Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szept wirtualności

Kącik Warszawianek i nie tylko

Polecane posty

Cześc Kate:) przyłącz sie do nas:)Moze Ty nas uraczysz swoją ulubioną muzyką?:)

Kate lubisz Stonesów? Byłas na ich koncercie w lipcu na Slużewcu ? JA nie byłem .Bylem na ich koncercie w Pradze w sierpniu 1990 roku. Fantastyczny koncert!! Jeden z najlepszych jakie widzialem Ale wtedy byli mlodsi:)Szeptaczku jeszcze nic nie dostałem ale sprawdzę:)

no tak, carpe diem, Szepcie - niezła zasada ;) Czasem warto czytać starożytne teksty, żeby choć w minimalnym stopniu dowiedzieć się, co jest ważne w życiu. A na Stonesach byłam 2 razy - też w Pradze, ale chyba w 1994 (młoda koza byłam, mamę przekonałam do takiej eskapady stwierdzeniem, że oni są już TAK STARZY, ŻE NA PEWNO UMRĄ I TO JEST ICH OSTATNI KONCERT ;) ) a drugi raz to oczywiście Chorzów i niezapomniana podróż pociągiem zapchanym tak niemiłosiernie, że 30 cm2 przy śmierdzącym kibelku wydawało mi się szczytem marzeń. Oczywiście w tym dzikim tłumie spotkałam przyjaciółkę, zgubiłam za to towarzystwo, z którym przyjechałam - wrażenia mam niezapomniane i takie... kozio fajne ;)

Kate taka jazda na kocerty to fajna sprawa , jeszcze jak sie jedzie z przyjaciołmi:) Następne piwko poprosze Szeptaczku

Kate...tak, zaczytywałam się swego czasu w tekstach o starozytności...zreszta czasami wracam jeszcze do nich... teraz coś dopadam tematów dotyczących różnych religii...

Witam 🖐️ Wczoraj wam dziękowałam za muzykę :) A dzisiaj wzięło mnie na wspominki ;) Słucham właśnie kiedyś bardzo przeze mnie lubianych Doorsów, ale w ostanim czasie trochę zapomnianych :( Czy ktoś z was jeszcze ich lubi słuchać ?

CO do koncertów...największym cierpieniem jest dla mnie to, że nie byłam w Jarocinie....właśnie młoda koza, tata stanowczo zabraniał...Myślałam nawet, żeby uciec...ale chyba strach przed powrotem zwyciężył ;) ;)

nieznajoma, witaj ;) Siadaj i ignoruj komary ;) Zawsze latają, skubane, jak tylko poczują trochę ciepła...

To ja się może przedstawię .... Mieszkam ok. 100 km o d warszawy, 30 lat skończyłam w zeszłym roku, jeszcze trochę (prawie 2 m-ce) i będę obchodzić 31 urodziny :) Dzieci, męża jeszcze się nie dorobiłam ;)