Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydzona

Przeciwnicy seksu

Polecane posty

powtórzę pytanie: co to znaczy być superczłowiekiem?? aaa oczywiście że to są samce, tak jak ty jesteś samicą, biologii nie zmienisz

Gość no i słusznie
No włąsnie jestes samica ,a nie superczłowiekiem bo uzywasz rutynowo sexu,zamiast cała swoja energie spozytkować i wysłac do góry zasilić nia mózg to wypromieniowujesz ja w nicosc

Gość uzasadnienie
obrzydzenia lub braku potrzeb seksualnych wśród mężczyzn: orgazm/szczyt rozkoszy seksualnej u mężczyzny nieodłącznie związany jest z ejakulacją. Przypuszczalnie Ci mężczyźni co brzydzą się seksem nie mając odpowiedniej ilości ejakulatu, nie mają czym pobudzić ośrodków rozkoszy w mózgu. Ot i cała filozofia i fizjologia. Przyczyną zaniku jąder, zaniku wytwarzania spermy jest herlawość takich mężczyzn spowodowana nikotyną, alkoholem, dupiastym trybem życia. I co na to kobiety, mam świętą rację? U kobiet mechanizm chyba jest podobny.

seks jest tak samo potrzebny jak sen czy jedzenie... wiec rezygnuj sobie z seksu ale nie mow ze my jakies zwierzeta jestesmy;/ a dlaczego seks jest potrzebny? no mezczyzna ktory nie mial wytrysku przez tydzien jest na najlepszej drodze do prostaty, wiec pomylscie troche, to nie boli

Gość uzasadnienie
każdy normalny człowiek ma w genach zakodowaną potrzebę seksu, chyba, że jest upośledzony, to trudno. Na takie kalectwo nie ma narazie lekarstwa.

no i słusznie ----> ty też jestes samicą, albo samcem, nie wiem ale jednym albo drugim, chyba, że jestes obojnakiem - innego rozwiązania nie widzę

Gość uzasadnienie
i słusznie , brak rozładowania energii seksualnej u mężczyzn poprzez ejakulację prowadzi do prostatyzmu a on do raka prostaty.

Gość a Ty nie wiesz
Nieeeeee!!!!!!!!!!!chyba ze chce bys superczłowiekiem,a tu zupełnie co innego:)a wiecie że superczłowiek nie jest herlawy ,a wrecz przeciwnie,skoro puszcza energie do góry to chyba sama rozumiesz że nie ma jej u dołu,ale to trzeba myslec to przeciez nie boli

Gość uzasadnienie
a u kobiet do nerwic i różnego rodzaju depresji. Teraz wiadomo dlaczego w zakładach psychiatrycznych jest tyle starych panien. No cóż obrzydzenie, obrzydzeniem, ale zdrowie chyba najważniejsze. Toteż Wasze małpy Wasz cyrk, gińcie jak muchy.

już nie chce mi się prowadzić tej bezsensownej konwersacji każdy człowiek ma wolną wolę powodzenia i pa tak się składa, że idę robić dziecko i muszę was zmartwić: będę uprawiała seks!!!! straszne, prawda?

Gość a Ty nie wiesz
Jakich nerwic co ty pleciesz???energia skierowana do góry prowadzi do wzbogacenia ludzkiego umysłu a co za tym idzie i ciała i jest spożytkowana wiec nie ma potrzeby ruchania,bezsensu jak wy niczego nie rozumiecie:(a idz wsadz sobie i dwa penisy i wzdychaj he

Gość uzasadnienie
a Ty nie wiesz Jakich nerwic co ty pleciesz???energia skierowana do góry prowadzi do wzbogacenia ludzkiego umysłu a co za tym idzie i ciała i jest spożytkowana wiec nie ma potrzeby ruchania,bezsensu jak wy niczego nie rozumiecie a idz wsadz sobie i dwa penisy i wzdychaj he To jest właśnie rozumowanie głupiego Jasia/Jasi, który/a słyszy, że gdzieś dzwonią , ale nie wie gdzie, jak i po co. Jak Ci się tak marzy życie w postaci energetycznej, to polej się benzyną , podpal i staniesz się superidiotą. Powodzenia, daj znać z zaświatów. Hey.

