Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*qrcze*

luźne dziewczyny.....wiedziałam !!!!!

Polecane posty

zresztą nie idę w ciemno jego fote widziałam nawet w plażomajtkach :P

:D:D:D:D:D właśnie to ty sie dołaczasz , a nie my... prawo pierwszeństwa po naszej stronie... plażomajtki.. :D:D:D:D:D:D a ciebie z butelką między nogami :D:D:D:D

A co to ma za znaczenie długo czy krótko, czas na kafe jest niewymierny. qrcze Ty mu wiernośc a on na urlop. Ale nie wchodzę w sfery wawiaka.

jaka mam pewnosc ze sie potem moje foty po forach warlac nie beda??:P Alex ma racje daj sie poznać i zachwyc nas ;) rozmiar 41 to nie argument ;):P

nooo odrazu widac zmiane tonacji ;) podoba mi się :):):) masz na to kwadrans bo potem z blublą wychodzimy z kafeee;)

Cały czas mnie poznajecie, jestem arogancki, obrażam się często, krytykuję, a w dodatku jestem zboczony..... o luzach itp. moge gawędzić bez końca.

dobra wrócimy do tematu jutro... moooże coś ci sie uda wskurać.. ale nie obiecuje.. miłego popołudnia.... u mnie dla odmiany leje jak diabli...przed chwilą był skwar, jak boga kocham..

alex-sam na sam!! i wykorzystaj to dobrze, pamietaj jest starszy i doświadczony facet.. :P

Alex musisz kolege urobić a my jutro niezły placuszek z tego upieczemy ;):P

i dobrze trafiłaś idziesz w ręce doswiadczonego faceta!! my nie miałyśmy takiego szczęścia... dostałyśmy młodych ... kiedy to było..ech..

Krytyk Ty tez na urlop??😭 oni sie nad nami znecają 😭 słomiane z nas wdówki bedą :) to moze i dobrze ;):P Moze się znajdzie chętny na zbałamucenie??? hallloooo!!!1 jest tam ktoś??:P