aniaminka 0 Napisano Sierpień 18, 2007 hej, a czemu tu się nic nei pisze/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 hej, dzisiaj rozsylam link do strony zresztą Wy już może to widziałyscie, bo znalazłam to u lemonkowej na topiku http://www.rawreform.com/content/view/18/30/ tam są min. jej fotki, gdzie schudła z 130 kg do 62 , warto zobaczyc wiem, ze moze Was bezpośrednio to nie dotyczy, ale jest pokazane, w jakim stopniu mozna zmienić swoje życie musi się tylko zapalić w człowieku taka iskra, która wznieci cała motywację i chęć do zycia lecę na poranną herbatkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kipka Napisano Sierpień 19, 2007 czy wam tez po wieczornym obzarstwie odbija sie na drugi dzien siarka? zwyklym zgnilym jajem ? przeraza mnie to ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Raczej się nie da Napisano Sierpień 19, 2007 i po co się katować? Życie takie krótkie. http://www.naturella-fotokonkurs.pl/index.php?id=showgallery&sh=19329&pg=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewerty Napisano Sierpień 19, 2007 kipka- tak tak, okropne to jest ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewerty Napisano Sierpień 19, 2007 oblesne to zdjecie z papugami ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beznadziejna i tłusta 0 Napisano Sierpień 19, 2007 aniaminka, właśnie wróciłam z wyjazdu i jestem. O 19 zasiadam na pojazd, niestety nie będę mogła już dzisiaj zdać relacji, bo mój ojciec będzie robił zaraz ważną pracę na komputerze i mnie nie wpuści, dlatego jestem teraz i tylko na chwilkę. Relację z wyjazdu i z dzisiejszej jazdy rowerkiem zdam wieczorem lub jutro. Zasiadam o 19 i dłużej niż 20 minut dzisiaj jeździć nie będę. 3mam kciuki za Ciebie.. Zaległości z czytaniem nadrobię jutro, bo widzę że jest co czytać. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus__23 0 Napisano Sierpień 19, 2007 ja tez jestem..wyjelam hula hop, bede krecic do pol godzinki gora, bo jutro na 5.30 do roboty...dzis bylam u koezanki, u niej kiepsko, przez co mam jeszcze wiekszego dola..odezwe sie albo jescze dzis wieczorem albo jutro po pracy okolo 15...pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 heloł- fajnie,że jesteś a ja się spóźniłam bo bylam w sklepie ale jak Ty jesteś to ja też już wskakuję na rowerek i też 20 minut oki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 dziewczyny- ojej aguś, też fajnie, że jestes słuchajcie- ha ha ha to całe 7 minut ćwiczyłam-- kalorii 50- ha ha nie no, ja rowerka nie lubie i sie zmęczyłam, sluchajcie, bo nie ćwicze i poza tym, ile ja wazę ale tak- wnioski- jutro bedzie dlużej, a dziś jeszcze wyjmę step i za poćwiczę- na stepie wychodzi mi lepiej ten rower niewygodny i mnie nudzi, a może powinnam sobie muzykę naszykowac? pomogłoby nie ma co- jeszcze idę chociaż na 5 minut, bo wstyd :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 no dobra, dziś porazka, ale wazne,ze jesteśmy i się zaczęło jesli Wy dałyście radę, to super, a ja jeszcze wejdę na step, jak się ściemnie wezmę go na dwór i puszczę muzykę z okna kurcze, nawet nie wiedziałam, ze taka niesprawna jestem- rok temu biegałam to mam nadzieje, ze jutro bedziecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 ty, jeszcze bardziej komiczna jest jakaś krzywa, chuda pinda, która siedzi przed kompem i zagryza pazury siląc się na złośliwośc, która nikogo nie sięga a jeśli to facio- to juz lepiej przestać pisac w tym miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus__23 0 Napisano Sierpień 19, 2007 ja cwiczylam 15 min, kiedys godzinka mi nie wystarczala..teraz wszystko mnie boli, jezu co za kondycja..tez kiedys biegalam, teraz raz na tydz tez mi sie zdarzy,ale ledwo potem zyje, kiedys tez plywalam i to calkiem niezle, a teraz? lipa..jutro po robocie od razu sprobuje powlec sie do lasu pobiegac, bo pozniej bede za bardzo zmeczona, napisze jak mi poszlo... aniaminka sprobuj wlaczyc muzyke, ja zawsze ustawiam ulubione kawalki i dopiero wtedy cwicze, inaczej czas mi sie wlecze niemilosiernie, bez muzyki ani rusz...pozdrawiam dziewczyny.. achaja i inne odezwijcie sie, co u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 aguś, masz rację, muzyka..... a ja patrzyłam na kalenadarz, komputer, ścianę, sufit, eeeee- ja to jestem niecierpliwa ale to ma być start, a nie meta ;) jeszcze dziś powalcze i jutro znów jak co, to piszcie BIT, a jak tam jedzenie, szkoda, ze nie mozesz dziś nic napisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Sierpień 19, 2007 hej, pomarańczowa, jeszcze chwila i pomyślę, ze zazdrościsz a tak poważnie to chyba też masz jakiś problem chcesz o tym porozmawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to co sie tak Napisano Sierpień 19, 2007 tym jarasz, mała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sharamysha 0 Napisano Sierpień 20, 2007 Ten link... nie wierzę że to ta sama dziewczyna!!! Kobieto! Jak to zrobiłaś?!?!?!?!? Ja też tak chcę!!!! Super laska! Gratuluję! :) Błagam powiedz jak tego dokonałaś, ile to trwało, ile straciłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Sierpień 20, 2007 sharamysha, masz na myśli tę dziewczyne, która schudła 72 kilo? to prawda a TY ile wazysz? ona mówi, ze schudła na raw food- czyli tylko surowej żywności to nawet więcej niż wegetarianizm, ona określa sie mianem vegan, ale je surowe. takich ludzi jest wielu. cały ruch idea jest taka-- jeśli gotujemy warzywa, to pozbawiamy je enzymów, a one stanowią klucz do wszystkiego, do trawienia min to tak w największym skrócie ja od dziś rana próbuję własnie jeść na surowo- zamelduje Wam co i jak dziś jadłam głównie owoce, a potem soki- przepycha oczywiście własnej roboty soki warzywa można mieszać z owocem, lub pomieszać owoce jak jestem głodniejsza to zagryzam orzechem, lub kokosem z orzecha kokosowego dopiero jestem pierwszy dzień--- wczesniej w sumie podobnie, tylko warzywa gotowałam, jadlam tofu, trochę piłam mleka, choć, wiem, ze szkodzi a co u Was? czemu się nie pojawiacie, jak tam, ćwiczymy dziś o 19? nie dużo tak z 15, 20 minut a powiem Wam, ze ja taka byłam po tych sokach nabuzowana, ze poćwiczylam 25 minut już na stepie!!!!!! bo jakbysmy teraz nie cwiczyły- to już mam to zaliczone odezwijcie, się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Sierpień 20, 2007 o, widze , ze dzisiaj nikt nie przyszedła na ćwiczonka dlaczego? ja też nie lubię cwiczyc, ale trzeba się do czegoś zmuszać, trochę rygoru sobie wprowadzic, bo inaczej to nic nie będzie dobrze no coż, pewnie jesteście zajęte to ja idę myć auto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niki39 0 Napisano Sierpień 20, 2007 spoko ale na 19 nie zdązyłam na czwiczenia to moze ryplejjjj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Achaja 0 Napisano Sierpień 20, 2007 Witam po krotkiej przerwie spowodowanej wyprawa weekendowa pod namiot (zupelnie nie planowana ale bardzo udana)... Poczytalam co tu piszecie i powiem ze macie bardzo dobre pomysly z tym zeby sie mobilizowac do wspolnych cwiczen . Ten link jest bardzo inspirujacy i pokzauje ze jednak mozna doprowadzic swoje zycie do ladu.... Postanowilam zamiescic jeszcze kilka fotek dla dodania motywacji. Inni mogli moze i nam sie uda .... http://www.halfthewomaniwas.com/images/Sigrid%20Before%20&%20After.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Achaja 0 Napisano Sierpień 20, 2007 http://home.freeuk.com/tuzz/BeforeAfter.JPG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Achaja 0 Napisano Sierpień 20, 2007 http://www.herbal-nutrition-uk.co.uk/images/tessa.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Achaja 0 Napisano Sierpień 20, 2007 http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2006/07/hannah180706_600x600.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Achaja 0 Napisano Sierpień 20, 2007 http://www.childrenfirst.nhs.uk/teens/images/features/michelle_before-after.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha ja moze dam Napisano Sierpień 20, 2007 nie zryj tyle- wsploczuje ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha ja moze dam Napisano Sierpień 20, 2007 nie masz swojego zycia tylko chcesz sie dowartosciowac na takich topicach jak te Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Achaja 0 Napisano Sierpień 20, 2007 http://news.xinhuanet.com/english/2005-08/04/xinsrc_5820802041555500928640.jpg http://www.thecrostons.plus.com/overall.JPG www.andyback.co.uk/youth/lighterlife.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Achaja 0 Napisano Sierpień 20, 2007 witam nowe pomaranczki :-) widze ze dzis kolejny produktywny dzien..eh pracowite pszczolki, paluszki az bola od stukania w klawiaturke... ciesze sie ze sie dobrze bawicie. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Achaja 0 Napisano Sierpień 20, 2007 jestem gruba jak i bylam, dzis jednak nie przegralam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach