Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ann_

Nie dosc ze mordowali to jeszcze oczekuja nagrody- NIEMCY

Polecane posty

ja nie nazwalam wszystkich pijakami! ktos napisal ze niemcy pija piwo na oktoberfest- no i co z tego?! niech sobie pija, polacy tez duzo pija i dlatego to napisalam!!popatrzecie na siebie a pozniej oceniajcie innych

Gość observerwer
to wyżej oczywiście odnosi się do postu pustaczka z godziny 11:38:)

Ja napisze tak: Mieszkam w Niemczech od 2 lat, poprostu tak sie ułożyło, mamy tu z mężem (też Polakiem) pracę i na pewno lepsze możliwości niż w Polsce. Znam wielu niemców, naprawde miłych, ale znam też zarozumiałych niemieckich bufonów, którzy uważają się za pępek świata. Wiele niemców nienawidzi Hitlera tak samo jak my polacy, bo tez wyrządził im wiele krzywd. Mimo wszystko niemcy są krajem który nie cieszy się wielką sympatią na świecie, mało tego każdy wie że wzbogacili się przede wszystkim dzięki łupom wojennym, kradli co popadło i tego nikt już nie zmieni. Zawsze byli cwaniakami i kombinatorami i tak jestdo dzisiaj. Takie jest moje zdanie pomimo tego że tu mieszkam.

Gość a co ma do tego
no ale co te tatuaze z gr krwi maja do tego wszystkiego? bo mnie to zainteresowalo

fajna madchen to Ty istotnie bardzo mało wiesz o historii drugiej wojny światowej.

mlodzi niemcy nie znosza nas?! no chyba cie juz calkowicie pogielo! duzo czasu spedzam z niemcami w moim wieku i ani razu nie odczulam jakiejs nienawisci, nigdy nie odczulam ze oni czuja sie lepsi ( osoby starsze tak ale nie mlodziez), mlodzi niemcy zazwyczaj sa mili i jak sie przedstawiam jako polka to nie zmieniaja jakos nastawienia do mnie wiec nie wiem co ty masz za doswiadczenie... moze sama jestes wredna i dlatego?

Gość oczy sarnie inne
no właśnie że nie masz bo to nie są argumenty tylko manipulowanie faktami nie wiesz o czym mowisz nie masz wiedzy nie znasz historii stosunków polsko-niemieckich POLSKIE WINY WOBEC NIEMIEC SĄ PYŁKIEM WOBEC OGROMU ZBRODNI NIEMCÓW DOKONANYCH NA POLAKACH. Tak Ci to trudno pojąć. A to jest tak oczywiste. Nie ma tu równowagi.

Gość observerwer
11:10 cyt: " po co ty tu piszesz'? zazdroscisz ze maja tyle wolnego i tak malo pracuja?!a co do pijanstwa i kultury to przynajmniej oni maja oktoberfest a nie tak jak w polsce wszyscy pija na potege i kradna!!" głupia siksa jesteś i tyle, szkoda prądu na rozmowę z tobą🖐️

ja nie ejstem patriotka i nigdy nia nie bylam i nie bede... uwazam ze polska to jest jeden z najbardziej zacofanych i najglupszych krajow, zreszta ktory kraj po wojnie ktora czesciowo wygrywa traci duzo ziem?! bo chyba sie bogaci o nowe ziemie, czyz nie?! zreszta niech sobie niemcy kombinuja i zabieraja polaczkom to co do nich nalezy, polacy tez nie sa bez winy a umieja tylko kwiczyc ze oni biedni, itp... moze warto docenic to co sie ma a nie to co by sie chcialo miec

Gość a co ma do tego
oj mädchen mödchen to nie bylo potrzebne... ale mnie nadal te tatuaze interesuja...

Gość oczy sarnie inne
Podejrzewam, że lubią Cię za ten Twój stosunek do swojego pochodzenia :D Jestem Polka ale uważam Polskę za byle co.. Tak to się może podobać :O Aż przykro się robi. Na szczęście jest nas trochę rozumncych :) pozdrawiam!

Gość a co ma do tego
dany napisz o tym cos wiecje, ja mieszkam tez w niemczech, ale sie nie wypowiadam w temacie, ale te tatuaze to sa interesujace... kto je mial??

\" ja nie ejstem patriotka i nigdy nia nie bylam i nie bede... uwazam ze polska to jest jeden z najbardziej zacofanych i najglupszych krajow, zreszta ktory kraj po wojnie ktora czesciowo wygrywa traci duzo ziem?! bo chyba sie bogaci o nowe ziemie, czyz nie?! zreszta niech sobie niemcy kombinuja i zabieraja polaczkom to co do nich nalezy, polacy tez nie sa bez winy a umieja tylko kwiczyc ze oni biedni, itp... moze warto docenic to co sie ma a nie to co by sie chcialo miec \" niestety, to co napisałaś świadczy tylko o Tobie. cóż... wiesz coś o bitwie pod Wiedniem z roku 1683 ? jeśli nie, to powiem Ci tylko tyle że Niemcy powinni do dzisiaj Polakom dziękować że to oni nie są krajem \"zacofanym\" \"najgłupszy kraj\" nie no, żenada, dziewczyno nie znać historii to być zawsze dzieckiem :-O

Gość oczy sarnie inne
Aha... Tatuaze z grupą krwi pod pachą mieli ss-mani o to chodziło

dalej kwiczcie jak swinie i placzczie ze niemcy taka szkode wam zrobili, ze rabowali, itp... zalosni jestescie!!wam nikt nic nie ukradl wiec co wy sie odzywacie?! to ze wam rodzine obrabowano-to nie byl wasz dorobek wiec to nie wasza sprawa

Gość oczy sarnie inne
golenie to mało ;)

Gość oczy sarnie inne
Dobytek naszych dziadków to nie nasza sprawa :D a kurwa czyja???

Gość a co ma do tego
mädchen sie troche podniecila za bardzo, powinna najpierw ochlonac... ale sanie oczy napisal(a), ze ssmani - prawde napisala?

nie jestem zniemczona, jak napisalam uwazam ze niemcy wyrzadzili wielka krzywde polakom, itp... ale podejscie do dzisiejszych niemcow to zupelnie inna sprawa!!

Gość oczy sarnie inne
Tak mieli sprawdź sobie w necie napewno znajdziesz

to jesr sprawa waszych dziadkow a nie waszej osoby!! to oni to stracili, oni na to cale zycie pracowali a nie wy! bo najlepiej siedziec na dupie i odziedziczyc majatek po dziadkach ktorzy zapierdalali w waszym wieku

Gość a ja wam musze powiedzicze
takich tematow nie powinno sie juz poruszac, ludzie kochani zastanowcie sie . Po co wyciagac takie przeterminowane sprawy, czy nie mozna zyc przyszloscia a nie przeszloscia! Kazdy kraj ma cos za soba ale nie nam teraz oskarzac... co by bylo ... gdyby..... Kochani Polacy Zastanowmy sie zanim zaczynamy zagladac na forum!! Pozdrawiam i zycze wszystkim duzo optymizmu i patrzmy w przyszlosc a nie w przeszlosc!!!!!!!!!!!!!

Gość koleś z lasu
idę przeczyścic visa ;)