Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZYKRO JEJ SIE ZROBILO

CZY MA KTÓRAŚ Z WAS FACETA KTÓRY NIE OGLĄDA SIE ZA SLICZNYMI LASKAMI?

Polecane posty

Gość PRZYKRO JEJ SIE ZROBILO

nie ma takiego raczej:(

Gość miya
szczerze mowiac jak jest naprawde ladna dzieczyna to i ja sie obejrze ;p

Gość wiec takk
ja zapobiegawczo ogladam sie za fajnymi kolesiami ;) wtedy moj facet patrzy tylko na mnie :D

Moj nie.Nie ma na to czasu. Zresztą w pracy ma tyle humorzastych bab że mu się niedobrze robi.

Gość ehhhhhhhh
Mój się nie ogląda.

Gość do zalozycielki
moj ogląda sie tylko za 40stkami,a ma 30 lat:(

Gość lepiej jak się ogląda
za kobietami niz za facetami

Gość bukaa
Mój się nie ogląda, a jak mu jakąś pokażę, to twierdzi, że za chuda

Gość tanga
a moj sie oglada i mi robi przykrosc juz niemam sil z tym walczyc i se dalam spoluj olewa to a niech sie gapi przeciez mu gal nie wylupie chodz nie raz mi to chodzi po glowie

każdy normalny facet, oglada się za ładnymi kobietami, u nich jest to odruch niekontrolowany, oni to po prostu w sobie mają. Czasem nawet ja się łapię na tym, że jak przechodzi przystojny facet to choc nie wypada kobiecie to sie obejrze, i robię to nieświadomie. zresztą czemu ma służyc ten topik??

ja sie tez oglądam za dziewczynami, bo fajnych facetów niestety nie widzę, a nawet gdyby sie taki znalazł to dawno zajety...

Gość pfirsich
Moj sie oglada tylko za tymi orginalnie ubranymi i sam mi pokazuje jak fajnie wyglada ta czy inna.. Wiec to nie regula

Gość DEDEDSDE
KASIENKA ALE MASZ GRUBE DZIECKO WAZY AZ 3410 KG!!!HEHE W STOPCE MASZ NAPISANE.. 3 TYSIACE KILOGRAMOW TO NIE MAłO HEHEHE

Gość tanga
to ja wole faceta nienormalnego.......

Gość smutna29
witajcie,mój mąz niestety też ciągle sie gapi na baby, zadnej nie przepusci,zwłaszcza na te z duzym biustem,walczę z tym juz 8 lat i na nic to, czasem jest to nawet niebezpieczne jak prowadzi auto to sie gapi niemiłosiernie,wiec co zrobic, ja sie tez gapie razem z nim na laski, bo facetów jakoś nie widze na których by mozna oko zawiesic :(, ale nawet nie mam takiej potrzeby.To jego gapienie jednak cały czas sprawia mi przykrosc...:(

Mój się nie ogląda. Nie ma czasu, na światłach jak stoimy to patrzy na mnie :) Raz taki zapatrzony był na mnie, że na czerwonym przejechaliśmy :D Jak w knajpie sidzimy to też tylko na mnie patrzy, reszta może nie istnieć. Patrzy czy zjadłam, jak nie to mi coś dołoży albo posmaruje bułeczkę czy dołoży sałatki. Nawet jak są jego koledzy to nie chce mu sie z nimi gadac bo ja jestem. Czasem wydaje mi się, że nawet jest to niegrzeczne, ale oni chyba przyzwyczajeni. On wogóle jest kochany :) ❤️

Gość tanga
aha moj tez taki byl ale po 2 latach zwiazku juz mi tak czesto w oczy jak dawniej nie zaglada

Pariss ale masz sie fajnie, ja tak nigdy nie miałam, a podobno brzydka nie jestem, chyba nie trafiłam na tego co trzeba... :(

moj sie nie ogląda a przynajmniej ja tego nie widze... w gruncie rzeczy czego oczy nie widzą tego sercu nie zal... czesto mowi mi ze nie ma ladnijszej dziewczyny i czesto tez sie zdarza ze krytykuje nawet te naprawde ladne dziewczyny zeby mi tylko nei podpasc heheh reasumując TAK POWINNO BYC!! PS ktora dziewczyna nie oglada sie za przystojnymi facetami?? chyba nie ma takiej, no chyba ze o odmiennej orientacjii homoseksualnej. Pozdrowionka

Gość Skorpionica5978954
moj sie nie oglada :D a jak ja zwroce mu uwage na ktoras, ktora zwroci moja uwage, bo juz predzej tak bywa, to mowi, ze mu sie nie podoba, bo ma cos tam :P i wogole mowi, ze ja jestem najdoskonalsza itd... ehh:)

No fajnie fajnie, ale to początki więc nie wiem jak będzie dalej. Narazie jest super! Cały czas pyta czy jestem głodna, czy chce to czy tamto? Czy spacer czy kawka. W hotelu jak byliśmy to wszyscy na nas patrzyli, jak mi talerzyk do śniadania podawał, pytał czy to czy tamto? Nałożył. Kawę przyniósł. Za kazdym razem buzi. Och! A do banku to mnie zabrał prosto z plaży i nie było ważne, ze miałam plażową sukienkę i byłam tłusta od olejku - mam jechac i koniec. Sam się opalał w cieniu obok chociaż tego nie lubi :) Ma jeden minus tylko. Pali papierosy i to dużo :( Szkoda mi jego zdrowia, bo sama to juz sie przyzwyczaiłam. Ma niestety stresującą pracę i tym to tłumaczy.

podejrzewam ze nie ma takich;] za to ja ogladam sie za facetami przystojnymi;)

Moj ex sie nie ogladal. Moj obecny tez nie. Patrzec pewnie patrza na inne babki (sama sobie lubie popatrzec na ladna kobiete :)), ale nie robia tego nachalnie. I jest git. Dla mnie facet, ktory sie slini na widok babek na ulicy poprostu nie ma klasy.

Gość angelina ma takie małe
PARRISSS JA MIALAM TO SAMO NA POCZATKU CO TY A TERAZ JUZ CZAR PRYSŁ:(

Gość Hehhhhhhhhhh
Moj sie nie oglada:D:D:D:D