Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

Hej Kawka:) Ile masz wzrostu? Cześć wszystkim🖐️ Przypominam że mamy teoretycznie równouprawnienie i kobitki mogą sobie wymachiwać czym tylko chcą. No i nie zapominajcie o słynnej Joannie (o ile mnie pamięć nie myli robiła swego czasu za faceta) A jeżyk zarabisty, wygląda jakby najadł sie dowcipnych ciasteczek qwertz;)

Dobra herbatka i kawka zawsze poprawiają mi nastrój więc poproszę Cię qwertz o tą toffi:)... 🖐️kawa,czukerek

Czukerek------herbaty wręcz uwielbiam...rózne,różniste:D I kawę,ale najbardziej zwykłą sypaną:) A sagę piję do śniadanka:)

To ja poproszę najwyżej same wiśnie z ciasteczek bo już za późno na jedzonko i mnie tu nie kuś:P Zapach bułeczki z nadzieniem jogurtowym wypędził mnie z kącika....ale muszę być twarda i do niego wrócić.

Jogurt może być :) qwertz---przed chwilką zobaczyłam:)...to było milusie:):)

:D....Tak teraz już wiadomo:D A Ty masz coś co pomoże na Twoją dolegliwość:P:D Mykam do łóżeczka ,dobrej nocy:)

🖐️ dzieciaki :D...... qwertz masz jeszcze te sledzie ? hmmm mam troche przypraw, oliwe cebulke i wilczy apetyt :) ukulele :) stawiam najlepsza herbate jaką mam ...tak dla poprawienia nastroju ;)

🖐️:)Kabel Dziękuję Ci za herbatkę :)...wypiję ją cichutko w kąciku i już mnie nie ma..

qwertz to szykowac sie na uczte? :D ukulele co jiz cie nie ma co juz cie nie ma! pojawianie i znikanie to moja specjalnosc :)

Ja też się wyciszałam w kąciku dopijając Twoją herbatkę..

hehe wyciszalaś ? ty zniknelaś :P...a moze kaciki sa rozne ?....moj to kafeteria ? cichutko tu... czytam sobie a jak pisze robie to bezszelestnie.....w tle tylko muzyka

U mnie w tle też tylko muzyka i szum setek mysli przelatujących przez głowę...

gdy ja slucham nic mi nie przelatuje...nawet najmniejsza mysl skupiam sie tylko na niej ...muzyce oczywiscie :) Czasami zdarza mi sie pisać cos na temacie ....patrze w text jak gapa w gnat i nie wiem o czym pisze.......

Myśli potrafią byc strasznie natrętne i zagłuszyć każdą muzykę..

masz racje, ale mysli sa dzielem czlowieka....czlowiek jest ich autorem i to on decyduje jaki maja miec "kolor","ksztalt".......wiem niezwykle trudno panowac nad tym ale trzeba sie tego uczyc......

Nie potrafię nad nimi panować.Mają większe przebicie i tyle...ale coż,nie zawsze jest się silnym.

.....hmm nawet qwertz z ciasteczkami nie ma?:( A potem się dziwią że wolę siedzieć w kąciku:( 🖐️:(

Gość masz większe żebra nisz cycki
Kabel się po kafe plącze nie bojaj ukulele;) PS. to ja, czukerek tylko nie chce mi sie logować;) jaką herbatkę teraz pijesz? ja aktualnie wciągnełam caly kubeczek truskawek ze smietaną:classic_cool:

dzięx;)

Siedzita wszyscy w kąciku:( No nic, ja już spadam słodkich snów Wszystkim zyczę:)🌻

Pytanie dnia: Jak uniezależnić sie od innych ludzi? Nie chodzi mi tu od niezależność materialną ale... duchową? Więc jak nauczyć się byc szczęśliwą sama ze sobą? Chyba tak nie potrafię, potrzebuje pewnych osób do szczęścia ale ja najwidoczniej jestem im zbędna. W każdym razie to pytanie wraca do mnie jak bumerang średnio co 6? 12? miesięcy i nie potrafię sobie z tym poradzić. Może Wy macie jakieś większe doświadczenie w tej materii? A tak w ogóle to hejka🖐️:) Mam nadzieję że ktoś tu dziś zajrzy

Czukerek------mam to samo.Mi też są niektóre osoby potrzebne do szczęścia a ja mam wrażenie,że ja im nie.....tak bywa. Ciebie to drąży średnio co 6..12 mies.?...Mnie niestety o wiele cześciej :O Miłego wieczoru:)