Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzydal zastępczy

Nie radzę sobie z tą sytuacją, zupełnie się pogubiłem.

Polecane posty

Gość wredota chodzaca
zal mi ciebie ...........widac ze teraz prowokujesz to robi sie zalosne jestes zalosny poczytaj sam siebie co piszesz zal dupe sciska

coraz bardziej mi się wydaje, ze to jest prowokacja brzydalu zastępczy - jeśliby to była prawda i naprwde bys kochał swoją żonę, to pożegnałbys sie z nią i tyle

Gość wredota chodzaca
pogubilo ci sie w opowiadaniu .............albo jestes zwyklym niczym

Gość fkakakak
Ze też nie brzydzisz się jej dotknąć. Sorry gościu, ale jesteś miękki i jesteś typem faceta, ktorgo się zdradza, bo nie masz jaj. Powinnieś ją wyrzucić ze swojego życia, to ona powinna teraz skomleć i błagać. A ty co? mażesz się jak baba.

Gość wredota chodzaca
nikim ,,,,,,,,,,,sie znaczy

Gość fkakakak
Załosny to jesteś ze swoim brakiem jaj. To co ona musiałaby takiego zrobić, żebyś ją kopnął w tyłek?

Gość fkakakak
No i wybacz, ale jak ktoś zdradza to zdradzał będzie dalej.

Gość wredota chodzaca
podziwiam twoja "zone" manipulantka ............i byc moze dobrze zrobila ze cie zdradzila bo niewart jestes z tego co czytam zlamanego centa....PANTOFELEK

Gość fkakakak
Odsuń się od niej. Tylko tak zobaczysz czy jej naprawdę zależy.

nie masz szacunku do siebie. czujesz sie brzydki, pewnie chudy z zapadnietą szczurzą klatą i ona cibeie tak pewnie widzi - jak ty sam siebie oceniasz. co qśwa z tego ze tamten wiekszy? jakby ciebie szanowała nigdy by tego nie zrobiła! juz dzis powiedz szmacie by pakowała walichy i spierdalała. ...... ona chce miec męża-kapcia by robic i puszczać sie gdzie chce. jestes załosny - zrób cos po męsku ze swoim zyciem bo bedziesz nie swoje bachory wychowywał, ja pierdole, co za \"facet\" to chyba prowokacja:O

Gość fkakakak
I wiesz co, powiem ci jeszcze jedno, ten jej wyjazd zaraz po ślubie, no wybacz, ale jaką ona ma hierarchię ważności spraw i gdzie ty jesteś na tej liście?????

Gość wredota chodzaca
NIEZOSTAWIAJ JEJ TAK BARDZO SIE KOCHACIE PASUJECIE DO SIEBIE Z TA SWOJA DOSKONALOSCIA JAK 2 KROPLE WODY TY...........pusty ONA..........pusta nic dodac nic ujac

Gość fkakakak
Dokładnie, jesteś typem męża-kapcia, którego można zdradzać na prawo i lewo, potem się przyznawać bez żenady, bo wiadomo, że wybaczy, bo taaaak kocha...

tak a propos wyjazdów, dostałam w czasie studiów dwie propozycję wyjazdu stypendialnego, każda na pół roku - do hiszpanii, i nie pojechałam, bo dla mnie najważniejszy był mój luby

To nie jest prowokacja. Jestem pogubiony. Nie wywaliłem jej, kochałem się z nią po powrocie, także po tym, jak mi już o tym powiedziała. Kiedy pierwszy raz poszliśmy do łóżka, w tym hotelu, nie wiedziałem o niczym jeszcze, czułem tylko, że coś jest nie tak.

Gość wredota chodzaca
ha ha ha hi hi hi smiechu warte

a co czułeś gdy się z nią kochałeś jak juz sie dowiedziałes?

Gość Jesteś wymoczkiem
a nie facetem. Dla Ciebie nie ma ratunku.

powiedz czego oczekujesz, bo my juz wyrazilismy swoje zdanie

Gość i jak sie jedzie na
cudzej spermie? hahahahahah

Teraz już raczej nie mam wątpliwości, ona BĘDZIE TOBĄ MANIPULOWAĆ. Ty się o to prosisz. Mam kolegę, też mówił, ze niewyobraża sobie bycia z inną kobietą niż jego żona, seksu z inną. Teraz po kilkunastu latach, gdy wyrzuciła go za drzwi z jego domu, został alkoholikiem...

Gość lkkkk
To pewnie Twoja pierwsza kobieta. Zdradź ją i opowiedz o tym, zobaczymy jak będzie jej miło

Gość samozycie
Nie napadajcie na niego - on jest tu bo czuje sie zagubiony - nie wie do kogo isc ze swoim cierpieniem - uwazam ze powinnes na jakis czas odejsc od niej i dać sobie i jej czas - obserwuj co ona zrobi by ratowac ten zwiazek i czy zaluje - dopiero podejmiesz decyzje kiedy troche opadna silnie wzburzone emocje. Daj sobie czas na przemyslenie i odgrodz sie od niej na ten moment - niech ona tez przemysli i dotrze do niej co zrobila