Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sol Angelica Czarownica

Czy podejmujac decyzje o slubie wie sie ze to na pewno ta/ten jedyny?

Polecane posty

Gość co za bzdury ludzie
jasne teraz beda sobie slodzic, zalosne jestescie zalozcie sobie klub "niedowartosciowanych" i prawcie sobie jakie to jestescie madre buhahaha

Gość Debb
ciekawe co powiedzialby Misio, gdyby mu dac szanse wypowiedzenia sie calkowicie szczerze..zycze jego partnerce aby i on nigdy nie mial watpliwosci..tylko ze facet niestety patrzy na zwiazek troszke inaczej niz my kobiety...

wydaje mi się, że nie wiesz czym jest szacuek do drugiej osoby, a osoba która tego nie wie, nie może kochac...bo miłośc to poszanowanie...współczuję Ci... i Miskowi, jeśli w taki sam sposób z Nim rozmawiasz, a jesli nie, to powiedz, czemu na nas naskakujesz?

a moze sama \"co za bzdury...\" potrzebujesz takiego klubu bo sie czujesz niedowartosciowana, co? moze twoj super misiu nie daje ci poczucia wlasnej wartosci? Noelia - jakkolwiek to zabrzmi - ja wiem ze to MY mamy racje :] teraz juz wiem i juz nie mam watpliwosci...

bez obrazy, ale nie przypominasz osoby kochającej tylko jakiegos cyborga, egzekwujacego zasady wczesniej sutalone, i działającego automatycznie, według chematów...nie chcę takiego szczęscia....

Gość co za bzdury ludzie
moj mis jest obok i mowi ze dokladnie sie zgadza z kazdym napisanym przezmnie pojedynczym slowem, i co zatkalo??? nie potrzebuje klubu bo moj mis mnie komplementuje od rana do nocy, ale wy mi zazdroscicie bo inaczej tego nie da sie ujac chyba

Gość co za bzdury ludzie
sama jestes cyborgiem noelia milosc to patrzec w tym samym kierunku - a wy chcecie patrzec w innych!!!

hehe tak, i jest wam tak idealnie i siedzicie o tej porze na forum Mis i Ty przy komputerze, razem, jeszcze raz dziekuje za takie szczęście..

Gość co za bzdury ludzie
chyba posmiac to sie mozesz jak patrzysz w lusterko buhahaha

kiedy ja wieczorem jestem z Misiem wole np nieidealne inne rozrywki, niz gapienie się w forum i gadanie głupot:] sol teraz juz jestem pewna, że wole tysiąc rozterek niz idealny wieczór przed komputerem...:P:P

Gość co za bzdury ludzie
komputer to tak tylko na chwile wlaczony bo tak to robimy duzo innych ciekawszych rzeczy, juz ty sie nie boj noelia sol-tak tak smiej sie z siebie buhaha

Gość Debb
ale chodzi mi o wypowiedz Misia gdy Ty tego nie widzisz..mam wrazenie po Twojej wypowiedzi ze on jest jak taka pacynka na rece..Ty piszesz: ale sie kochamy no nie?? a on odpowiada, jakbys kiwala tylko raczka, albo pociagala za sznureczki: tak kochanie, kocham Cie i zawsze masz racje...i kiwa ta swoja biedna glowka, w ktorej nie zachodza zadne procesy, bo Ty myslisz za Was dwoje...

Gość pantofel pantofel
ten Mis to pantofel a Ty bajkopisarka, czytam to od dłuzszego czasu i jest tak słodko - obłudnie, że szok...

Gość LITOSCI
PEWNIE ZE TEGO SIE NIE WIE.!!!!mUSISZ SIE ZAPYTAC BABCI.

Gość co za bzdury ludzie
debb najwyrazniej sama masz niemyslacego samodzielnie misia zatkaloby was gdybym wam cos o nim powiedziala wiec nie osadzajcie pochopnie

Gość co za bzdury ludzie
litosci zapytaj babci sama wymagasz litosci z takim komentarzem buhaha

Misiu tez popiera twoje wybuchy złości..bo złośc, przez Ciebie przemawia, pewnie Cie teraz głaszcze..idźcie Misie spać:]

Gość co za bzdury ludzie
sam jestes pantofel i nawet masz taki nick, przynajmniej sie nie kryjesz z tym

Gość pantofel pantofel
to bardziej hołd dla Misia niz mój nick, no ale spoko:P:P hahaha...za to Ty kryjesz sie ze wszytskim!!!

sol...co tam tak w ogóle?? rozumiem, że trzyma Cie przy otwartych oczach ta pasjonująca rozmowa, ale poza tym?? ile jestes ze swoim??pewnie gdzies pisałaś, ale mogłam przegapić:}

Gość Debb
Wiesz, ja przede wszystkim nie mam Misia, tylko doroslego mezczyzne, nie okreslam tak dojrzalego czlowieka, ktory nawet nie wyglada jak misio ;) takie okreslenia (no powiedzmy prawie takie) zostawiam na nasze spotkania we dwoje a nie wypisuje tutaj dla uciechy kafeterianek :) Ja nie mam ani czasu ani ochoty za nikogo myslec, dlatego tez nie napisalam ani slowa za mojego meza, nie mam pojecia co siedzi mu w glowie, bo nawet nie do konca wiem co jest w mojej. :D

Gość diabllod
co za bzdury ludzie-- sory ale mam wrazenie ze masz jakis uraz.... co ty nie bylo ani jednej nawet malej sprzeczki miedzy wami.... nie rob z siebie posmiewiska i zmykaj spac... pewnie masz13 lat niw mozesz spac i przepisujesz bajki... ty jestes najpiekniejsza chciala bym cie zobaczyc....BLAZEN HAHAHAHAHAHAHAHAH