Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

Gość żaba filozoficzna
no właśnie widzę, że średnio wrażliwy... ............ ............ LASKI BEZ ! 😡 🖐️

kulaj czukerek jęsli to poważna propozycja to ostrzegam ze z chwila gdy wpadniesz w moją siec czeka cie wszystko co najlepsze:)

zaczne od końca spragniona miłości, czułości i dobrego słowa woj, sląskie 19lat szczupła inaczej staram się coś zmienić ale na razie nie wychodzi ;) chyba nie jestem Twoją duszyczką:D

żabcia średnio wraźliwy:) to chyba trojan mi się wpisał ,jestem wrażliwy moze i za bardzo opiekuńczy ale jesli kogos to nie zraza to gwarantuje ze z mojej strony moze liczyc tylko na lepsze

ech bo ładnego pisania należy się wystrzegać tu chodzi o to żeby kogoś znaleźć i szybko znajomość przenieść do reala nic sobie uprzednio nie obiecując:)

nie spisujcie mnie na straty:( w końcu 28 lat to dla faceta sila wieku:) no a ze jestem z kielc to juz nic na to nie poradze:)

Gość żaba filozoficzna
to ja się nie mogę już czuć bezpieczna, bo te drzwi mi nie pozwalają..😭 to ja już nie zasługuję na taką namiastkę bezpieczeństwa jak mieć naprawione drzwi????😭

kulaj czukerek dla mnie twój wiek nie jest przeszkodą:)

żabcie u mnie w moich ramionach czuła byś sie bezpieczna nawet bez dachu nad głową:)

Gość she27
ja się zglaszam kiedy mogę się do ciebie wprowadzać???

Gość ejbisi
Ech, pamiętam jak jeszcze ja jakiś czas temu szukałam miłości przez neta... niestety dużo razy się przejechałam. Ale mam znajomą, która przez internet poznała swojego męża, więc powodzenia :)

Gość franek z budowy
a ja jestem singlem i nikgo nie szukam :)

senny koszmarze swój pesymizm mógłbyś sprzedawać na butelki. zostałbys milionerem. asasas hmmm 10 lat różnicy... spróbójmy. Miałeś kiedyś kogoś?

Gość żaba filozoficzna
dach to ja mam a ile można w tych ramionach siedzieć w końcu? :o😭 jak ja będę siedzieć w ramionach to znów remontu nie skończę...

miłości w życiu doświadczyłem wiele tylko nie zawsze okazywała się ona szczera i w pełni odwzajemniona moze i jestem naiwny ale zawsze zakładam ze intecje osoby która chce byc ze mna blisko sa szczere

o jednak nie nawiał. Jak się nie zakłada że nasza parka jest szczera to po cholerę z nią być? Masz jakieś poważniejsze plany co do swojej miłości?

Gość żaba filozoficzna
moje są szczere, tylko jakoś chłopa w tym domu nie ma 😠 ..a poza tym to się tak nie ociągaj, bo ja i tak dużo oferuję i też ryzkuję, bo skąd ja wiem, czy jak zobaczysz jak się u mnie te drzwi zdejmuje i zaklada to nie będziesz tego chciał robić ciągle? :o

jedyny plan jaki mam to taki by sie z nią z kimś -może tobą czukiereczku -podzielic

Gość żaba filozoficzna
tylko co ja w tych Kielcach będę robić, jak tutaj mam pracę?