byl strzlilam loda na oczach mojej najlepszej kolezanki, ktora mnie od tamtej pory nie chce znac. I co mam zrobic ??? :( :(

Gość margaretta
Wakacje nie sa dla mnie czasem wyrywania facetow, tylko po prostu postawnowilam sobie,ze w tym roku stane sie taka jaka chce byc. Wyjechalam, nikt mnie znal, chcialam udownodnic sobie,ze potrafie kogos soba zainteresowac, tak po prostu. Chcialam uwolnic sie od mojej depresji i stac sie w koncu jedna z tych radosnych, beztroskich dziewczyn, ktorym zazdroszcze:(

Gość margaretta
na dodatek moje BMI podskoczyło

Gość 6867866
"postawnowilam sobie,ze w tym roku stane sie taka jaka chce byc. " czyli dupodajką?

Gość karaluh
Z tym cyganem to oprzegielas.

Gość dssdsdsdds
W takim razie sie nie przejmuj, nie zobaczysz juz wiecej tych facetow. Na przyszlosc badz soba, bo udawanie wlasnie tak sie konczy...

Gość margarettta
Nie dupodajka... Po prostu chcialam poczuc,ze komus sie podobam. Nie mialo to nic wspolnego z dawaniem dupy, ktorej tak na marginesie nikomu nie dalam jeszcze.

Gość sseebbaa
"potszyw" Nie dosc, ze dupodajka, to i jeszcze pisac po polsku nie umie.

Gość margarettta
ojej, chcialam napisac potszyf, a wyszlo 'w' zamiast 'f' wielkie rzeczy

Gość margarettta
Chcialam pokazac sie od swojej drugiej strony-tej milej, radosnej i zabawnej a zrobilam cos zupelnie przeciwnego:O

Gość margarettta
Nawet nie dziwie sie podszywaczom;) Sama o sobie pomyslalabym "ale glupia cipa";) najgorsze jest to,ze ja taka nie jestem. Swuiadomosc rozbieznosci miedzy tym jaka jestem a jaka bylam tam mnie rozwala psychicznie:O No nic, trzeba zyc dalej i uczyc sie na bledach. Szkoda,ze wlasnych...

Gość margarettta
najgorsze, ze zrobilam z siebie szmate, ale z czasem o tym zapomne

Gość Elliee*
i co z tego ze calowalas sie z chlopakiem, masz prawo robic co ci sie podoba i tyle ;)

Gość Elliee*
i czerp z zycia ile sie da

Gość margarettta
bueemr--> co wy z tym ruchaniem?! Nie chcialam zadnego ruchania. To nie o to chodzilo

Gość dsfds
Elliee* - dla ciebie czerpanie z zycia, to robienie z siebie szmaty?

Kolezanko! Szukanie faceta nie zaczyna sie od schlania i całowania! I nie szukaj ich na imprezach bo pijany facet= napalony facet(chociaz nie powiem wyjatki sie zdazają). jestem w Twoim wieku a mojego ukochanego poznalam... na studiach! Pozdrawiam :)

Gość margarettta
*22*--> kolezanka wie,ze szukania faceta nie zaczyna sie od schlania i pozniejszego calowania:O Kolezanka ma dobrze rozwinieta moralnosc i dlatego nie wie co w nia wstapilo:O

Gość margarettta
zreszta, o jakich studiach mowie, ledwo zawodowe skonczylam

Gość margarettta
*mowisz

Gość Słuchawka
margaretta - było minęło, kazdemu sie może zdarzyć( prędzej, czy później)A tu prawie wszystkie takie święte , które tylko prawic morały umieją. Do czasu aż same czegos podobnego nie przeżyją.

No dobrze stało się - teraz potraktuj to jako lekcje :) Wracasz do normalności... to było Tam ,teraz jesteś Tu i musisz się z tym pogodzić,nie zapomnisz ale bedziesz miała przykład jak to się kończy. Przejdzie ;) tylko musisz się z tym oswoić.Nie traktuj tego tak poważnie,nie bierz tego do siebie...za pare miesięcy podejdziesz do tego z uśmiechem:)

Gość margarettta
Słuchawka--> Nie wiem wlasnie skad takie swiete oburzenie. I nie wiem takze co ma moje wyksztalcenie do tego co zrobilam. Czasami ludzie studiujacy (ja) potrafia sie zachowac gorzej niz ktos, kto skonczyl zawodówkę. Wiem,ze nic mnie nie usprawiedliwia- ani alkohol, ani moja chroniczna depresja i poczucie pustki...

Gość Elliee*
prZEstan kobieto! masz duzo latek juz i nawet jesli zrobilas cos wbrew swoim zasadą to sie przecierz nic nie stalo, przynajmniej wiesz jak to jest tak zaszalec

Gość Elliee*
zasadom *