Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sol Angelica Czarownica

Czy podejmujac decyzje o slubie wie sie ze to na pewno ta/ten jedyny?

Polecane posty

Twoje zeznania \'bzdury\' cos nie trzymają sie kupy, przed chwila mówiłaś , że włączyłas kompa na chwilę, bo tak to robicie ciekawsze, rzeczy, teraz okazuje się że mis jest zmęcony..faktycznie...hehe na pewno pasjonowałabym sie związkiem, w którym facet wieczorem powiedziałby mi , że jest zmęczony....:|

Gość co za bzdury ludzie
no to pozwol debb ze sie z toba nie zgodze, ja uwazam i nie tylko ja ze jednak prezes to jest ktos!!! prezes to synonim osoby sukcesu

Gość stopwariatom
nie lubicie czarnuchiow...o boze, jestes nienormalna dziewucho!!! nic ty sama wszystko razem, kurwa moze macie jedna kieszen ale mozgu zero ...on tez jest jakis nienormalny ze wogole chce z toba byc...co seks robi z ludzi...fuj!!!

Gość diabllod
STUDIA HAHAHAHA MOJA CORKA LEPSZE ZDANIE NAPISZE TROSZECZKE PUSTA JESTES - BZDURA-

Gość co za bzdury ludzie
jesli utrzymujecie taki poziom rozmowy to... zegnam i nie bede sie wam z niczego tlumaczyc bo nie musze, ja jestem szczesliwa i nie musze tego nikomu udowadniac, a wy jestescie zalosne i tyle, nie chce mi sie juz z wami gadac - naprawde nie warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Debb
no jesli jestes starsza niz powiedzmy 22-23 lata to w takim razie wspolczuje inteligencji...mlodym mozna wiele wybaczyc - szalone pomysly, zycie z dnia na dzien ale glupoty...nigdy!!

tak tak..za to twoj swposob wypowiadania sie jasnieje inteligencja i obyciem..brawo:]

Gość diabllod
TY JESTES ZALOSNA TY WSZYSTKIM CHCESZ WMOWIC ZE JESTES SZCESLIWA MY TYLKO CHCEMY ISC SPAC ZDOBRYM HUMOREM DLA TEGO PISZEMY Z TOBA :):):)

Gość Debb
och niestety w dzisiejszych czasach prezes to synonim kretactwa, szemranych interesow i kupy brudnej i czesto nie swojej gotowki...

Gość diabllod
DOBRANOC bzdura HAHAHAHA

diabllod:]zastanwiam się, co trzeba mieć w głowie, żeby wymyslac takie głupoty:]gdyby to jeszcze był żart, ale ona sie chyba wściekała strasznie wnioskując po jej wypowiedziach:|masakra:]

Debb najczęściej tak...ale tez niekoniecznie...chociaż ...nie wiem...w każdym razie może On jest prezesem jednosobowej firmy??...:]w której sam siebie zatrudnia:]więc mogła miec rację:]

Gość diabllod
Debb hahaha uwazaj bo prezes prezesa zna i polecisz z pracy a te to jeszce za granicy to wiez duze wplywa ma:)

Gość stopwariatom
jaka ona szczesliwa...doi kase to i pewnie ze nie narzeka...ciekawe skad ta jej pewnosc ze po studiach dostanie swietna przce ze zarobi krocie i mu odda wszystko...jak wogole dostanie to za 800 zl ...chociaz...pewnie!! olsnilo mnie na pewno bedzie pracowala u niego w firmie..rany ...porazka...

no własnie..... nie mówcie hop...ja bez tego jestem szczęsliwa:]wole miec troche oleju w głowie niz prezesa w łóżku:]

Gość Debb
wiem ze nie wszyscy tacy sa, mowie tylko o opini pokutujacej teraz w spoleczenstwie, a jesli nasza kolezanka ulubiona miala na mysli tak jak napisalas fime jednoosobowa to mowcie od dzisiaj do mnie prezes ;)

Gość diabllod
tak jak juz wczesniej pisalam rodzice nie pilnuja swoich pociech a te siedza przy komputerze w nocy i pisze taki BZDURY(haha) ale moze to dobrze chciasz po cieszkim dniu troche smiech nie zaszkodzi

Gość diabllod
do noelia

dokładnie:]ja tez byłam prezesem:P hehe jeju, powinnam sobie to wpisac w papiery:P??

Gość Debb
tak powinnas zrobic:) napisze Ci referencje i juz jestesmy kims :) Pani prezes, zapraszam na kawe :)

diabllod, ze mnie rodzice nie pilnują??:P juz chwilę temu przestali to fakt:]

Debb, nie pomyslałam!!.i ja mówiłam, że mam olej w łepetynie:P:Phehehe

Gość diabllod
NIE :) TO BYLA ODO NA TO CO NAPISALAS WCZESNIEJ:) DO NIE

Gość diabllod
:)

Gość diabllod
DOBRANOC:)

jejku, i nasz stymulatoek dobrego nastroju poszedł spać:P co tu robić?? sennie się zrobiło:P