Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopiec czy dziewczynka

chłopiec czy dziewczynka?

Polecane posty

Gość chłopiec czy dziewczynka

Czy to prawda że upodobania smakowe w czasie ciąży mogą podpowiedzieć płeć dziecka? ;)

podobno tak jak słodkie to dziewczynka a jak słone kwaśne to chłopczyk no u mnie tak jest że ja wole słone, pikantne , kwaśne i spodziewam sie synka

EEE tam,moja bratowa wcina z wielką pychota ogorki kiszone w trakcie ciąży i urodziła córcie. :)

No niby tak,alee to niedokonca się sprawdza.Podałam przyklad np: bratowej i się nie sprawdzilo bo ma core.Już 4 letnią pannice. :)

barszcz biały, ogórki w kazdej postaci czy to kiszone czy konserwowe, Piwo(starałam sie unikac bo to alkohol;) wszystko co słone...ZERO SLODKOSCI!!!! mam synka:)

Gość dajcie jeszcze swoje doświadcz
enia

Gość jot x
ja zajadalam żelki, i to tyle ze slodkosci. Dopiero teraz kiedy jestem w 9mc mam ochote na slodycze. Ma byc dziewczynka. Natomiast ksztalt brzucha mam inny. Przy synach mialam taki rozlany i pepek byl wklesly. A teraz mam szpiczasty i pempek wystajacy:)

ja mam strasną ochotę na batony czekoladowe.. pieroty, bajeczne, ale również ciągnie mnei do sosów słodko-kwaśnych... do ostrych chipsów... i innych pikantnych rzeczy ... ogórków nei licze bo na ogórki zawsze mam chęć o tej porze lata ... potrafiłam usiąśc i zjesc z 5 na raz bez niczego ... a wcale nie byłam jeszcze wtedyy w ciąży ... no narazie niewiem czy to będzie chłopak czy dziewczynka bo niechce się ujawnić :)

Gość mamusia Kubusia
Jadłam Pikantnie i megakwaśno, mimo że przed ciążą byłam uzależniona od słodkości, mam synka, w moim przypadku sprawdziło się

kinsky hehe to nosisz w brzuchu wstydnisia/e że nie chce pokazac c mam między nozkami hehe :) Niewazne jaka płeć,wazne ze zdrowe.:D

Gość hania_30
a ja znowu slyszalam,ze jak jest ochota na kwasne to dziewczynka, a jak na slodkie to chlopak:)

Gość hania_30
Ja mam tak jak Paulka 123, od samego poczatku pije litrami sok pomaranczowy, wole kwasne rzeczy, jak kapuste kiszona i sledzie, a mam wstret do slodyczy-no i usg juz 2 razy potwierdzilo corcie.

Gość a mnie sie chce
kwasnego i slodkiego na raz - ogorki kiszone i czekolada tez... a co bedzie to nie wiemy, bo nie chcemy :)

Gość hania_30
do Myszka 24-a ja mam tez spiczasty brzuszek i jesli wierzyc lekarzowi to bedzie dziewczynka:)

Gość sedgfawg
http://www.jolmys.webpark.pl/ Nie mam zielonego pojęcia na czym to polega i czy sprawdza się w 100 % ale jak obliczalam płeć w rodzinie albo u koleżanek,które urodziły to cholera zawsze sie zgadza!Zobaczcie u Was,bo nie chce mi się wierzyć..i napiszcie co wyszło :)

Gość upupupupupupupup

Gość sedgfawg
no qrka! Jak to mozliwe????

u mnie upodobania smakowe zgadzaly sie od samego poczatku moglam jesc tylko i wylacznie kwasne i ostre, za to na widok i zapach slodkiego gnalo mnie do wc :-o do tego czulam od poczatku ze to bedzie syn, nie wiem czemu ale bylam pewna prawie na 100% wtedy :-P