Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzydal zastępczy

Nie radzę sobie z tą sytuacją, zupełnie się pogubiłem.

Polecane posty

Gość smutna...............
Dlaczego nam to robisz opisujesz nasze życie...przeczytałam wszytsko co pisałeś jak mogłeś jestem twoją żoną a ty mnie tak obsmarowałeś...wracam do niego bo go KOCHAM a ty się już nie liczysz!!!

Tobie nie przeszkadzało ze on to robił...zresztą teraz tylko jemu na to pozwole

Takie życie....w sumie nigdy nie znaczyłeś tyle dla mnie co on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Byłem tak na wszelki wypadek? Dopóki nie znajdziesz tego właściwego? Na przeczekanie? A słowa i zapewnienia o miłości, padające nawet wtedy, kiedy już z nim sypiałaś?

Muszę kończyć woła mnie będziemy się teraz kochać....ja już jestem taka podniecona...tak go pragne jest cudowny

Gość to chyba jakaś kpina

Już wiem, że dla kobiet nie jestem prawdziwym facetem, tylko jakimś mazgajem, który nie potrafi ani pierdolnąć, ani wypierdolić. Dla facetów też jestem mięczakiem, którego tylko zcwelić można (z braku laku) - to nie jest pedalstwo przypadkiem?

Gość normalka ale pociesze cie
a ja mysle, ze niekoniecznie musi cie zdradzic ponownie, jesli zaluje. NIe czytalam calego topicu, wiec nie wiem czy pisales, ze ma jakies wyrzuty sumienia czy nie

..a ja tak poważnie podeszłam do tematu:Dkoleś nie wyszło Ci tu trochę, ta Twoja prowo nie jest śmieszna, ani nawet wciągająca, weź sobie może lepiej strzep przy jakimś świerszczyku, bo wyraźnie się nudzisz...coś mi się wydaje, że albo za chwilę będziesz gadał tu sam ze sobą, albo zajmą się tobą podszywacze i tego ci zyczę 🖐️

Nie wiem czy żałuje. Obraziła się na mnie kiedy nazwałem to, co robiła kurewstwem. Powiedziała też, że go nie kocha i nie kochała - tak stwierdziła pierwszego dnia po przyjeździe.

ok dobra powiem prawde. uwielbiam slizgac sie na cudzej spermie. ten temat byl tylko po to zeby zyskac od was akceptacje dla tego czynu. wstydze sie tego.