Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediaaaaaaaaa

nic mi sie nie che ........

Polecane posty

🖐️ i jednak wyszło na to, że wyruszam do krakowa dopiero jutro :( No nic, cieszę się, że w ogóle wyjazd wyjdzie.

no to ty mlodziutka jestes nie zebym ja byla stara:) bo tez uwazam ze jestem mloda :classic_cool:to jakie masz plany na wakacje??

stopko- a ty ile masz lta bo wiem ze pajaczek ma 24 tyle co ja:) hej normalnie non stop slucham piosenki Iglesiasa do you now:) piekna jest !!!!i sie wzruszam:)

Hyhyhyhyhyhyhy :D Obijam sie baby obijam :D odpoczywam...sprzątam po przeprowadzec, wprawdzie mineły 3 miesiące od przeprowadzki no ale na strychu jeszcze \"bałagan\" i w piwnicy hyhyhy :) W sumie to sobie zbieram borówki tak o, żeby jakas kasa była choć wcale jej nie potrzebuje. Byłam zaledwie kilka razy, miałam iść w poniedziałek ale jak juz pisałam mam lenia. Nie chciało mi się wstawac o 5 czy tam 6, poza tym masakrycznie gorąco u mnie jest :o... Tak to sobie uprawiam sport, rower, rolki, bieganie, na basen się poopalac i popływac. Tu do sklepu, zrobic obiad i takie tam :) Rozmowy z M. ❤️

Z twarzą Marilyn Monroe - wiesz co ja juz nie pamietam jak to jest miec 17 lat momentami chcialabym wrocic do tamtych beztroskich chwil:) rozmarzylam sie.....licemu nie wspominam milo brrrrr ale fajnie bylo jesli chodzi o randki itp.... imprezki....24 to nie jest tak duzo ale sporo juz sie w moim zyciu zmienilo........

Musze zacząc czytac ksiazki, koniecznie. Poki co krok po kroku czytam \"Dlaczego mezczyzni kochaja zołzy\" ale musze odwiedzic biblioteke. OBOWIAZKOWO ! Nie lubie czytac ksiazki ale chce polubic bo to bardzo wazne. Nie lubie polskiego i byc moze to sie jakos jedno z drugim wiazem. Mam bujna wyobraznie, owszem...ale napisanie jakiegokolwiek wypracowania to DRAMAT !!!

ja tez tak chce!!! imprezki!!! jako pani bibliotekarka z wyksztalcenia*(w czerwcu bronilam magistra) zachecam cie do czytania ksiazek:) polecam Musierowicz cos przyjemnego lub Ewe Nowak:)

wielka stopo- ja do tej ksiazki jakos nie moglam sie przekonac ciezko sie czyta poczatek i takim sposobem jej nie przeczytalam brrrrrrrr wstyd nie??? ale co tam mam na swoim koncie mase innych ksiazek....klasyke kazdej narodowosci:)

rzeczywiście ta pozycja nie należy do łatwych, ale jak tak się skupić, to można wchłonąć każdą literę :) Bułhakow tak jak Dostojewski to idole, rzecz jasna dla mnie :)

jejku tej drugiej nienawidze bleeeeena 3 roku musialam ja przeczytac bo mialam egzamin z lit. dzieciecej......czytalam wszystkie mozliwe bajeczki:)

ja uwielbiam wszystko co trudne :), chociaż muszę przyznać, że leżąc na oddziale te właśnie książki koiły moje nerwy i psychikę :), prócz ludzi tam poznanych.

no co nie lubie i koniec:( tak samo jak nie moglam przejsc przez W pustyni i w puszczy a musialam:) za to uwielbiam Kamienie na szaniec !!!!! stad imie Alek :)jeden z glownych bohaterow:classic_cool: