Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzydal zastępczy

Nie radzę sobie z tą sytuacją, zupełnie się pogubiłem.

Polecane posty

Gość już zdechłeś
Japonka ja z Ustki;-)

Gość frk-09
Zmieniam zdanie, a przynajmniej przychylam się do opinii, ze to prowokacja. Te zdania sztuczne jak cholera. Hmmmmmmmmmmm... Może rodzi nam się nowy talent :p Tomka już tu nie ma, Andrzej zbyt optymistyczny...

Gość wredota chodzaca
malaga

Śmiejcie się nawet wtedy, kiedy najdą was wątpliwości. Śmiejcie się wtedy, kiedy życie okaże się prowokacją bardziej absurdalną niż moje życie. Śmiejcie się, śmiejcie się patrząc na gruzowisko ludzkich pragnień, na zdychanie ludzkich, choćby i pedalskich, szmatławych ideałów. Niech was ta radość i ten uśmiech nie opuszcza nigdy, nawet wtedy, kiedy zaczniecie się zastanawiać, że kochacie i jesteście kochani przez takich samych jak wy. I w taki sam sposób. Uśmiechnijcie się sami do siebie na myśl, by się wówczas z własnymi przeżyciami podzielić z kimś innym, z kimś podobnym do was.

Gość nie pal wiecej tego świństwa

Gość już zdechłeś
czuje się jak w kościele na kazaniu...

Wszyscy, którzy tu siedzą, robią to albo z nudów, albo mają jakiś problem do rozwiązania.Problem z drugim człowiekiem, z samym sobą, albo samotnością. Nic tak nie podnosi samopoczucia, jak dokopanie innemu, Wyśmianie, wyszydzenie, zmieszanie z błotem.

Nie popadniesz chyba w rozpacz, jeśli nie spełnię twoich oczekiwań? Sam sobie wyssij skąd chcesz i bacz, by ktoś inny cię nie ubiegł. Bo co wtedy zrobisz?

Gość za uzywki
różnego rodzaju możesz trafić do paki,zajebiscie by było gdybyś trafił do mnie jechał byś jęzorem podłogę w swojej celi, a wieczorem załatwiłbym ci inne atrakcje z kumplami.Jak jesteś słodzisusi miał byś powodzenie mmm wyruch...bym cie pierwszy

Za te, które mają znaczki akcyzy nie idzie się do więzienia. Wręcz przeciwnie, powiększa się budżet państwa. Przykro mi, że siedzisz w pierdlu, może na nie nie zasłużyłeś? A może tak, tak jak ja na swój los. Kiedy z niego wyjdziesz, jak myślisz, twoja ukochana nie będzie się zastanawiać nad tym gdzie moczyłeś, albo kto w tobie moczył?

Gość Głos Rozsądku_6
Brzydalu, powinieneś zamknąć kafe i iść na spacer. Wcale nie uważam, że to prowokacja, nie wiem. Sądzę jednak, że przesiadywanie tu i wysłuchiwanie tych obelg od ludzi na takim poziomie intelektualnym i o takiej "kulturze" /vide: Japonka :O, skad sie takie kobiety biorą?/ nie pomoże Tobie w troskach. Zamknij oczy i pomyśl, czy jesteś w stanie wybaczyć tej kobiecie, trzymać ją za rękę i patrzeć w te oczy. Przeglądać się w tym spojrzeniu jak w lustrze. Ja pewnie nie umiałabym. ALE ... nikt nie jest w stanie zmierzyć Twojego uczucia. Być może jest ono na tyle silne, że zachowania, które inni uznają za żałosne, śmieszne czy upokarzające - mieszczą się w ramach tego uczucia. Ona zachowała się w sposób niegodny, zły, okrutny i jedyne co niepokojące, to fakt, że potrafi tak zrobić. Posiada w sobie taką właściwość, brak pewnych barier. Skoro ich nie ma, to w każdym momencie życia może postapić ponownie w ten sposób. Zrób tak, aby każdy dzień, każdy dzwięk telefonu, czy każde jej spoźnienie nie powoowały bólu. Czasem trzeba odejść. Czasem warto zostać. Ufam, że uczynisz słusznie. Powodzenia

Uśmiech z twarzy nie schodzi ci pewnie nawet wtedy, kiedy rozmyślasz o tym co ssa twoja kochana? Może kto i co w niej moczy? Nie. Nie zastanawiasz się, bo przecież tobie się takie coś zdarzyć nie może.

Gość za uzywki
wychodzę jutro,może kiedyś tu wrócę z tobą.. a moczę wszędzie i w tobie też zamoczę!!! kobiety na wolnosci nie posiadam

do głosu rozsądku Gdybym mógł wyjść z domu, to bym wyszedł. Teraz nie mogę tego zrobić. Wydaje mi się, że wiem co robię i dlaczego? Podejrzewam też, że i ty to wiesz.

Gość ja mówię
podetnij sobie żyły lub zawiśnij na sznurze cioto

Gość ja mówię
DOBIJAM I ŻEGNAM!!!

Gość Głos Rozsądku_6
Przyznam, że nie bardzo rozumiem. :) Dlaczego nie możesz wyjść z domu?