Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sol Angelica Czarownica

Czy podejmujac decyzje o slubie wie sie ze to na pewno ta/ten jedyny?

Polecane posty

Gość Debb
chyba jestem tu jednak najstarsza...widze ze strasznie czasem przymulam ;) ale co tam, wazne ze kocham kogos i ktos kocha mnie :)

Debb...to najpewniej zły znak...a tak powaznie jej sie chyba nie da nic wytłumaczyc. z reszta juz nawet nie próbuje, ona reaguje agresja na każde nasze słowo:|

Gość Debb
zly zly :) chyba ide po papiery rozwodowe..nie ma co ryzykowac ze nam sie uda;)

Gość co za bzdury ludzie
ale na mnie naskakujecie tu wszystkie, czemu? ja chcialam dobrze, czy to jest zle ze jestem szczesliwa? o co wam chodzi?

Gość diabllod
blazen poszedl spac hahaha szacunek dziewczyny macie racje.... trzeba zwracac sie do osob ktore posmakowaly juz zycia wiem to z wlasnego doswiadczenia....

Gość co za bzdury ludzie
powiem wam na koniec ze... moj misiu jest prezesem duzej firmy zagranicznej, duzo i ciezko pracuje ale za to mozemy sobie na wiele pozwolic - cos za cos i moze dlatego wlasnie nawet nie mamy czasu na klotnie, on chce relaksu z dala od pracy a ja sie ciesze misiem ale pewnie mi zaraz powiecie ze bajki pisze, a taka prawda i co?

Gość diabllod
a jadnak nie...

Debb...tak bądx przezorna, jak miałas wątpliwości:P dobranoc sol:] ja czytam książkę..i jestem w zmoim facetem rok i siedem miesięcy!!!:]od sylwestra czy tez nowego roku, jak kto woli:]

Gość Debb
nikt na Ciebie nie naskakuje, to raczej Ty atakujesz tu wszystkich...ja, choc sama nie mialam watpliwosci (moze to przejsciowe ale poki co nie mam ich nadal) nie potepiam, nie pouczam, nie medrkuje, ze moje najlepsze, najmadrzejsze naj naj..jeden ma takie emocje drugi takie...ja mam silny charakter i moze wiele z przemyslen po prostu nie nazwalabym wahaniem...a Sol moze mysli o tych samych sprawach co ja i odbiera to jako watpliwosc...?ktorz to wie..jestes w stanie wejsc do psychiki innych???

Gość diabllod
cos za cos hahaha material sie znalazl dla tego cicho siedzisz po ci kasa sypie poczekaj jak przestanie to robic hahahah w tedy beda awantury hahaha

co za bzdury..pewnie znowu głupoty gadasz...swoja droga ja tak powazny facet prezes zagranicznej firmy(zakładam, że nie może nim byc jakis dzieciak, chociaż:P)może byc z takim dzieciakiem jak TY?? to dopiero intrygujące...i prezez zagarnicznej firmy sprawdza opinie forumowiczek na kafe:]bosssko:]

Gość Debb
ktorz..no niezla jestem...robie backspace i pisze ktoz ;)

Gość diabllod
dzidzia poszla lulu :) ??????

Gość diabllod
co za bzdury hahahahaha ty jestes jedna wielka bzdura LUDZIE co sie dzieje dzieci rodzicow nie maja czy co? nikt nie pilnuje swoich pociech juz po 19

Gość co za bzdury ludzie
diabllod sama jestes dzidzia a moze nawet dopiero zarodek buhaha jestescie zalosne wszystkie i zazdrosne i macie beznadziejne zwiazki pewnie ja nie mysle o jego kasie bo sama robie super studia i bede niedlugo sama supe zarabiala, zreszta juz bym mogla raz mnie facet zaczepil czy nie chce byc modelka, ale ja sie szanuje i nie chce i bede pracowala glowa a nie cialem!!!!!!!!!

Gość Debb
nie no ja sie posikalam a wy dziewczynki???czyli faktycznie lalucha i podstarzaly pan prezes...zenada...ale i smiechu kupa!!!

Gość diabllod
UWAGA!!! kobiety prezes prezesa zna jeszcze z pracy polecimy:):):)

Gość co za bzdury ludzie
a ty noelia myslisz ze jestes dowcipna - on niczego nie musi egzekwowac, my sie dogadujemy zawsze tak ze obje chcemy, nikt niczego nie egzekwuje bo nic na sile, pewnie ty musisz sama od niego zawsze egzekwowac buhahaha

Gość diabllod
skacz na drobne sie rozmieniac -bzdura- w moich oczach jestes materialna dziwka zwykla

Gość co za bzdury ludzie
ha ha ha juz widze jak ty umiesz ksiazke czytac, tylko tu udajesz przed nami taka niby madra a te wasze ciagle podsmiechujki swiadcza o waszej zazdrosci - spojrzcie prawdzie w oczy chcialybyscie byc w mojej skorze i zyc moim zyciem, trzeba sobie na to zapracowac!!!!