Gość czy są tutaj osoby
prezentujące tylko skrajne poglądy?? Ja seks uprawiam nie uważam żeby był jakoś specjalnie obrzydliwy_ poza dewiacjami oczywiście. Kocham mojego mężczyznę i każdą część jego ciała, ale seks nie jest mi niezbędny do zycia i prawdę mówiąc chyba mogła bym się bez niego obejść. Nie jestem już nastolatką , mam dziecko i zapewniam że jest mi dobrze tak jak jest.

pewnie, że można żyć bez seksu, ale po co jak to takie przyjemne i zdrowotne. Tylko człowiek niespełna rozumu rezygnuje z tego w imię wyimaginowanej energetycznej postaci superczłowieka/superidioty, świadomie dopuszczając do chorób związanych z brakiem rozładowania energii seksualnej, zatem świadomie dopuszczając do śmierci.

Dlaczego Moderator zmusza do czarnych nicków, likwidując pomarańczowe? Jest to sprzeczne z wolnością i swobodą słowa. Taka ingerencja zniechęci Forumowiczów do dyskusji, ograniczy co prawda rynsztokowy język, ale przyczyni się do śmierci topiku.

Gość test na
pomareańczkę

Gość test na pomarańczkę
no poszła, dziwne dlaczego kilka minut temu program pytał o hasło, zmuszając do czarnego nicku wymagającego logowania!!!!

Gość ja sie zgadzam
mialam swietnego chlopaka, udany zwiazek i obydwoje uwielbialismy seks, az do czasu kiedys sie dowiedizalam o jego przelotnych znajomosciach (kiedy jeszcze nie byl ze mna) myslalam ze traktuje on seks powaznie i nigdy nie przespal by sie z osoba na ktorej mu nie zalezy .. niestety sie pomylilam! nie jestem juz z nim dlatego i nie nawidze przez to seksu! moze to zly powod do zerwania bo wszystko sei stalo zanim bylismy razem, ale strasznie mnie to ruszylo;/ to ostatnia zrecz jaka chcialabym jeszcze kiedys powtorzyc!!

Gość fsfr
u mni keidys bylo w porzadku a potem przez face wszytsko sie zwalilo i teraz tez nie wyobrazam sobie uprawiac seksu nie chce zeby mnie widzial nago partner zeby o mnie myslał jakos zle i w ogole i dla mnie to tez mimo woli gdzies podswiadomie jest jakies upokarzajace zwirzece nie moge sie odpedzic od mysli co by bylo gdybym miała meza i wszyscy ktorzy o tym by wiedzieli mysleli by ze uprawaim seks ze jetsem tak no.....ze jest seksualna osoba a najgorzej moja rodzina zeby myslała ze ja robie rozne rzeczy z factem :O:O:O:O:o nie wyobrazam sobie spalila bym sie ze wstydu jakbym miala powiedziec w domu ze mam cholopaka takze seks nie dla mnie i bycie w zwiazku i nie cierpie z tego powdu jakos specjalnie

Gość antisex
uprawianie seksu jest typowe dla zwierząt, a przyszłością świata jest zapładnianie pozaustrojowe, będące wynikiem rozwoju naukowego i intelektualnego.

Gość AUTORKO
najśmieszniejsze w tym temacie jest to, że najbardziej seks obrzydza dziewczyny, które cyt. "nigdy w życiu go nie spróbują!!!!" czyt. dziewice, przecież one nie mają o seksie zielonego pojęcia. Ale natury się nie oszukać.... ciekawe jak szanownie wyglądacie machając łapką pod kołderką jak mama nie widzi.